obiectiv.info : Sustinere ONORANTA! Raed Arafat a anuntat pe cine voteaza
Presedintele PSD Mures, deputatul Vasile Gliga, a salutat marti, intr-o conferinta de presa, aparitia doctorului Raed Arafat printre personalitatile care sustin campania pentru prezidentiale a lui Victor Ponta.
'Am primit si noi astazi pliantele si chiar ne-a surprins (prezenta lui Raed Arafat pe acestea, n.r.). Pentru noi, pentru mureseni, pentru targumureseni inseamna mult, chiar am cerut o confirmare. Chiar sunt convins ca staff-ul de campanie sigur nu l-a pus pe pliant fara acceptul dansului. E onorant pentru credibilitatea pe care o are, pentru SMURD, pentru ca a facut SMURD-ul, stiti bine ca iesit lumea in strada, in 2012, ca sa il apere cand a fost schimbat de Basescu. Pentru Targu Mures si pentru PSD-ul din Targu Mures inseamna un mare ajutor, pentru a mai scoate cateva voturi pentru Victor Ponta in Targu Mures si in judetul Mures. Sunt convins (ca e real, n.r.) la fel cum imi asum campania de la Bucuresti, sunt convins ca nu a fost trecut nimeni acolo fara acordul personal. Nu se face asta', a spus Vasile Gliga.
Acesta a adaugat ca au mai fost cazuri cand unii candidati l-au trecut pe Raed Arafat pe afisele electorale, cum este cazul deputatului PSD Mures, Florin Buicu, iar acesta a iesit public si s-a delimitat, insa nu crede ca si de data aceasta este la fel.
Sunt convins ca nu si-a asumat nimeni riscul de la PSD sa iasa domnul Arafat sa spuna ca nu i s-a cerut acordul. Sigur nu va iesi de data aceasta, pentru ca sigur nu se face la acest nivel. Probabil daca nu era in Guvern si nu era Victor Ponta premier se puteau face speculatii, dar acum nu. Vom incerca sa avem si un interviu, o declaratie a lui Arafat direct pentru targumureseni', a mai afirmat Vasile Gliga.