Cautare

9939 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs cluj educatoare limba romana" (3.27 secunde)
O emotie deosebita a creat in randul celor peste 200 de cadre didactice prezente in sala poemul In limba ta, rostit cu lacrimi in ochi de regretatul George Vieru. ... In aceeasi limba / Toata lumea plange, In aceeasi limba / Rade un pamant.
Limba engleza (English) isi are originile in Anglia. Este limba materna pentru majoritatea locuitorilor Australiei, Canadei, Commonwealthului Caribian, Irlandei, Noii Zeelande, Regatului Unit si Statelor Unite ale Americii (cunoscute de asemenea drept "Anglosfera").
Informatii numere telefon Serviciul Informatii in limba romana (118.932). Serviciul Informatii in limba maghiara (118300).
a1) dividendele primite de o persoana juridica romana de la o filiala a sa situata intr-un stat-membru, daca persoana juridica romana indeplineste urmatoarele conditii: ... are minimum 15% participare la capitalul social (procentajul va scadea la 10% incepand cu 1 ianuarie 2009) pentru o perioada neintrerupta de minimum doi ani;
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Presedintele UDMR, Markó Béla, a declarat la Sfantu Gheorghe ca Uniunea sustine predarea Istoriei si a Geografiei in limba maghiara, nu numai in clasele I-IV, ci si in clasele V-VIII, IX-XII.
Puterea si Opozitia s-au contrat pe un amendament la legea Educatiei care prevedea ca geografia si istoria romanilor sa se predea in limba romana.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a contestat, joi, la Biroul Electoral Central (BEC), hotararile Biroului Electoral Judetean Cluj si Biroului Electoral Cluj-Napoca, de respingere a contestatiei PRM privind afisele electorale ale UDMR.
Presedintele PSD Cluj, deputatul Vasile Soporan, a declarat marti, intr-o conferinta de presa, ca asteapta din partea celor trei demisionari o implicare in campania electorala, in conditiile in care acestia sunt "forte care pot determina un rezultat bun".
Liberalii Marius Nicoara si Horea Uioreanu sunt desemnati candidati ai USL la Primaria Cluj-Napoca, respectiv la presedintia CJ. ... Victor Ciorbea se prezinta la Cluj drept unicul presedinte validat de instanta si reunificatorul PNTCD. ... 90% din banii alocati judetului Cluj merg la primariile "portocalii".
Ca director imi sunt suspendate raporturile de serviciu pana la 30 octombrie, cand trebuie sa se organizeze concurs la prefectura. ... In realitate, statutul sau va fi definitivat numai dupa ce postul de prefect se ocupa prin concurs (in cazul in care candideaza si castiga).
Fundatia Orange lanseaza in cadrul Digitaliada, un concurs ce ofera premii constand in echipamente electronice si IT pentru cele mai originale materiale digitale ce pot fi utilizate de profesori la ciclul gimnazial.
Smart Protection implineste 3 ani, sarbatoreste cu reduceri + CONCURS (Autor: Darius J.) Smart Protection implineste 3 ani de activitate astazi si, cu ocazia evenimentului, are o gramada de reduceri pe site dar si un concurs organizat cu noi, ArenaIT.
FLORI DE MAI- editia XXIX-a, Calarasi- 12 - 14 Mai 2017 Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza in perioada 12 - 14 Mai 2017, cea de-a XXIX-a editie a Festivalului Concurs National de Interpretare a Muzicii Usoare Romanesti FLORI DE MAI.
TVR CLUJ si LIBRIS EDITORIAL organizeaza joi, 15 iunie, ora 18.00, la libraria Carturesti Carusel din Bucuresti evenimentul de lansare a cartii: ... ALIVE TVR CLUJ. Volumul inaugureaza seria proiectelor TVR Cluj reunite sub denumirea TVR DE COLECTIE care-si propune sa aduca Arhiva de Aur pe rafturile bibliotecilor.
Cristiana Bigan, directorul executiv al OJPC, ne-a comunicat ca deficiente de la prevederile OG 21/1992 privind informarea consumatorilor s-au con- statat la comercializare ferodouri, pivoti si placute de frana - import Ungaria, care nu aveau informarea in limba romana, curele de transmisie si rulmenti import care nu aveau traducerea elementelor de identificare si caracterizare;
Vizita Papei Francisc la Patriarhia Romana (Autor: ... Vizita Papei Francisc la Patriarhia Romana cuprinde o intrevedere in Palatul Patriarhiei cu Preafericitul Parinte Patriarh Daniel si cu membrii Sinodului Permanent al Bisericii Ortodoxe Romane, vineri, 31 mai 2019, de la ora 15:45.
Cea mai mare piata de desfacere a companiei craiovene este in Bucuresti, Constanta, Timisoara, Cluj, Brasov. ... Cum a ajuns limba romana la... ... Pentru ei, omul a invatat limba romana... ... Brazilianul cu pricina si-a postat pe blogul personal poeziile poetilor romani, atat in limba romana, cat si in portugheza.
Prin Constitutie, persoanele apartinand minoritatilor nationale din Romania se bucura de dreptul de reprezentare in Parlament, de dreptul de exprimare in limba materna in fata instantelor de judecata si de dreptul la invatamant in limba materna.
google-analytics.com