Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (5.66 secunde)
Spre exemplu, 20% dintre posesorii unui telefon mobil ar vrea sa-l foloseasca 1-2 ani. Totul tine de mentalitate, dar si de situatia financiara precara a multor romani care - pana cand aparatul se strica de tot - trag nadejdea sa-l repare de cateva ori.
Daca nu ati putut plati sau ati uitat de factura la telefon mobil, fix, curent ori gaze, timp de mai multe luni, sa nu va mire ca intr-o zi va va suna la usa un tanar de 25 de ani, prezentabil si manierat, ca sa va ceara bani.
Campania, adresata consumatorilor din ambele tari prin intermediul telefonului mobil si al site-ului www.coca-cola.ro (realizat de MRM Partners) are un mecanism accesibil tuturor categoriilor de consumatori.
a pus bazele primei Retele Dedicate de Distriburie de Continut din Romania, incercand sa ofere astfel utilizatorului final, indiferent de terminalul pe care il utilizeaza - telefon mobil, laptop, desktop, televizoare conectate, o experienta video de calitate si, mai ales, accesibila celor care dispun de o conexiune de Internet de cel putin 2 Mbps.
Tot explorand acest serviciu, solutiile noastre au devenit din ce in ce mai flexibile si interactive, cu aplicatii pe telefonul mobil, de exemplu", adauga Faflei.
In urma cu doua saptamani va anuntam de un proiect intern al Google care viza fabricarea unui telefon mobil, informatii facute publice de Isabel Aguilera, membra a grupului de conducere a companiei din zona Spaniei si Portugaliei.
Cateva imagini si specificatii tehnice ale unui viitor telefon mobil Nokia au fost scapate pe Interenet, dezvaluind un proiect foarte interesant.
Concret, toti operatorii de telefonie fixa si mobila, precum Romtelecom, RDS&RCS, UPC, Orange, Vodafone, Cosmote si Zapp, sunt obligati sa stocheze timp de sase luni numerele de telefon ale apelantului si apelatului, adresa abonatului, locatia celui care este apelat, când a fost facut apelul si cât dureaza convorbirea telefonica.
Superinteligentul telefon mobil sau aparat GPS, pe care l-ati cumparat de curand, s-ar putea sa aiba probleme cu identificarea unei anumite destinatii incepand cu 2010, daca ar fi sa dam crezare zvonurilor, conform carora sistemul de navigare prin satelit este pe butuci, potrivit www.pocket-lint.com.
Siri si Iris George Buhnici a spus iLike IT pentru prima data in direct in cadrul Stirilor ProTV de la ora 7, care sunt acum LIVE si pe mobil, la adresa m.stirileprotv.ro.
Agentia de Securitate Americana (NSA) ne urmareste fiecare telefon?
Imprimanta 3D MakerBot Replicator In viitor, vom merge la cumparaturi din ce in ce mai putin, deoarece vom putea face acasa aproape tot ce avem nevoie, astfel ca vom putea inlocui "la minut" un pahar care se sparge sau un telefon care se strica, cu ajutorul imprimantei 3D.
- cuplurile comunica in primul rand prin SMS-uri, barbatii apeland la acestea cu 38% mai mult decat la telefonie, iar femeile cu 150% mai mult 65% dintre persoanele chestionate au spus ca au fost invitate la o intalnire prin SMS, iar 49% au acceptat o intalnire in urma unei invitatii pe Facebook - odata ce relatia incepe, 72% dintre femei le cauta pe Facebook pe fostele iubite ale partenerului Chiar si in focul pasiunii, unii oameni nu pot uita de telefonul mobil.
Sharon Biggar, CEO-ul companiei, afirma ca acest sistem este folosit de comercianti pentru a decide in care parte a mallurilor sa isi amplaseze magazinele sau pentru a identifica nationalitatea vizitatorilor (folosind pentru identificare codul de tara al numerelor de telefon).
Mai multe echipe profesioniste de fotbal si de rugby din strainatate au inceput sa isi echipeze jucatorii in timpul antrenamentelor cu un dispozitiv de dimensiunea unui telefon mobil, pe care il poarta intre omoplati.
De multe ori, utilizatorii de telefonie mobila sustin ca le sunt ascultate conversatiile la telefon de catre altcineva. ... DECONECTAREA Un alt semn al posibilei interceptari este deconectarea prea lenta a telefonului mobil, mai scrie 9am.
- apare si bratul persoanei (si chiar si aparatul foto sau telefonul mobil, daca poza este facuta in oglinda) - calitatea pozei poate fi indoielnica;
Inainte, aplicatia Facebook oferea posibilitatea de sincronizare a fotografiilor de pe telefon direct in libraria de pe profilul personal in dosare privat. ... Facebook a decis sa anunte utilizatorii atat prin intermediul aplicatiei de mobil, cat si prin intermediul e-mail-ului, iar aceasta miscare a dus la confuzii.
Cablul care nu se strica niciodata, fiindca e facut din KEVLAR.Solutii pentru toate problemele telefonului Telefonul mobil, desi foarte puternic astazi, are cateva probleme. ... Acum, cu suficient spatiu in telefon, poti sa faci fotografii 360 cu acest aparat special pentru smartphone.
La ce trebuie sa fim atenti Sa dai aproape doua salarii medii din Romania pe un telefon mobil suna un pic exagerat.
google-analytics.com