Un cunoscut editorialist, Radu Paraschivescu, a scris ieri in Gazeta Sporturilor despre "ofensiva Craiovei, clara doar in plan verbal", in care este criticat Adrian Mititelu pentru faptul ca se refugiaza in spatele iubirii pentru Craiova, de unde emite enormitati s.a.m.d. Este criticat si Dorel Stoica pentru o declaratie dupa meciul pierdut in fata campioanei, cum ca Universitatea ar fi meritat un egal, o afirmatie, intr-adevar, surprinzatoare avand in vedere jocul etalat sambata. Daca meciul nu s-ar fi vazut si la TV, poate ca am fi crezut si noi in declaratia lui Stoica. Si el, probabil, a fost injectat de superoptimismul patronului si s-o fi gandit ca da bine o asemenea declaratie. Sau, cum bine remarca editorialistul de la GS, la Craiova resursele de haz par nesfarsite.
Meciul cu Steaua insa trebuie uitat acum, nu se mai poate face nimic. Ne putem razbuna pe Steaua in decembrie, atunci cand jucam meciul retur. Pana atunci insa, Craiova are un tur dificil, iar urmatorul meci, cel cu FC Arges, este cel mai greu. Pitestenii au pierdut acasa in fata fostului lor antrenor, iar acum actualii tehnicieni, fratii Giannini, spera ca baietii sa se revanseze la Craiova.
Universitatea are in urmatoarele trei etape partide dificile, cu FC Arges (a), Rapid (d) si Dinamo (a). Daca ar fi sa ne luam dupa rezultatele Stiintei din primele doua etape, ar trebui sa ne ingrijoram, dar in fotbal un meci nu seamana cu altul, cum se spune. Indiferent de pretul biletelor, suporterii adevarati ar trebui sa fie sambata la meci, Universitatea chiar are nevoie in acest moment de al 12-lea "titular", publicul! Unii observatori din Bucuresti percep faptul ca oltenii nu mai sunt sustinuti ca pe vremuri ca pe o posibila pierdere a identitatii Universitatii, ceea ce este o eroare. Absenteismul temporar al miilor de suporteri de pe "Ion Oblemenco" n-are nici o legatura cu identitatea Stiintei. Craiova, dupa retrogradarea din 2005, chiar ca a luat-o de la zero, asta e de apreciat la Adrian Mititelu, iar jucatorii trebuie priviti cu intelegere. Si incurajati!
Altfel, este posibil ca sambata, in meciul cu FC Arges, pe teren sa intre si jucatorul Ovidiu Stinga, care ar putea sa-si faca astfel o reintrare spectaculoasa la Universitatea, dupa ce saptamana trecuta a decis sa plece nu numai de la club, ci chiar din Romania.