Cotidianul.ro informeaza: Dan Diaconescu: Fara prezenta la OTV Traian Basescu nu era presedinte astazi.
Realizatorul de televiziune Dan Diaconescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Ploiesti, ca "fara prezenta la OTV in campania electorala din 2009 Traian Basescu nu era presedinte astazi", iar seful statului i-a "raspuns" cu patru zile de detentie.
Intrebat cat a contribuit OTV la realegerea lui Traian Basescu in functia de presedinte, Diaconescu a spus ca "fara prezenta la OTV Traian Basescu nu era presedinte astazi", el sustinand ca, in calitate de patron de televiziune si de jurnalist, i-a ajutat pe toti fostii presedinti ai Romaniei de dupa 1989 si ca fiecare dintre acestia i-a facut, ulterior, rau.
Despre fostul presedinte Emil Constantinescu, Dan Diaconescu a spus ca acesta i-a "multumit" cu un dosar de atentat la siguranta nationala, pentru afirmatiile facute in legatura cu Rona Hartner, iar despre Ion Iliescu realizatorul OTV a spus ca acesta i-a inchis postul de televiziune timp de doi ani, intre 2002 si 2004.
In ceea ce il priveste pe Traian Basescu, patronul OTV a spus ca actualul sef al statului i-a "raspuns cu patru zile de puscarie".
Dan Diaconescu s-a intalnit, sambata, la Ploiesti, cu membri si sustinatori ai Partidului Poporului, pe care l-a infiintat in noiembrie 2010.
Presedintele Traian Basescu a fost prezent la mai multe emisiuni la OTV moderate de Dan Diaconescu, in special in campania pentru prezidentiale din 2009.