Cautare

331 de rezultate pentru "tigari" (3.69 secunde)
Garda Financiara a incasat anul trecut 151,69 milioane de lei, cea mai mare parte din amenzi, in crestere cu 14% fata de nivelul din 2005, a declarat ieri comisarul sef al institutiei de control, Adrian Cucu, intr-o conferinta de presa.
Astfel, peste o treime din importuri reprezinta cantitati de carne de porc, zahar si tigari si tutun. In topul importurilor se afla carnea de porc, livrarile catre Romania totalizand anul trecut circa 328 de milioane de euro, fata de 314 milioane de euro in 2005.
La fel, in cadrul marfurilor nealimentare, cresteri semnificative s-au inregistrat la tutun si tigari (1,2). Scaderi de preturi au avut insa combustibilii (minus 1,2%), medicamentele (minus 0,6%), produsele cultural sportive (minus 0,2%).
In cadrul marfurilor nealimentare, pentru tigari am platit cu 1,2% mai mult, iar in scadere a fost pretul la combustibili si medicamente ori produsele cultural-sportive.
Nivelul incasarilor din accize a inregistrat o crestere nominala de numai 4%, din cauza influentei negative a cursului valutar si a scaderii productiei de tigari si a cifrei de afaceri aferente.
„S-a scumpit cam cu un pachet de tigari, iar eu merg o data pe an cu trenul, asa ca nu cred ca e un efort prea mare.
„Firmele din domeniul produselor accizabile (tigari, tutun, cafea, petrol) intra în indicatorul de risc pentru evaziune fiscala. 90% din aceste firme sunt corecte si nu fac evaziune.
Acciza minima, instrument anticoncurential Companiile cu portofoliu preponderent in segmentul premium, adica tigari scumpe, propun majorarea accizei nu pentru ca tin la bugetul statului, ci din dorinta de a controla piata, arata Gilda Lazar.
In urma verificarilor s-au aplicat amenzi in valoare de 3.000 de lei si s-au confiscat 150 de pachete de tigari.
Au fost verificate firme care faceau afaceri în constructii, cu cereale, cu alcool, tigari si uleiuri minerale“. Comisarii, vesnic prin pieteComerciantii din piete si târguri se plâng ca sunt „calcati“ de comisarii garzii aproape în permanenta.
Au fost verificate firme care faceau afaceri în constructii, cu cereale, cu alcool, tigari si uleiuri minerale". Comisarii, vesnic prin pieteComerciantii din piete si târguri se plâng ca sunt "calcati" de comisarii garzii aproape în permanenta.
Exista taxa de viciu (aplicata pentru reclama la tigari). Taxele de biserica se percep pentru nunti, botezuri, înmormântari, pomeni. Mai exista diverse taxe de timbru, taxa de eliberare a adeverintelor de salariat si alte taxe pentru eliberarea de documente.
Seminte, sticks-uri, bere la pet sau tigari. Astfel de produse sunt dintre cele mai tranzactionate la colt de strada. Unii comercianti au ales sa-si îmbunatateasca paleta de produse cu unele usor vandabile clientilor, pentru a-si spori vânzarile.
Sumele uriase vehiculate in activitatea Garzii s-au datorat unui fenomen evazionist foarte puternic, practicat in special de mafia cerealelor, a produselor petroliere, dar si traficului de tigari si alcool de contrabanda.
acordati o atentie deosebita starii de curatenie din unitate (avand in vedere faptul ca unele controale ale inspectorilor s-au constatat incinte cu pereti murdari, cu zugraveala exfoliata, fete de masa murdare, cu urme ale arsurilor provocate de tigari, scaune dezlipite, grupuri sanitare murdare, nedotate cu sapun si hartie igienica si in care mirosul de clor te "sufoca");
Zona euro a consemnat o crestere a comertului cu amanuntul de1,2% in mai 2008, fata de luna precedenta, si de 0,2% comparativ cu mai 2007.Segmentul de mancare, bauturi si tigari a raportat o scadere cu 1,4% la nivel UE in perioada mai 2008 - mai 2007, pentru aceeasi perioada zona euro consemnand o scadere de 0,1%, in timp ce comparat cu luna aprilie UE a inregistrat o crestere de 0,8% in mai 2008, respectiv 0,5% in zona euro.
in total, grupa energie electrica, gaze si incalzire centrala, care detine de altfel cea mai mare pondere in Indicele Preturilor de Consum (IPC), a consemnat o crestere de 6,64%.Dintre produsele nealimentare, scumpiri mai importante au fost inregistrate de tutun si tigari (3,66%) si combustibili (1,37%), si aceste produse avA¢nd ponderi insemnate in IPC.
Daca pentru aceasta containerele nu mai reprezinta un mister, nu acelasi lucru se poate spune in cazul unor persoane care trec prin fata lor si care ar putea arunca acolo un pachet gol de tigari sau o sticla goala de suc.
Aproape jumatate (49,7%) din cheltuielile totale medii ale românilor au fost facute, în trimestrul al doilea din acest an, pentru alimente, bautura si tutun, cheltuielile crescând fata de trimestrul anterior, a anuntat ieri Institutul National de Statistica (INS).
In cadrul eforturilor de a limita fumatul, tarile membre UE au dreptul sa reduca numarul de tigari pe care le poate importa un calator de la 200 la 40.
google-analytics.com