Autointitulata “aripa curata“ din PSD Mures va cere CNSAS sa se pronunte asupra trecutului candidatilor la sefia filialei PSD, in sensul daca au colaborat sau nu cu fosta Securitate.
Cererea este motivata de existenta unor suspiciuni ce planeaza asupra unor lideri locali si va fi inaintata CNSAS in preajma Conferintei Judetene a PSD Mures, preconizata a avea loc in intervalul 1-14 aprilie.
“In ultima vreme se tot vorbeste ba de Natea, ba de Pop (presedintele executiv al PSD Mures - n.r.) ca au fost colaboratori. Trebuie sa clarificam odata aceasta situatie legata de colaborarea cu fosta Securitate“, au declarat surse din cadrul PSD Mures. Presedintele PSD Mures, Ovidiu Natea, a replicat acuzatiilor afirmand ca nu are nici un fel de emotii legate de posibilele dezvaluiri. “Sa se hotarasca: am fost la CIA sau la Securitate? Eu as vrea sa se spuna ca am fost la CIA si cel putin cu grad de general. Nici o problema, chiar nu ma agita treaba asta. Deocamdata, nu mi-e jena de ce am facut“, a declarat Natea.