Libertatea.ro informeaza: Fostii OTV-isti Claudiu Bogdan si Cristina Coca au fost fortati sa renunte la privilegii.
Dupa inchiderea postului OTV al lui Dan Diaconescu, Claudiu Bogdan si Cristina Coca, care realizau aici matinalul, simpaticii prezentatori nu si-au mai gasit un loc de munca pe placul lor.
Claudiu si Cristina n-o duc prea bine, dar nu dispera. Sunt siguri ca vor veni vremuri mai bune. Ei nu au mai aparut pe sticla de un an, asa ca ioc venituri din televiziune! Totusi, nu si-au depus actele la somaj.
Au niste bani care sa le asigure traiul, insa 800 de euro, cat iau din inchirierea celor doua apartamente pe care le detin si care pentru un om de rand ar fi arhisuficienti, reprezinta un castig destul de "anemic" in comparatie cu cat le intra in cont inainte.
Stand la casa, avand doua masini si, cel mai important, doi copii de crescut, ei au marturisit ca s-au vazut nevoiti sa stranga serios cureaua.
Mai exact, nu mai duc viata de huzur, lipsita de griji de dinainte, ci traiesc ca oamenii normali. "Am redus drastic cheltuielile. Printre altele, am decis sa folosim doar o masina, nu pe amandoua, ca sa nu mai dam ataria bani pe benzina, iar abonamentele telefonice le-am schimbat cu unele mai ieftine, ca sa facem economie", a declarat Claudiu pentru Libertatea.
Cei doi au renuntat la bonele pe care le angajasera pentru copiii lor, fiindca nu mai aveau cu ce sa le plateasca, si se ocupa singuri acum de Selena si de Ianis.