Talk show-ul "Vorbe grele", prezentat de Victor Ciutacu, nu va mai fi prezent in grila de toamna a postului Antena 2, jurnalistul urmand sa realizeze emisiunea la o alta televiziune si sa isi continue activitatea la Jurnalul National, unde este redactor-sef.
Victor Ciutacu, redactorul-sef al cotidianului Jurnalul National, a confirmat, pentru MEDIAFAX, ca, din toamna, nu va mai face emisiunea "Vorbe grele" la Antena 2.
"Ne despartim prieteni. Eu o sa raman la Jurnalul National si in proportie de 90% o sa fac emisiunea in alta parte", a explicat Victor Ciutacu.
Potrivit unor surse, din toamna, emisiunea lui Victor Ciutacu va fi difuzata, cel mai probabil, pe postul Antena 3.
De asemenea, Dan Diaconescu i-ar fi facut lui Victor Ciutacu o oferta pentru grila de toamna a postului OTV si ar exista si o a treia televiziune interesata sa preia emisiunea jurnalistului.
Victor Ciutacu a refuzat sa faca orice comentariu privind noua destinatie a emisiunii sale.
Emisiunea "Vorbe grele" cu Victor Ciutacu este prezenta in grila televiziunii Antena 2 din anul 2007, de la lansarea postului. Potrivit site-ului Antena 2, emisiunea "Vorbe grele" este "altceva pe o piata media saturata de isterie". "'Vorbe grele' nu a fost, nu este si nu va fi niciodata o emisiune de tipul clasicei insiruiri intrebare-raspuns, pentru simplul motiv ca Victor Ciutacu participa activ la dezbatere, pentru ca are parerile sale, pe care si le sustine si argumenteaza cum crede el de cuviinta", se mai arata pe site-ul postului Antena 2.