Cautare

1121 de rezultate pentru "udrea" (2.56 secunde)
Ai luat-o, in pas alergator, pe urmele Elenei Udrea. ... Si Elena Udrea a avut cateva. ... In spatele tau, cei care-ti zambesc in fata iti spun Elena Udrea a PNL.
Ministrul Dezvoltarii Elena Udrea a declarat ca s-a discutat in sedinta Executivului ca stimulentele salariale sa nu mai fie acordate, iar masura urmeaza sa fie aplicata fie prin decizii individuale ale ministrilor, fie printr-o Hotarare de Guvern.
Fabrica de magiun natural de prune Topoloveni a fost unul dintre obiectivele vizitate de Elena Udrea in cadrul programului de lucru din judetul Arges.
Cred, ca Udrea i-a dat ideea asta mareata.
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, vrea sa construiasca o Sala Polivalenta cu 20.000 de locuri in Bucuresti. ... In urmatorii sase ani, Elena Udrea intentioneaza sa construiasca sase sali polivalente in Romania cu un cost total de 320 milioane euro.
Udrea: ... Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, scrie pe blog ca isi doreste ca si criticii ei sa inteleaga ca este nevoie de o sala sportiva in Bucuresti.
Cat despre ractia pedelistilor si mai ales a "babei" Elenei Udrea, care se temea de "drobul de sare", ele mai bine nu ar fi existat.
Elena Udrea a marturisit in cadrul emisiunii "Wow biz" de la Kanal D, realizata de Madalin Ionescu si Adelina Pestritu, faptul ca ii este frica de intuneric. ... Elena Udrea a fost surprinsa deseori de paparazzii de la noi in costum de baie, la mare.
Iata o prima si transanta declaratie care atrage atentia asupra sanctionarii celor care au jefuit Romania tmp de 10 ani, Traian Basescu, Emil Boc si Elena Udrea ar trebui judecati pentru subminarea economiei nationale, a declarat luni seara, la Romania TV, premierul Victor Ponta.
Procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, cere sesizarea Camerei Deputatilor pentru formularea cererii de efectuare a urmaririi penale si arestarii preventive a Elenei Udrea pentru savarsirea de noi infractiuni in dosarul Gala Bute.
1) s-a temut ca scrisoarea nu va ajunge in miinile lui Traian Basescu, pentru ca la usa prezidentiala sta ca un senzor de veghe Elena Udrea.
Sotul Elenei Udrea - blonda de la Cotroceni - a deschis gura in fata reporterilor. Si a demonstrat ca familia Udrea - Cocos este precum oala cu capacul. ... Cert este un singur lucru, dupa cum zice Cocos (sotul blondei Udrea):
Elena Udrea ar putea afla azi daca se intoarce la inchisoare sau nu. Judecatorii de la Instanta Suprema dau decizia pe contestatia in anulare formulata de Udrea la decizia de condamnare in dosarul Gala Bute.
O instanta din Sofia a decis marti ca Elena Udrea sa fie extradata in Romania. Decizia poate fi atacata de Udrea cu apel in 5 zile.
Dezvaluirile facute de Elena Udrea cu privire la existenta unui bilet pe care premierul l-ar fi trimis presedintelui Basescu naste inca reactii. ... "Nu am nici un motiv sa ma indoiesc de ce spune doamna Udrea.
Reputatul publicist si caricaturist Octavian Andronic, editorul unui ziar on-line, afirma ca o veritabila mostra de iresponsabilitate politica o reprezinta aceasta declansare prematura a campaniei pentru primaria Capitalei in care s-a angajat Elena Udrea - confirmandu-si astfel, implicit, esecul din cele doua domenii ministeriale pe care le pastoreste pagubos:
Dupa Monica Macovei si Sulfina Barbu, proaspata sefa a organizatiei de Bucuresti, Elena Udrea, o pofteste si ea afara din partid pe fosta ei colega de guvern, scrie Gandul.
Preda o provoaca si pe Elena Udrea sa candideze la Primaria Capitalei, sustinand ca ea trebuie sa intre intr-o batalie care sa o califice in sfarsit pentru politica mare. ... • Credeti ca Elena Udrea ar avea sanse?
Udrea Al doilea punct cu care Sulfina Barbu a vrut sa ia ochii reprezentantilor mass-media a fost Obeliscul din Costinesti, un alt motiv de lauda pentru demnitar:
LINISTE De dimineata, am deschis televizorul si a aparut Udrea pe bicicleta iar Antena 3 i-a pus microfonul in gura. ... Seara, am ajuns acasa, am deschis televizorul si Dana Grecu vorbea despre Udrea pe bicicleta.
google-analytics.com