Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (3.95 secunde)
Saptamana trecuta senatorul Nicolae Moga a inaugurat cabinetul medical pe roti, denumit sugestiv Moga Mobil. ... Dupa localitatea Ovidiu, cabinetul medical mobil va ajunge si in alte comune si sate ale judetului Constanta.
Proiectul a adus in tara primul centru mobil pentru efectuarea de mamografii si teste Babes- Papanicolau, gratuit, in comunitatile locale. ... Centrul mobil continua sa se deplaseze in tara si in luna martie a acestui an, Fundatia Renasterea marcand astfel luna femeii.
Telefonul mobil. ... Telefonul mobil si in egala masura telefonul fix sunt locuri caldute, foarte agreate de microbi, care ajung usor in organism.
021 - 316.88.93, Mobil: 0723.653.313 Showroom Pipera - Sos Pipera-Tunari 40B (vis-a-vis de Carrefour Market Pipera) Mobil:
+4 0364-439.132 Mobil 1: +4 0758-23.24.88 Mobil 2: +4 0755-12.23.88 [email protected] Program de lucru:
Magda Marincovici) In blocul operator, cu smartphone-ul si tableta In sala de operatie, chirurgul, intr-o mana cu bisturiul si in cealalta cu telefonul mobil, de la care ori medicul, ori asistenta expediaza SMS-uri.
Serviciul de second opinion se face in mod gratuit, pe baza dosarului medical al fiecarui pacient. Persoana de contact: Eva Pavel Mobil: ... Eva Pavel Mobil: 0723 224 923, 0727.224.973E-mail: [email protected]
Bucharest 10K & Family Run Laboratorul mobil de ultima generatie UNIQA Health Point te asteapta in Parcul Izvor duminica, 2 aprilie, sa iti evaluezi gratuit conditia fizica!
Moarte iese din telefonul mobil Un barbat din China a murit dupa ce telefonul sau mobil a explodat, sectionandu-i o artera principala in zona gatului.
Timpul pe care il petrecem in media pe telefonul mobil a crescut de la 20 de minute pe zi in 2009 la peste 4 ore in 2021.
Potrivit rudelor, barbatul ar fi facut o criza de gelozie dupa ce ar fi primit mai multe mesaje pe telefonul mobil in care era anuntat ca sotia il insala.
Ea primea telefon. De fapt era cineva in sala care raporta tot timpul la telefon si-i spunea ce sa faca. ... Si mie, daca as fi fost in alta parte, mi s-ar fi dat telefon:
Liberalul Eugen Nicolaescu a sustine insa ca, dincolo de scrisoare, Teodor Melescanu a fost amenintat in mod "ordinar" la telefon de catre presedintele Traian Basescu.
Cam aceeasi situatie era seara trecuta si in "curtea" conservatoare, unde mai multi membri PC vorbeau neincetat la telefon si ii trimiteau pe reprezentanti sa asiste la desfasurarea procesului electoral. ... Unii vorbeau la telefon, altii trageau cu sete din tigari.
Despre afirmatiile lui Traian Basescu cu privire la existenta unui telefon in biroul de la Palatul Cotroceni de la care poate fi apelata o persoana care sa-i spuna presedintelui interimar cine a afectat imaginea tarii, Iliescu a declarat:
De fiecare data cand s-au organizat donatii, teledoane, s-au afisat numere de telefon la care sa suni pentru a dona automat anumite sume de bani, chiar cand s-au organizat centre pentru ajutoare, multi ezita sa contribuie la astfel de actiuni.
Pentru remedierea deficientelor au fost stabilite termene clare, unele dintre deficiente (afisarea numerelor de telefon) fiind remediate pe loc.
Si cum majoritatea anunturilor de angajare pun la dispozitia celor interesati un telefon la care pot stabili o întâlnire ulterioara, candidatii trebuie sa aiba în vedere anumite reguli.
*Mamaia - sediul locatiei la Hotel Ovidiu - telefon: ... *Neptun - Hotel Miorita - telefon: ... *Costinesti - sediul BTT - telefon:
Autoritatea Nationala pentru Reglementare in Comunicatii si Tehnologia Informatiilor (ANRCTI) intentioneaza sa lanseze un registru al abonatilor companiilor de telefonie mobila care va contine numerele de telefon si date de identificare ale acestora.
google-analytics.com