FRF a pierdut o prima disputa juridica in razboiul cu Adrian Mititelu, dar pregateste o noua lovitura pe care sa o aplice Universitatii Craiova.
Curtea de Apel Bucuresti a suspendat decizia prin care Universitatea Craiova era exclusa din fotbal, dar gruparea din Banie risca sa fie dezafiliata din nou, scrie realitatea.net.
Surse din cadrul FRF sustin ca in cazul in care va fi reprimita, cel mai probabil in Liga a II-a, Universitatea Craiova nu va fi programata.
"Daca tot cer sa fie repusi in drepturi, vom repune in drepturi si datoria de 7 milioane de euro pe care Adrian Mititelu o are catre Victor Piturca. Decizia neprogramarii Universitatii Craiova va fi din nou activa in acest caz", afirma surse federale, citate de Onlinesport.
Victor Piturca a cerut despagubiri de 12 milioane de euro dupa ce a fost dat afara de la Universitatea Craiova, dar comisiile federale au decis ca trebuie sa incaseze 7 milioane de euro, suma pe care Adrian Mititelu refuza sa o plateasca.
Conform regulamentului, din cauza datoriei neachitate, Universitatea Craiova va pierde primul meci la "masa verde", iar apoi va fi automat dezafiliata.
Pentru a evita aceasta situatie, Adrian Mititelu incearca sa urgenteze anularea in instantele civile a deciziei pe care a luat-o, acum un an, Camera Nationala pentru Solutionarea Litigiilor.
Mititelu incearca sa demonstreze un conflict de interese, sustinand ca presedintele CNSL, Gabriel Manu, a fost in trecut avocatul lui Victor Piturca.
Curtea de Apel Bucuresti a admis, luni, cererea Universitatii Craiova de anulare a excluderii provizorii a gruparii conduse de Adrian Mititelu din 20 iulie 2011, decisa de Comitetul Executiv al FRF.