Cotidianul.ro informeaza: Ponta: PDL trimite la televiziuni "trepanati, care nu au creier".
Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sambata, la Liga Alesilor Locali ai PSD Prahova, ca PDL trimite la dezbaterile de la televiziunile private "trepanati, care nu au creier", el sustinand totodata ca TVR este "o televiziune de partid", care nu respecta echidistanta.
Victor Ponta a criticat, in discutiile cu cei aproximativ 500 de alesi locali ai PSD, prestatia reprezentantilor PDL invitati in emisiunile televiziunilor private, despre care a spus ca sunt "trepanati, care nu au creier".
Ponta a aratat ca membrii PDL invitati in emisiuni la televiziunile private se comporta de parca ar avea implantate cip-uri si reproduc un discurs ca si cum ar avea o banda inregistrata.
"Nu gandesc, poti sa-i intrebi orice, ei vin cu banda", a spus Ponta.
Intrebat ulterior, intr-o conferinta de presa, care ar fi "trepanatii" care reprezinta PDL la televiziuni, presedintele PSD a refuzat sa dea nume, spunand ca toata lumea ii poate vedea.
In conferinta de presa, Victor Ponta a mai declarat ca TVR este "o televiziune de partid si a presedintelui", el adaugand ca "Traian Basescu poate sa plateasca singur TVR, din moment ce numai pe el il invita".
Ponta a sustinut ca in ultimul an a fost invitat la TVR doar o data si ca partidele de la putere au avut 83% din aparitiile de la postul public.