Cautare

9939 de rezultate pentru "titularizare 2009 rezultate concurs cluj educatoare limba romana" (3.32 secunde)
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Vicepresedintele PD Cluj-Napoca, avocatul Alin Tise, finul liderului PD Emil Boc, a fost numit ieri de Guvern in functia de prefect al judetului Cluj, in locul lui Mihail Hardau, nominalizat pentru postul de ministru al Educatiei si Cercetarii.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Studiaza la Colegiul "I.L.Caragiale" din Bucuresti, pe care-l absolva cu diploma de Bacalaureat in anul 1969, dupa care urmeaza cursurile Facultatii de Filologie a Universitatii din Bucuresti, sectia Romana-Italiana, obtinand licenta in Filologie in anul 1973.
Doar 200 de titluri digitale in librariile de in Romania Piata de carti digitale in limba romana e in perioada de pionierat. ... Ce-i drept, nici carti digitale in limba romana nu prea sunt. ... Fata de 2009 e o crestere uriasa, de 200%.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
In acest sens, textul documentului prevede ca, la adunarile generale si sesiunile ministeriale ale diferitelor organizatii la care limba franceza este limba oficiala sau de lucru, in situatiile in care reprezentantii statelor membre ale Francofoniei nu se pot exprima in limba franceza, delegatiile nationale vor asigura distribuirea versiunii in limba franceza a textelor interventiilor respective.
Intrebati alti 100 de absolventi de liceu care au habar de limba engleza care este provenienta cuvantului guvernanta. Cel putin 95% va vor raspunde ca din limba engleza (governance), are intelesul de act de guvernare".
Proiectul Wikipedia, o enciclopedie libera multilingva creata de voluntari, a fost lansat in limba engleza pe 15 ianuarie 2001, ajungand in prezent la peste 17 milioane de articole in 270 de limbi.
On Air Music Awards crede ca este cool sa vorbesti corect in limba romana, motiv pentru care la Gala vor fi premiate piesele cu cel mai bun text romanesc.
Limba romana este limba oficiala in Republica Moldova. "Limba romana" inlocuieste ""imba moldoveneasca" in Republica Moldova. Parlamentul Moldovei a votat pentru folosirea sintagmei "Limba romana".
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni. ... 2) I-a sfatuit pe tinerii romani din Republica Moldova si din Transnistria sa ceara cetatenie romana;
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati.
Reclamatiile au venit din comuna Suceveni, asa cum a declarat Tania Bogdan, inspector scolar general, localitate din care s-au primit telefoane anonime prin care se instiinta ca mai multi elevi nu erau lasati sa se prezinte de examenul de limba si literatura romana.
1992) • Vorbeste limba romana la nivel de limba materna, limba engleza - nivel avansat, limba franceza - nivel mediu si limba germana - nivel incepator
Saveta Georgescu - educatoare; ... Gela Marinela Ivascu - educatoare; 24. Viorel Radu Craciuneacu - operator PC. "Ne respectam promisiunea facuta cetatenilor din Mangalia de a reforma clasa politica, imbinand entuziasmul tineretii cu experienta celor varstnici.
Doi romani, platiti de o frantuzoaica sa-i calce sotul cu masina O educatoare din Franta in varsta de 38 de ani ar fi platit doi tineri romani cu 4.000 de euro pentru a da cu masina peste sotul ei.
In octombrie 2009, o motiune de cenzura a trecut, iar premierul Emil Boc a ramas interimar, pana la alegeri. ... UPDATE 12:00 - Ciprian Dobre, de la PNL, a tinut un discurs in maghiara, engleza si romana. ... "Romana am inteles-o, engleza am inteles-o.
nota zece romanului care a contestat afisele scrise in limba maghiara si ma bucur ca Biroul Electoral a dispus retragerea lor de pe "piata" pentru remedierea "deficientei".
google-analytics.com