Cautare

6688 de rezultate pentru "titularizare 2009 judetul mures" (3.08 secunde)
Prin hotarare de guvern, judetul Arad primeste 7,5 milioane de lei, judetul Arges alte 10,1 milioane de lei, judetul Bacau 11,2 mi-lioane de lei, judetul Bihor 17 milioane de lei, judetul Bistrita-Nasaud 1,5 milioane de lei.
PNL este in situatia de a avea un singur parlamentar intr-o asemenea situatie, in judetul Buzau. ... •Arges - 3 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv. •Bacau - 2 parlamentari din cei de acum vor ramane fara colegiu in judetul respectiv.
Desi, in cadrul conferintei de presa organizate la sfarsitul lunii ianuarie, Daniel Morar, seful DNA, anunta ca "luna viitoare se vor intocmi cateva rechizitorii" pe numele unor demnitari, pana in prezent singurii trimisi in judecata au fost deputatul Ion Dumitru si directorul adjunct al Finantelor Mures - Sorin Daniel Lazar.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Presedintele UDMR Mures, deputatul Kelemen Attila, sustine ca in judetul Mures coalitia este paralizata din cauza razboiului tot mai intens dintre liberali si democrati. ... Acesta a subliniat ca UDMR Mures a ajuns intr-o situatie delicata, pentru ca nu doreste sa se amestece in problemele Aliantei D.A.
Ministrul Dezvoltarii, Laszlo Borbely, a declarat, marti seara, la Targu Mures, la conferinta "Castelele medievale si moderne din Romania - memorie, identitate si proiecte de viitor", ca interesul Romaniei este sa "se cupleze" la marile itinerarii turistice din Europa, sugerand un traseu care sa cuprinda castelele de pe Valea Muresului, dupa modelul celor de pe Valea Loarei, din Franta.
Politistii au retinut doi barbati, tata si fiu, din judetul Mures, care sunt acuzati ca au plasat pe piata din Gorj trei bancnote false de 100 de lei.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Raed Arafat a anuntat pe cine voteaza Presedintele PSD Mures, deputatul Vasile Gliga, a salutat marti, intr-o conferinta de presa, aparitia doctorului Raed Arafat printre personalitatile care sustin campania pentru prezidentiale a lui Victor Ponta.
Venind din judetul Mures, standardele in sistemul medical sunt pentru mine foarte ridicate, din cel putin trei motive. In primul rand, prestigiul, performanta si profesionalismul Universitatii de Medicina si Farmacie din Tirgu Mures sunt reperele unui invatamant medical de elita, care aniverseaza anul acesta sapte decenii.
Doresc sa atrag atentia asupra catorva aspecte care tin de factorii care influenteaza potentialul de dezvoltare al judetului Mures. ... E firesc sa-mi doresc ca judetul Mures sa se dezvolte din toate punctele de vedere si sa fie un lider in regiune, in ciuda unei concurente evidente.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Autointitulata “aripa curata“ din PSD Mures va cere CNSAS sa se pronunte asupra trecutului candidatilor la sefia filialei PSD, in sensul daca au colaborat sau nu cu fosta Securitate.
Presedintele PRM Mures, Constantin Amza Margarit, a declarat ieri ca le-a facut o oferta de preluare reprezentantilor filialei judetene a PUNR.
google-analytics.com