Cautare

9940 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs cluj educatoare limba romana" (3.15 secunde)
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
'Treptat, se naste, prin contributia reprezentantilor actualei puteri, o noua limba de lemn. ... Aceasta limba de lemn isi are temeiul in subconstientul mosieresc al celor care o utilizeaza. ... Al doilea om din Guvern vrea sa vorbeasca despre concedierile din zona bugetara, dar limba de lemn ii joaca feste.
Ziua de 30 mai aminteste de data nasterii, in anul 1901, a poetului si prozatorului Itic Mangher, unul dintre maestrii literaturii idis din prima jumatate a secolului XX pe plan mondial, considerat cel mai important si reprezentativ autor de limba idis din Romania, dupa cum il prezinta Silviu Vexler, deputat din partea Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania si initiator al acestui proiect legislativ, in expunerea de motive.
Carrefour a ales un numar de copii talentati participanti la concurs, pe care i-a premiat intr-un cadru festiv. ... Bucuresti, Brasov, Ploiesti, Constanta, Iasi, Galati, Cluj, Braila, Suceava, Pitesti, Focsani, Oradea, Sibiu, Buzau, Drobeta, Botosani si Targu Jiu.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 30-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii si a pregatit, cu aceasta ocazie a editiei de Craciun, planse de colorat cu haioasele personaje din filmul Trolii, desenele animate indragite de copii, care a cuprins Romania anul acesta si le-a stimulat imaginatia micutilor, indemnandu-i sa deseneze sau sa isi creeze eroii preferati.
Carrefour Romania a organizat cea de-a 31-a editie a traditionalului concurs de desene pentru copii. ... Concursul s-a desfasurat in perioada 23 martie - 7 aprilie, in scolile generale din proximitatea hipermarketurilor Carrefour din intreaga tara, dar ssi pe platforma online dedicata concursului (https://carrefour.ro/concurs-desene/).
La 18/31 octombrie, prin Proclamatia catre natiunea romana, se aducea la cunostinta opiniei publice constituirea Consiliului National Roman Central ca unicul for de conducere al romanilor transilvaneni, precum si principiile sale de actiune.
Totusi, la 1.900 de ani de la inaugurarea monumentului care poate inca aduce dovezi privitoare la originile noastre si inceputurile romanitatii, Liga Culturala Romana si Congresul Spiritualitatii Romanesti au avut rolul salvator pentru ca acest eveniment sa nu treaca neobservat si sa il readucem in atentia generatiilor de astazi, prea putin procupate de istorie si mult mai putin animate de sentimente patriotice.
Site-ul www.descopera.ro organizeaza un concurs inedit intitulat: ... Cei care doresc sa participle la concurs pot citi regulamentul, in continuare.
Fosta disidenta a regimului comunist Doina Cornea a fost trasferata, luni, de la Spitalul Militar Cluj-Napoca la Spitalul Clinic de Recuperare pentru continuarea tratamentului de recuperare dupa accidentul vascular cerebral suferit.
Conducerea PSD Cluj a dat, duminica, publicitatii, lista provizorie a candidatilor filialei pentru alegerile parlamentare "care vor sa intre in cursa electorala sau care sunt doriti de membri", prin acestia numarandu-se si fostii lideri demisionari, Ioan Rus, Vasile Puscas si Vasile Dancu.
CFR CLUJ A CASTIGAT CAMPIONATUL. Porumboiu, despre arbitrajul de la U Cluj-CFR:
Celebrul tenor Jose Carreras, ce va concerta pentru prima oara la Cluj pe 29 Noiembrie 2015, le-a transmis un mesaj video fanilor sai clujeni! Jose Carreras va sustine un concert la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe 29 Noiembrie 2015, de la ora 19.00.
Pentru a fi acceptat pe un post în aceasta tara, românii trebuie sa cunoasca limba engleza la nivel minim, iar experienta constituie un avantaj.
Dusa a adaugat ca UDMR, "care sustine cu ardoare acest proiect de lege", nu se gandeste ca elevii de etnie maghiara aveau posibilitatea sa invete limba romana la trei materii. "Acum vor invata la o singura materie, la limba romana.
Acestea trebuie sa se caracterizeze prin specialisti care sa aiba expertiza necesara fiecare in domeniul lui in primul rand si care sa fi probat in timp rezultate si in al doilea rand prin caracterul multidisciplinar, prin constituirea unor echipe din care fac parte gastroenterologi, anatomopatologi, radiologi, chirurgi.
Nivelul de trai este unul peste media populatiei spaniole, cele trei regiuni se bucura de puteri administrative si politice sporite, iar limba basca este una recunoscuta oficial.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Liderii democrati ne-au dezvaluit ca Ursein a castigat la Curtea Suprema postul de sef al DJS, urmand ca aceasta sa ocupe in curand functia care i se cuvinea, cu atat mai mult cu cat oricum ar fi obtinut la concursul de titularizare o nota mai mare decat actualul director Teliceanu.
La sfarsit de an, OneDay aduce in concert, la Bucuresti si Cluj-Napoca, trei din cele mai populare trupe britanice ale momentului:
google-analytics.com