Cautare

7095 de rezultate pentru "tenoseanu bogdan box club armata craiova" (3.70 secunde)
Energia Rovinari vrea sa se razbune, la Targu Jiu, dupa esecul categoric cu SCM-U Craiova din turul sezonului regulat al Diviziei A de baschet masculin, scor 76-91, si sa continue cursa pentru accederea in play-off Derbiul Olteniei la baschet masculin este dominat de Energia Rovinari, care conduce in istoria confruntarilor directe cu SCM-U Craiova, scor 5-2.
FRF a pierdut o prima disputa juridica in razboiul cu Adrian Mititelu, dar pregateste o noua lovitura pe care sa o aplice Universitatii Craiova.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Nicolae Dica a zambit cand a fost intrebat de Silviu Tudor Samuila, moderatorul emisiunii Sport Center, daca fostul selectioner va merge la Universitatea Craiova.
Cand spui Jeep, te gandesti in primul rand la o masina de teren 4x4 bengoasa, genul aspirator de femei, cu care ori urci muntii pe circuite off-road, ori mergi la club, seara, cu viteza a doua, sa fii vazut cand te dai jos din monstrul pe patru roti.
Craiova se va transforma in santier peste cateva saptamani. ... Cand veti organiza licitatia pentru plombarea strazilor din Craiova? ... La Craiova va fi Sala Polivalenta a Romaniei GdS: Craiova va deveni in curand santier. ... Suntem actionari la club.
Soarta Universitatii Craiova a fost pecetluita! Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a propus in cadrul sedintei de astazi a Adunarii Generale, sustinuta la Casa Fotbalului, excluderea Universitatii Craiova din fotbalul romanesc.
Un cunoscut editorialist, Radu Paraschivescu, a scris ieri in Gazeta Sporturilor despre "ofensiva Craiovei, clara doar in plan verbal", in care este criticat Adrian Mititelu pentru faptul ca se refugiaza in spatele iubirii pentru Craiova, de unde emite enormitati s.a.m.d.
Conform organizatorilor evenimentului, sambata, 9 noiembrie, la doar 5 zile de la derby-ul Ligii 1 dintre Craiova si Dinamo, cele doua echipe se reintalnesc virtual de data aceasta pentru un nou meci la Bucuresti.
Directia Silvica a judetului Constanta are, incepand de vineri, un nou sef, in persoana lui Ion Bogdan, sustinut pentru acest post de Partidul Social Democrat. Ion Bogdan il inlocuieste pe Anton Ferencz (foto), numirea noului director fiind deja transmisa, de la minister, Prefecturii judetului Constanta.
Bogdan Ciuca, purtatorul de cuvint al formatiunii politice denumite acum Partidul Conservator, ne-a declarat ca printre cele aproape 100 de persoane din Galati participante la Congres s-au numarat si ultimii intrati in partid, de la PSD de exemplu, cum ar fi consilierii judeteni Anca Ene si Adelina Hristea.
Provocarea lansata de ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu, care a anuntat ca fuziunea intre PNL si PC ar fi de bun augur, nu a prins la conservatori, care exclud categoric aceasta varianta.
La intilnirea de la Bucuresti va lua parte si o delegatie de la Galati, din care va face parte presedintele Organizatiei Judetene a PC, Eugen Durbaca, si deputatul Liviu Bogdan Ciuca.
Ordonanta de urgenta a guvernului referitoare la aprobarea strategiei de privatizare a Loteriei Romane si a Imprimeriei Romane a starnit dispute aprinse nu doar in plen, ci si pe holurile Senatului, unde Senatorul Marius Marinescu s-a imbrancit cu ministrul Bogdan Olteanu.
Noul presedinte al Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu (foto), sustine ca poate aparea oricand posibilitatea unui guvern minoritar, prin retragerea Partidului Conservator de la guvernare. ... Bogdan Olteanu isi ia in serios rolul de al treilea om in stat si incearca sa-si consolideze pozitia de lider de opinie.
Purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Bogdan Ciuca, a declarat ca, pana la Consiliu, liderii PC vor discuta cu sefii de filiale si cu parlamentarii sau demnitarii conservatori "stadiul protocoalelor incheiate de PC cu partenerii din Coalitie".
Presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a propus BPC si liderului PNL, premierul Calin Popescu-Tariceanu, sa ia in calcul posibilitatea amanarii alegerilor pentru PE, avand in vedere actiunile pentru suspendarea presedintelui.
Este vorba despre Tania Bogdan si Mihai Manoliu.
Consilierul judetean PNL Tania Bogdan a precizat ieri in acest sens ca "cine nu discuta in politica si refuza comunicarea ajunge la suspendare". ... Fiecare va vota dupa cum va crede ca e mai bine", a spus ieri Tania Bogdan.
Depunerea motiunii PD-L privind anularea taxei auto s-a impiedicat pe drum, mai exact de presedintele Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu.
google-analytics.com