ziarele.com informeaza: Se implinesc 11 ani de la moartea Laurei Stoica. Marturisiri sfasietoare ale fratelui sau
In 9 martie 2006, Laura Stoica disparea dintre noi, asa ca in 2017 se implinesc 11 ani de la moartea ei. Pleca spre casa, de la un concert sustinut la Urziceni, alaturi de cel care urma sa-i devina sot, Cristi Margescu. Solista urma sa-si faca logodnicul tata, dar visurile lor s-au spulberat deodata cu moartea lor, intr-un accident tereibil de circulatie. Avea doar 38 de ani, iar golul lasat in sufletele apropiatilor si al admiratorilor nu a mai putut fi vreodata umplut. Laura Stoica traieste prin melodiile ei cantate adesea prin festivaluri, de oamenii simpli care nu au uitat-o, dar si de cantarete consacrate la noi, precum Andra, Inna sau Lidia Buble. Fratele Laurei, Alexandru, a fost invitatul lui Teo Trandafir la emisiunea ei de la Kanal D, unde a facut marturisiri de-a dreptul sfasietoare, dar si emotionante, inca din copilaria artistei si momentele in care aceasta s-a apucat de cantat, si pana la ce se intampla in prezent.
- Pentru mine, Laura este vie, este permanent in sufletul meu. Imaginile pe care le vad cu ea imi arata ca ea inca este. Ea avea viata ei de artista, tot timpul plecata in turnee, nu ne vedeam luni de zile, vorbeam la telefon chiar si o data la cateva saptamani. Ii simt lipsa, insa ma pot conecta la toate lucrurile pe care le-am trait impreuna, pot sa o simt altcumva.
Numarul de telefon al regretatei cantarete nu a disparut, iar fratele ei a facut o destainuire care arata cat de mult vor cei din familie sa o tina alaturi pe cea care va fi mereu Laura Stoiuca. Daca cineva ar apela, ar raspunde mama cantaretei.
- Numarul exista. Il foloseste mama mea. Ea va raspunde mereu la acel numar de telefon. Este un numar viu, a mai adaugat Alexandru.

Sursa: ziarele.com