Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (3.29 secunde)
Reprezentantii organizatiei - finantate din banii lor personali, dupa cum au aratat in conferinta de marti - au prezentat si sigla ONG-ului, un animal cu girofar pe cap, purtand la gat o cravata tricolora si in maini o geanta de functionar si un telefon mobil, care avea pe burta un numar de inmatriculare pe care era scris GU - 01- VON.
Se aseamana cu un telefon mobil. Tot ce se discuta prin statii este inregistrat", a mai completat subinspectorul Ghita. Tot purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Constanta ne-a mai spus ca in dupa-amiaza zilei de ieri, 3 august a.
Practic, legatura cu cetatenii nu exista deoarece fax-urile si telefoanele nu sunt instalate, iar pentru a obtine o simpla informatie bucurestenii trebuie sa se deplaseze la sediu sau sa detina un numar de telefon mobil al unui angajat al primariei.
"In momentul in care te duci spre un politist cu un telefon in mana, iar gesturile tale nu pot fi prevazute, ai mare noroc ca politistul respectiv nu te-a incatusat", a explicat oficialul Politiei Romane. ... http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7725115-video-chistian-ciocan-interzice-filmarea-politistilor-cand-duci-spre-politist-telefonul-mobil-mana-mare-noroc-nu-esti-incatusat.htm?cfnl= HotNews
Le-a filmat cineva cu un telefon mobil care e la Pitesti. Ce-au cautat ei in biroul meu de parlamentar european.
Candidatul liberal la functia de primar al comunei Carcea spune ca primarul in functie nu doar l-a lovit, ci i-a furat si telefonul mobil:
Potrivit acestuia, serviciile de plati rate credit si facturi si de incarcare electronica a cartelelor de telefon mobil de la ATM se suspenda in perioada 29 iunie, ora 08,00-1 iulie, ora 08,00.
S., de 22 de ani, din Simleu Silvaniei, student la o facultate din Cluj Napoca, a vandut un telefon mobil prin intermediul unui anunt de mica publicitate, aparut intr-un ziar regional.
Preturile telefoanelor mobile vor cunoaste o scadere importanta in urmatorii ani. Potrivit unor companii producatoare de semiconductoare, nivelul mediu al costului unui astfel de aparat va ajunge la 20 de dolari in 2007.
Pretul de comercializare al dispozitivului, care este un pic mai mare decat un telefon mobil, este de 400 de dolari, in Statele Unite.
De fapt, tehnologia de care dispune Primera este extrem de variata - sistem de navigatie cu DVD, sistem de conectare telefon mobil.
faruri adaptabile cu halogen, program inovator infotainment, prima cheie pliabila, sisteme de navigatie cu CD sau DVD-ROM, radio/CD-player cu MP3, telefon mobil cu control vocal si conectare Bluetooth, anvelope Run Flat.
Daniel Dorin, de 18 ani, din Baile Herculane, a sunat de pe un telefon mobil pe 13 februarie 2006, in jurul orei 20.35, la 112, anuntand ca la fabrica de var din statiune este amplasata o bomba.
"Marele premiu este un telefon mobil care va fi acordat la sfarsitul manifestarii expozitionale, prin extragerea unui talon din urna in care se afla toate taloanele completate de vizitatori", ne-a declarat Dumitru Nacu, reprezentantul BRD Constanta.
Dar, pentru mai multe detalii puteti consulta ofertele Alma Tours pe www.almatours.ro. Numere de telefon: ... 0040341815994, mobil: 0040740630207.
Spre exemplu, Iulian Durlai (foto) ne-a spus ca isi achita facturile la telefonul mobil prin intermediul bancomatelor, chiar de cand a aparut acest serviciu. ... "Imi platesc toate utilitatile - intretinere, telefon, lumina.
Promotiile, precum si ofertele cu sute de minute incluse ale companiilor de telefonie mobila au facut ca numarul utilizatorilor care folosesc un telefon mobil sa creasca anul acesta cu peste 31% fata de anul trecut.
De exemplu, un abonat poate beneficia de telefon fix, mobil, cablu TV si internet intr-un singur pachet, la un pret mult mai avantajos decat daca daca ar fi optat pentru aceleasi servicii individual.
Pot fi astfel achitate facturile la telefon, fie ca este vorba de cel fix sau mobil, la internet, la gaze, energie electrica, ratele la credite sau unele taxe si impozite locale.
Alta gaselnita a bancilor, dar si a institutiilor financiare nebancare care acorda împrumuturi celor care îsi cumpara electrocasnice si alte bunuri în rate este aceea de a obliga debitorii sa spuna numarul de telefon fix de la adresa de domiciliu.
google-analytics.com