"Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct", a declarat Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa, facand referire la Liviu Mihaiu, moderatorul ultimei emisiuni din campania electorala, care a avut loc joi seara la postul national de televiziune.
Liviu Mihaiu a incercat sa il opreasca pe Vadim Tudor, a cerut fara succes evacuarea acestuia si pana la urma a fost nevoit sa isi continue emisiunea desi liderul PRM a continuat sa vocifereze. Pana la aceasta ora CNA nu a luat in discutie acest caz si nici nu a primit vreo sesizare pe aceasta tema. Nici televiziunea publica nu a prezentat un punct de vedere in legatura cu scandalul de joi seara. In schimb, protagonistul show-ului, Corneliu Vadim Tudor a continuat vineri atacurile. Intr-o conferinta de presa, liderul PRM a adus acuzatii grave de ordin personal si profesional jurnalistului Liviu Mihaiu, dar si ziaristilor de la Realitatea TV.

"Doar om sunt si eu, nu sunt robot. L-am facut pe Bucurenciu sa plece din emisiune, iar pe naparstocul cu sarme-n nas l-am calcat in picioare. Haimanaua de la Catavencu poate sa zica bogdaposte ca nu i-am tras si doua palme in direct. Cum poate postul national de televiziune sa incredinteze o emisiune electorala de o asemenea importanta unui infractor ca acest analfabet rau si complexat pe nume Liviu Georgica Mihaiu? Ce pazeste Consiliul de Administratie al TVR? Sau, cine stie, poate ca si postul public de televiziune a fost cumparat si privatizat de Vintu", a declarat Corneliu Vadim Tudor.