Cautare

2989 de rezultate pentru "thr marea nagra" (4.23 secunde)
Marea era linistita, curentul din pupa era favorabil, iar cargoul naviga fara probleme, paralel cu coasta, la 10 - 15 Mm de ea. ... Pe 12 iunie, inca de dimineata, marea a inceput sa se schimbe, vantul s-a intensificat si hula a devenit mai puternica.
In aceeasi noapte, un coleg al capitanului, aflat intr-o alta aeronava de la B.A., a raportat doua lumini inexplicabile, foarte puternice in timp ce zbura peste Marea Nordului.
Marea Neagra va deveni un "Lac NATO" daca Georgia si Ucraina vor adera la Alianta Nord-Atlantica, avand in vedere ca trei tari riverane - Romania, Bulgaria si Turcia - sunt deja membre ale blocului militar, comenteaza RIA Novosti in pagina electronica.
Institutiile implicate in acordurile cu firma Sterling Resources, care dau dreptul acesteia sa extraga hidrocarburi din Marea Neagra pana in 2022 sunt Secretariatul General al Executivului, Cancelaria premierului, Ministerele Justitiei, Mediului, Afacerilor Externe si Finantelor.
Coreea de Sud isi va consolida fortele armate in cinci insule din Marea Galbena, situate in apropiere de Coreea de Nord, dupa ce aceasta regiune a fost bombardata marti de regimul de la Phenian, care s-a declarat pregatit sa loveasca din nou, relateaza AFP.
Chiar daca numele semnatarilor nu inseamna nimic in Romania si nu sunt relevante nici macar in Marea Britanie, continutul scrisorii lor e de-a remarcabil mai ales prin tonalitate.
Anul acesta, cu ocazia aniversarii a 95 de ani de la Marea Unire, vom avea "cea mai mare parada militara de dupa Revolutie", a anuntat Mircea Dusa, ministrul Apararii Nationale.
In cele ce urmeaza puteti citi o declaratie de presa din partea Delegatiei PSD din Parlamentul European privind discursul lui Nigel Farage, discurs bazat pe o minciuna demascata de datele oficiale, referitoare la fluxul de romani veniti in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor.
Daca analizam tintele acestei relatii, vom constata ca cea mai importanta vizeaza Marea Neagra. Romania, in interes national, dar si in interesul apararii flancului NATO, are o nevoie vitala de a se afirma militar la Marea Neagra.
El a mai spus ca, desi Romania a facut progrese in privinta reducerii numarului de imigranti ilegali, acestia continua sa soseasca in Marea Britanie cu sutele. Astfel, din cauza problemei imigratiei ilegale, cetatenii romani vor continua sa aiba nevoie de viza pentru a calatori in Marea Britanie.
Marea Neagra SA se pregateste sa vanda prin licitatie publica activele unor unitati turistice situate in Eforie Nord, Eforie Sud si Saturn, unde actionar majoritar este "SIF Transilvania". ... Marea Neagra SC, sustine ca pana la ora actuala nimeni nu si-a aratat interesul. ... Marea Neagra SC.
"(...) acest demers, ca si orice alte demersuri similare, care incearca sa acrediteze in mod artificial aparenta unei capacitati de a sustine locuirea umana sau viata economica proprie de catre Insula Serpilor, nu poate avea, conform dreptului international, efecte juridice si nu poate influenta in nici un fel procesul de delimitare a platoului continental si a zonelor economice exclusive ale Romaniei si Ucrainei in Marea Neagra, aflat din 2004 pe rolul Curtii Internationale de Justitie de la Haga".
Dupa anunturile care aratau ca Ungaria ar putea merge pe mana Rusiei si Ucrainei pentru a se aproviziona cu gaze si dupa ce Bulgaria a semnat un acord cu Grecia si Rusia pentru construirea unei conducte de petrol de la Marea Neagra la Marea Egee, gazoductul Nabucco ar fi putut ramane doar un proiect pe hartie.
Potrivit paginii de Internet a Bancii Nationale a Romaniei (BNR), cele mai multe banci, in numar de trei, provin din Marea Britanie, respectiv Ungaria.
„Raportul Visa pentru cheltuielile de consum si comerciale este un bun instrument pentru industria de gen, care poate realiza astfel oportunitatile care exista pe multe segmente de afaceri, în rândul organizatiilor comerciale de toate dimensiunile, dar si în sectorul cheltuielilor guvernamentale“, a declarat vicepresedintele Visa Commercial, Luc Janssen.Marea Britanie este tara europeana cu cele mai mari cheltuieli de consum si comerciale, cu o valoare de peste 3.000 de miliarde de euro, o cifra care corespunde unei ponderi de 18% din totalul acestor cheltuieli realizate în Europa în 2006.
 Sterling Resources Ltd., compania care se afla in aceste zile in centrul scandalului privind perimetrele concesionate la Marea Neagra, efectueaza cercetari si prospectiuni si in zona Craiova Sud - unde a concesionat de la Agentia Nationala pentru Resurse Minerale (ANMR) un perimetru de 1,5 milioane de acri (7.200 de kilometri patrati).
Tudor Serban, secretar de stat in cadrul Ministerului Economiei a declarat ieri ca producatorul national de gaze Romgaz este pegatit sa intre singur in explorari in Marea Neagra, nu neaparat impreuna cu Sterling Resources.
Asistenta tehnica pentru elaborarea proiectului tehnic si lucrarile de executie la podul peste canalul Dunare- Marea Neagra costa peste 1,6 milioane euro si respectiv 23 milioane euro.
, a controversatului om de afaceri Liviu Scarlat (foto), care a vandut pentru 1,1 milioane de euro un teren catre SC Centrul de Afaceri Marea Neagra President S. ... si SC Centrul de Afaceri Marea Neagra President S.
"Caderea lui SOV - marea sansa politica a lui Dan Voiculescu". ... Numai ca lucrurile ar putea sta taman pe dos, iar distrugerea lui SOV sa reprezinte, de fapt, marea sansa a lui Voiculescu de a deveni, in fine, un politician cu greutate.
google-analytics.com