Cautare

2989 de rezultate pentru "thr marea nagra" (6.82 secunde)
Sterling Resources invoca forta majora cu privire la perimetrele concesionate in Marea Neagra Compania canadiana Sterling Resources a declarat Forta Majora cu privire la perimetrele sale Midia si Pelican din Marea Neagra dupa ce nu a putut sa execute operatiuni petroliere din motive independente de vointa sa, a anuntat compania printr-un comunicat de presa.
Aflati din GdS in ce domenii se regaseste marea si mica evaziune. ... In Romania, marea lupta impotriva evaziunii se invarteste, parca, intr-un cerc vicios.
O aeronava Boeing 737 a companiei aeriene Jet2.com a aterizat ieri pentru prima data la Craiova, aducand din Marea Britanie si Germania aproximativ 100 de ingineri si alti specialisti. ... Fabrica de aici este OK", a declarat un specialist Ford din Marea Britanie.
Trebuie sa fie o sarbatoare, iar ea va fi doar daca voi pastra centura in Marea Britanie", a spus Froch, citat de boxingscene.com si Mediafax.
Maia Morgenstern umilita de Klaus Iohannis Marea actrita Maia Morgenstern a povestit cum a fost umilita la Arcul de Trimf, de Ziua Nationala.
Marea Britanie n-a importat, ci a produs carne de cal! ... Vinovatul de serviciu, Romania, iese din presupusa culpa, dupa ce in Marea Britanie - principalul acuzator - au fost descoperite si inchise doua unitati care furnizau carne de cal pentru burgeri si kebap.
doua-trei drumuri romanesti desfundate, cativa cersetori, niste carute si gata, marea ancheta jurnalistica e gata. ... Dar pentru presa din Marea Britanie sau Franta nu aia, off shorezii, sunt suspecti, ci romanii.
Cum arata noul drum Bulgaria, tara cea mai saraca a Uniunii Europene si cu infrastructura invechita, a inaugurat luni prima autostrada care traverseaza tara de la vest la est, asigurand legatura intre capitala Sofia si Burgas, oras situat la Marea Neagra.
Materialul a avut ca subiect motivele pentru care forta de munca din Romania, in general, si studentii romani sclipitori, in special, aleg Marea Britanie ca destinatie profesionala in detrimentul tarii natale.
Minciuna voastra a fost devoalata - romanii sunt liberi sa munceasca in UE, dar nu au "invadat" Marea Britanie Delegatia PSD din Parlamentul European adreseaza un apel catre Partidul pentru independenta Regatului Unit (UKIP), in care atrage atentia ca numarul romanilor si bulgarilor stabiliti in Marea Britanie pentru a munci a scazut odata cu 1 ianuarie 2014, potrivit datelor statistice.
leandru de diverse culori, de la alb-roze si pana la rosu aprins, iar de cealalta parte a soselei se afla marea, care iti aduce valurile aproape pana in curte.
Aceasta initiativa reflecta ambitiile afisate de noul guvern conservator polonez, investit din octombrie anul trecut, de a intari cooperarea regionala intre tarile europene situate intre Marea Baltica si Marea Adriatica, pentru a contrabalansa centrul de greutate reprezentat de Europa occidentala, comenteaza AFP.
In Marea Britanie traiesc si lucreaza aproape 200.000 de cetateni romani. ... In Marea Britanie studiaza multi tineri romani, platind aceleasi taxe ca orice alt tanar european;
Armata turca controleaza Marea Neagra, Marea Egee, Marea Marmara si Marea Mediterana. Armata acestui stat este, ca putere, a doua armata NATO si, desi oficial Turcia nu este o putere atomica, ea a primit armament nuclear si are posibilitatea de a-l utiliza.
Marea Neagra ar putea sa devina noua ruta alternativa a traficantilor de oameni care aduc migranti in Romania, scrie publicatia britanica The Times. ... Imigrantii care vor sa ajunga in Europa ar putea sa se reorienteze catre o noua ruta, respectiv Marea Neagra.
Zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la sfarsitul verii (Autoare: Gheorghe Mihaela) Vrei sa stii care sunt zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la sfarsitul verii? ... Zodiile care isi gasesc marea dragoste pana la sfarsitul verii:
Presedintele Traian Basescu a anuntat, cu prilejul vizitei in Italia, crearea unui grup de lucru din care vor face parte experti americani, britanici, germani, italieni si romani (francezi, spanioli sau altii, intelegem ca nu), ce se vor apleca asupra proiectelor sefului statului roman privitoare la Marea Neagra si Balcanii de Vest.
Pana la urmatoarea perestroika, de asta data la nivel european, vom accepta ca facem parte din marea familie a noii Uniuni.
Marea Neagra pare a fi prea mare pentru intentiile geopolitice pontice ale Romaniei. ... Se poate construi ceva in Marea Neagra fara Rusia, fara Turcia?
Din prima zi a acestui an si pina acum am tot asteptat sa simt aerul european, dar, sa ma ierte Dumnezeu, nimic nu arata ca ne-am integrat in marea familie.
google-analytics.com