Pe blogul lui Constantin Gheorghe a aparut un comentariu la articolul "Are Plesu cojones?". Comentariul este semnat "Anonim".

Ai pretentii de la astia?! Plesu originar din marea localitate Parscov este normal sa-l sustina pe colegul Basescu, taran si el din Murfatlar. Sistemul dintre ei este cu poate-mi pica si mie ceva dar mult, asa ca de la flotant la flotant. sa ne mire ca tot pe langa astia gasim reprezentanti din Rachitele sau Fundulea?
Si mai este una care neaga ca ar proveni din Plescoi, ceea ce este tipic pentru toti flotantii care de obicei numeau ca loc de nastere cel mai apropiat oras de satul lor. Toti astia sunt plini de ifose si frustrari, care se vad pe ei in tot ceea ce spun si fac.
Si altii chiar daca apar ca nascuti in Bucuresti provin din alte sate sau orasele deci sunt tot flotanti si prezinta caracteristicile acestora: mandrie nebunesca si ifose de genii.
In rest, au in capatele lor seci numai pofta nemasurata de-a avea cit mai multa avere si putere indiferent prin ce mjloace. Aia cu alianta lor sunt tot niste tarani frustrati si se gandesc numai cum sa ajunga peste ceilalti tarani cere le-au luat-o inainte. Asta este si motivul pentru care se fura orice si fara limita pentru ca astia sunt intr-o continua intrecere intre ei. Asta au facut de cand a navalit toata gloata asta de flotanti in Bucuresti.
In interviurile lor incep mereu cu faza ca pe vremuri erau saraci si nu aveau case, ci doar un apartament, nu o masina ci doar o Mobra, chestie care este clasica pentru toti astia. Nu ma mira c-au distrus orasul de nu mai conosti nimic sau ca toate constructiile sunt facute aiurea, fara nici cea mai mica urma de cap sau logica! Cum ar putea fi altfel?! Blestemul Romaniei sunt astia scosi de Ceausescu din sate si mutati la orase peste noi. Faptul ca fac totul praf era clar iar romanii vechi au stiut asta inca din anii 60. Toti au spus ca-n clipa in care astia si odraslele lor vor ajunge cumva sa conduca Romania se va alege praful de absolut tot! Cata dreptate au avut!!! Vestul si-a facut treaba distrugand prin mainile unor tarani prosti elita normala a romanilor care era reprezentata de vechii locuitori ai oraselor. Lacustele taranesti nu s-au lasat pana n-au devorat totul! Astia in nebunia lor vor ajunge sa se manance pe ei insisi fara sa se uite sau sa simta ceva! Romania a mai suportat si alte genii d-astea pustii.
Infiorator!!! Vesticii stiu care-i treaba cu toti astia si d-aia unul ca Frank rade si-si bate joc. De ce nu s-ar simti si el licurici, cand stie bine cu cine are de-a face?!