Cautare

331 de rezultate pentru "tigari" (3.02 secunde)
Cat priveste rolul acestor tigari in viata noastra, prof. dr. Mihaltean spune ca ele pot contribui la abandonarea tigarii clasice acolo unde alte solutii nu au dat rezultate.
- Probabil ca e scris sa nu ma imbogatesc din caricatura, cea mai bine vanduta "opera"de-a mea nu mi-a adus mai mult de echivalentul unui pachet de tigari timbrat.
Cutterul si pachetul de tigari au devenit prietenii persoanei in cauza, inlocuindu-i pe cei vechi. - De ce fumezi? - Fiindca ametesc.
Pentru acest rol a trebuit sa piarda 10 kilograme, sa fumeze cate 3 pachete de tigari pe zi, ca sa-si raguseasca putin vocea, sa invete franceza si romanes si sa se miste si sa danseze tiganeste.
Undeva pe o plaja din marile sudului Un poet nebun recita o poezie Scrisa pe un carton de tigari. In care o piatra a inteles in sfarsit Ca a sosit vremea Sa devina nisip.
Daca tusesti, e de la tigari. Daca ai jacadapiele,e de la turci. Daca arati pozele de vacanta, sunt de la rusi.
- organizator de birou - cutie pentru servetele - masuta de cafea - cos de paine - suport de pahare - cos de fructe - napron - cravate din piele de pluta - huse pentru cutii de tigari - portcard Brown - abajur optimizare efect bec LED flacara - abajur Meridiane - abajur Picaturi - abajur Aripi - cos de fructe.
Efectul lui este imediat, iar remediu pentru boli sau afectiuni mai bun decat somnul nu exista! 21. Renunta la fumat! Un pachet de tigari fumat zilnic, timp de 10 ani, iti reduce viata la jumatate!
Douglas, care detine rolul principal in cel mai recent film al lui Steven Soderbergh, "Behind th Candelabra", in care il interpreteaza pe pianistul gay Liberace, a spus ca boala de acum trei ani nu a fost rezultatul excesului de alcool sau tigari, ci ca a fost provocata de o boala transmisibila pe cale sexuala.
• 0 0 tigari fumate • 5 sa mananci in fiecare zi 5 sau mai multe portii de fructe si legume • 25 sa ai un indice de masa corporala (IMC) mai mic decat 25 kg/m² • 30 sa practici cel putin 30 minute de exercitiu fizic moderat pe zi, 5 zile pe saptamana • 40 valorarea colesterolului "bun" HDL sa fie mai mare decat 40mg/dl • 80 circumferinta abdominala la femei sa fie mai mica de 80 cm • 94 circumferinta abdominala la barbati sa fie mai mica de 94 cm • 110 glicemia pe nemancate sa fie mai mica decat 110 mg/dl • 115 valoarea colesterolului "rau" LDL sa fie mai mica decat 115 mg/dl • 120/80 tensiunea arteriala optima este de 120/80 mmHg • 150 valoarea trigliceridelor sa fie mai mica decat 150 mg/dl Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Persoanele care fumeaza mai mult de un pachet de tigari pe zi au un risc de a dezvolta cancer pulmonar de pana la 25 de ori mai mare decat un nefumator.
Persoanele care fumeaza mai mult de un pachet de tigari pe zi au un risc de a dezvolta cancer pulmonar de pana la 25 de ori mai mare decat un nefumator.
"A fuma patru tigari pe zi dubleaza riscul de infarct miocardic la femei", avertizeaza dr. Mounier -Vehier. O explicatie data de specialist in cazul femeilor:
Artistul a suferit o interventie chirurgicala, a facut sedinte de chimioterapie si radioterapie, a renuntat la bautura si la tigari pentru a se vindeca.
Excesul de greutate, colesterol, tigari, un pic de diabet si hipertensiune arteriala si arterele inimii se infunda iar inima oboseste.
"La fumatorii pasivi depinde de spatiul in care se produce, numarul de fumatori, numarul de tigari fumate si in masura foarte mica, de ventilatie.
Ramaneti buni, iubitori, devotati, muncitori, perseverenti, fiindca in ziua de azi multi sunt cei care-si ingroapa mierea tineretii in alcool, droguri si tigari, iar putini sunt cei ce-si pastreaza drumul drept, cunoscandu-si scopul in viata.
Mai citesc cateva pagini, mai fumez cateva tigari, mai beau o singura cafea - ca e pe baza de mustrari medicale.
O persoana care fumeaza un pachet de tigari zilnic inhaleaza aproape 3 miligrame din aceasta substanta cancerigena. Or, pe termen lung, inhalarea a 14 miligrame din aceasta substanta nociva, zilnic, poate mari cu 5 pana la 15 ori a riscul de cancer.
Acesta a fost rezultatul chiar dupa luarea in considerare a varstei, consumul de alcool si tigari si variatii in ciclurile menstruale.
google-analytics.com