Cautare

1580 de rezultate pentru "telefon mobil" (3.65 secunde)
Alte comportamente care indica secretomania ar fi folosirea de parole pentru a bloca accesul la activitatea online personala sau ascunderea telefonului mobil si a extraselor de cont bancare, explica sexologul Gabriela Marin.
Il puteti gasi pe mobil, la nr. de telefon: +4 0724 784 741 si pe e-mail: [email protected] / [email protected].
agatatori din fetru pentru telefonul mobil - 5 RON, cercei din fetru brodat, pandante din fetru brodat - 10 RON, coliere din perle si margele de cristal - 70 RON, bratari din pietre semipretioase pe sarma argintata, bluze din voal - 50 RON, pulovar pentru copii, din lana si acrilic - 40 RON, paturica crosetata 80 cm/80 cm - 40 RON, pandant din margele - 40 RON, flori de organza - 5 RON, bratari din margele tesute - 25 RON, bratari tesute in razboi cu margele de nisip - 15 RON, bascute tricotate - 40 RON, bratari cu cristale tip swarovski - 20 RON, set din bratara si cercei din portelan - 30 RON, gentute crosetate - 40 RON, gentute crosetate pentru telefon - 15 RON.
O binemeritata vacanta de cinci stele in care s-a privat de telefonul mobil si s-a desprins de lume.
Iulia Avadanei poate fi gasita la clinica Medireflex, telefon: 021.32.72.061, mobil: 0740.338.705. Sursa: romaniaitaramea.blogspot.ro
Si-a ajutat colegii care ramasesera blocati sa iasa dintre ramasitele aeronavei, a reusit sa trimita coordonate GPS de pe telefonul mobil, a vorbit la telefon cu membri ai echipelor de salvare pentru a-i indruma spre locul in care avionul s-a prabusit.
Familia decedatului a primit 35 de apeluri de pe telefonul mobil al lui Peck intr-o perioada de 24 de ore. ... Actrita Ida Lupino a primit un telefon de la tatal sau la 6 luni dupa moartea acestuia.
20 sector 3, Bucuresti, telefon: 021.32.72.061, mobil: 0740.338.705. -Medicina generala - Competente acupunctura (Societatea Romana Acupunctura) - Competenta homeopatie (Societatea Romana de Homeopatie) Iulia nu este un medic obisnuit.
22 Decembrie 1989, nr. 9, Zalau Prin telefon mobil: 0735858667 sau fix: 0260.610.033 Help-Line: 080-080-11-11 Prin e-mail: [email protected] Website:
numele centrului, adresa completa de livrare, numarul persoanelor ingrijite si persoana de contact (telefon mobil, email). Comenzile pot fi transmise atat online, cat si telefonic, iar plata se va efectua cu cardul sau cu ordin de plata.
Oamenii sunt sfatuiti sa aiba in casa rezerve de alimente uscate si de conserve, apa de baut, o trusa de prim ajutor cu medicamente, pansamente, lanterne, un aparat de radio si baterii de schimb, un fluier si telefon mobil.
Fie ca lucram pe mobil, fie ca alergam dupa pokemoni sau altceva ori pur si simplu navigam pe Internet, petrecem foarte multe ore zilnic in aceasta pozitie monotona, cu capul aplecat, care ne suprasolicita coloana vertebrala si ne provoaca dureri la nivel cervical, explica dr.
Mi-a trecut prin cap sa pornesc Wi-Fi-ul de pe telefonul mobil. ... Pun mana pe telefon, imi sun un prieten, ajung la sectia de politie.
MAE reaminteste totodata ca cetatenii romani care calatoresc in strainatate au la dispozitie aplicatia CALATORESTE IN SIGURANTA, care poate fi descarcata de pe website-ul MAE (www.mae.ro/app_cs ) pe orice telefon mobil de tip smartphone cu sistem de operare Android sau IOS.
Copilului, sector 1, a fost deposedat, prin smulgere, de un telefon mobil. Actionand cu operativitate, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 4 Politie l-au identificat si prins pe principalul suspect de savarsirea infractiunii ca fiind M.
Bucur Obor si Lizeanu, profitand de neatentia unei femei de 36 de ani, i-a sustras din buzunarul de la haina un telefon mobil, in valoare de aproximativ 450 lei.
Giurgiu, un telefon mobil si suma de 20 lei. Prejudiciul, in valoare de aproximativ 400 ron, a fost recuperat in totalitate si restituit partii vatamate.
IONUT de 25 de ani din Bucuresti, stabilind in sarcina acestuia ca la data de 10.12.2010, prin imprietenire, sub pretextul efectuarii unor reparatii, a patruns intr-o locuinta din b-dul 1 Decembrie 1918, sector 3, de unde, profitand de neatentia partii vatamate, a sustras mai multe bunuri (o geanta in care se aflau 700 lei, acte, chei, farduri si un telefon mobil).
Vergului, sector 2, i-a sustras unei femei de 21 de ani, un telefon mobil pe care aceasta il avea in buzunarul drept al gecii.
de 14 ani, din Bucuresti, in timp ce sustragea din buzunarul unei persoane un telefon mobil. Prejudiciul in valoare de 500 lei a fost recuperat si predat partii vatamate.
google-analytics.com