Deputatul liberal Emil Strunga a prezentat ieri, in mod oficial, care sint oamenii propusi de Organizatia Judeteana PNL Galati pentru lista de candidati a partidului la alegerile europarlamentare. Este vorba despre Tania Bogdan si Mihai Manoliu.

Desi liderii Organizatiei Judetene PNL Galati sustin ca, pina in momentul de fata, nu s-a luat nici o decizie in ceea ce priveste ordinea candidatilor pe lista pentru europarlamentare, surse din partid ne-au spus ca sint sanse mari ca inspectorul scolar general Tania Bogdan sa se afle pe lista pe pozitia a noua.

Trebuie spus si ca Tania Bogdan este membru al Consiliului Judetului Galati si a candidat in 2004 pe listele PNL pentru un fotoliu de senator. "Noi credem ca unul dintre cei doi, Tania Bogdan si Mihai Manoliu, se va afla in mod sigur cel putin la limita locurilor eligibile", a declarat Strunga.

"Sint convinsa ca vom avea mult mai multe voturi de la galateni. PNL are din ce in ce mai multi sustinatori. Alegerile europarlamentare trezesc interesul galatenilor si sint convinsa ca partidul va avea din partea alegatorilor o sustinere consistenta", a completat Tania Bogdan.

Ar mai trebui spus ca directorul de campanie electorala al liberalilor galateni este primarul comunei Tepu, Daniel Tuchel.