Cautare

8545 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs craiova" (3.77 secunde)
Directorul regional al Directiei Regionale in Constructii Sud-Vest Oltenia, consilierul judetean Marcel Marcea, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca Primaria Craiova risca o amenda de pana la 30.000 de lei daca va emite autorizatii de construire fara ca orasul sa aiba un Plan Urbanistic General aprobat.
Hella KGaA, compania germana faimoasa pentru productia componentelor din domeniul farurilor de automobile, a deschis ieri un punct de lucru de cercetare-dezvoltare în Craiova.Oportunitate pentru o cariera si de dezvoltare profesionala pentru automaticienii craioveni. Compania germana Hella a inaugurat ieri un centru de dezvoltare-cercetare în Craiova.
Hella KGaA, compania germana faimoasa pentru productia componentelor din domeniul farurilor de automobile, a deschis ieri un punct de lucru de cercetare-dezvoltare în Craiova.Oportunitate pentru o cariera si de dezvoltare profesionala pentru automaticienii craioveni. Compania germana Hella a inaugurat ieri un centru de dezvoltare-cercetare în Craiova.
Ford ar putea construi pentru început la uzina din Craiova noua generatie a modelului Fusion, în 200.000 de unitati anual, urmând sa adauge alt model cu 100.000 de unitati anual, a declarat, pentru NewsIn, Carol Thomas, analist la J.D.
Prima si ultima transa din ajutorul promis celor de la Ford a fost platita anul trecut, pentru investitiile realizate de companie in anul 2009. ... unor investitii la Craiova: ... 109/2008), SC Ford Romania SA este obligata sa realizeze investitiile de la Craiova pana in anul 2012 (...)".
Primaria Craiova si-a pus deoparte pentru acest an o suma imensa pentru organizarea de spectacole O apriga disputa a avut loc in sedinta de saptamana trecuta a consiliului local, pe tema banilor alocati in 2012 Serviciului "Imagine, Relatii Internationale, Purtator de cuvant, Redactie Ziar"
Lucrarile la cea de-a doua centura a Craiovei vor incepe in toamna acestui an, iar drumul expres Craiova-Pitesti ramane un proiect mort.
Cateva B-Max "made in Craiova" ... De asemenea, toate prototipurile Ford B-Max realizate la Craiova au trecut de testele din Germania.
Ford a demarat productia de serie a modelului B-Max, care va fi produs exclusiv la Craiova. ... Ford a lansat ieri productia de serie a primului model fabricat la Craiova - B-Max. ... Arata un angajament mare din partea Ford, dar si increderea in oamenii de la Craiova".
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Site-ul www.descopera.ro organizeaza un concurs inedit intitulat: ... Cei care doresc sa participle la concurs pot citi regulamentul, in continuare.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Cum Craiova este un centru universitar cu istorie, foarte multi arabi si-au facut facultatea în Banie si au decis sa ramâna în Dolj. ... Brandurile rezultate sunt românesti, dar afaceristii au alte origini.
Liderii democrati ne-au dezvaluit ca Ursein a castigat la Curtea Suprema postul de sef al DJS, urmand ca aceasta sa ocupe in curand functia care i se cuvinea, cu atat mai mult cu cat oricum ar fi obtinut la concursul de titularizare o nota mai mare decat actualul director Teliceanu.
Peste 130 de tone de substante foarte toxice, preluate de la Electroputere Craiova de reteaua Petromar, au ajuns in apropierea Bucurestiului. ... Tonele de substante periculoase din incinta Electroputere SA Craiova au ajuns bombe ecologice in apropierea Bucurestiului prin reteaua Petromar.
Dupa cum am mentionat in mai multe randuri in paginile cotidianului nostru, circulatia carutelor in municipiul Craiova a devenit, chipurile, legala in baza Hotararii Consiliului Local Craiova nr.
Doua centre de cumparaturi, Craiova Mall si West-Gate Center, vor fi gata în 2009, iar pentru al treilea - Oltenia Mall - se asteapta investitori. ... Primele doua mall-uri din Craiova, la care se lucreaza acum de zor, vor fi gata abia catre finalul anului viitor.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
- In aprilie 1983, in returul semifinalei Cupei UEFA de la Craiova, Universitatea - Benfica 1-1, ati curmat - cu un gol - visul Craiovei de a juca finala Cupei UEFA 1983.
  Golden Brau, berea olteanului Marca Golden Brau, produsa initial numai la Craiova, are acum distributie nationala si medalii de calitate. Pe o piata de profil concurentiala, productia de bere Golden de la Craiova ramâne o necunoscuta publicului larg, la solicitarea producatorului actual.
google-analytics.com