Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (4.64 secunde)
Probabil ca snobismul politic al unora, statutul de pomanagii al altora si setea de parvenitism a altora i-au facut pe toti acestia sa creada ca daca n-ai vorbit la telefon cu Vantu nu existi, daca n-ai numarul lui de telefon in agenda trebuie sa te lasi de meserie, daca nu l-ai vizitat macar o data la una dintre "resedinte - Delta, Paris, Otopeni" faci umbra pamantului degeaba, iar daca nu te-ai adapat macar o data de la metafizica lui cosmogonica despre tara si omenire esti un biet analfabet.
Transmit, nu mama, la Statistica se transmite din localitatile unde nu exista sistem computerizat, chestiile astea se transmit, iubita mea, cu porces-verbal de mana, prin telefon. ... Prin telefon. ... Prin telefon, telefonic, adica...
Samsung a dezvaluit ultimul sau model de telefon touch-screen destinat pietei "de lux" deschise de Apple I-Phone. Touch Ultra este un telefon de tip "slide" cu un display OLED de 2,8 inch, avand rezolutia de 240x400 pixeli.
A fost lansat cel mai sigur telefon din lume Compania IntSec a declarat ca Tripleton Enigma E2 este cel mai sigur telefon din lume, deoarece ofera posibilitatea criptarii convorbirilor, astfel ca acestea nu vor putea fi interceptate.
Cum sa iti vezi pozele si filmele din telefon pe televizor Ce ne-a mai placut la noua interfata Xbox este ca, daca aveti un telefon inteligent - in cazul nostru Samsung Galaxy S III, consola ofera posibilitatea de a rula muzica, filme si fotografii wireless de pe telefon, fara sa mai fie nevoie sa cumparati cablul HDMI de la Samsung.
Acesta se remarca prin designul ultra-slim atragator, fiind cel mai subtire telefon din gama Allview, cu o grosime de numai 7,9 mm.
Cubot Max, un telefon bun la pret de 120 de dolari (by Gabriel) Cubot Max este un telefon din China cu specificatii foarte bune.
La numerele de telefon ale companiei nu raspunde nimeni. ... la numerele de telefon la care pot fi anuntate deranjamentele nu raspunde nimeni, iar in situatia in care totusi se raspunde intra un robot care te pune in asteptarea unui operator.
Ridica telefonul si apasa ferm cu destul in tastele telefonului (felicitari colectivului de proiectanti si fabricanti ai acelui telefon, pentru opera lor durabila!). Zbiara in telefon: ... Probabil e intrebat ceva in telefon asa ca silabiseste cu greutate numele meu, asa cum apare in cartea de indentitate.
Ea avea viata ei de artista, tot timpul plecata in turnee, nu ne vedeam luni de zile, vorbeam la telefon chiar si o data la cateva saptamani.
Draci, ce sa vad eu in telefon, fara ochelarii de vedere, pe care bineinteles ca nu-i aveam pe ochi si nici nu se facea sa-i scot din cluci, ca sa se prinda admiratorii ca sunt o babeta chioamba ?!
Dupa agresivitatea, tonul si frecventa intrebarilor, (primite prin telefon), eram convins ca asistam la un interogatoriu incrucisat. ... Se vedea din frecventa si modul haotic fara o structurare pe teme a intrebarilor, ca gurnalistii aia primeau pe telefon intrebarile.
A dat telefon, a intrat in emisie, a vorbit aproape singur o ora, de la 22.30 la 23.30. ... La telefon nu e bun.
Dupa un telefon "de sus", aceleasi roti au fost deblocate. ... Intreg incidentula fost rezolvat cu un simplu telefon. ... Traim in Romania, tara unde cu un simplu telefon se poate rezolva totul.
ANRC a decis sa amane aplicarea celei de-a doua etape de reducere a tarifelor de interconectare in retelele Orange si Vodafone, astfel incat timp de inca un an posesorii de telefon mobil vor trebui sa plateasca mai mult pentru apelurile efectuate in alte retele.
Si altii… nu raspund la telefon Posibilitatea de a afla opinia si a celorlaltor alesi, mai precis a reprezentantului UDMR, Levente Csaba Szekely, si al ecologistilor, Petru Lificiu, ambii deputati de Galati, s-a izbit de refuzul acestora de a ne raspunde la telefonul mobil, singurul instrument de care dispunem pentru a intra in timp real in contact cu acestia.
Cel putin asta arata ultima imagine pe care realizatorul TV a postat-o pe contul personal de Facebook, in care apare cu un telefon mobil vechi in mana.
In mai putin de o ora, Mary Lynn a primit un telefon de la serviciul de securitate si a fost anuntata ca geanta fusese predata. ... L-am sunat deci pe sotul meu si mi-a raspuns la telefonul mobil in timp ce conducea masina.
Directorul taberei de copii Sind Romania Navodari, Dan Rahau, a anuntat ca telefonul mobil al sotiei premierului, Ioana Tariceanu, pierdut in urma cu trei saptamani, a fost descoperit in biroul viceprimarului localitatii, ßtefan Galbau.
Ministrul Transporturilor, Ludovic Orban a ramas, sambata trecuta, fara telefonul mobil.
google-analytics.com