Cautare

625 de rezultate pentru "telefoane rom telecom" (3.67 secunde)
Tatal meu are si el un abonament Orange (cu doua telefoane, dintre care unul este la mine de vreo 2 ani).
Parintii ar trebui sa isi tina copiii departe de telefoane, tablete si televizoare Tot mai multi copii, mai ales mici, cu varsta de pana in doi ani, sunt diagnosticati cu miopie, motiv pentru care parintii trebuie sa ii tina cat mai departe de telefoane, tablete si ecranele televizoarelor, a precizat vineri, pentru AGERPRES, dr.
Cat priveste semafoarele existente pe raza municipiului Constanta, 35 la numar, acestea se afla in administrarea SC Marca Telecom Bucuresti.
Practic, la licitatia organizata la inceputul lunii noiembrie de Compania Nationala a Huilei Petrosani, pentru serviciile de intretinere IT si a altor echipamente informatice, s-au prezentat patru firme, respectiv Prima Telecom SRL Deva, Digital Electronic SRL Petrosani, General Comtrust INC Petrila si Gimar Microtech SRL Petrosani.
ANRC a alocat, de asemenea, noi resurse de numerotatie companiilor RCS & RDS si Dial Telecom. ... Compania Dial Telecom a primit dreptul de a utiliza 10.000 de numere nationale geografice care vor fi folosite pentru furnizarea serviciilor de telefonie fixa in Bucuresti.
Alumil si Blue Telecom, noile oportunitati O alta cauza a scaderii cotatiilor SIF-urilor este reprezentata de noile oportuinitati de investitii. Intre 8 si 18 decembrie companiile Alumil si Blue Telecom vor scoate la vanzare actiuni prin oferta publica, in vederea tranzactionarii la BVB din 2007.
Al doilea factor de influenta asupra veniturilor este legat de privatizarea Post Telecom, care nu a fost inca incheiata. "Nerealizarea pana la sfarsitul anului a procesului de privatizare va duce la constituirea unor provizioane asupra Post Telecom", a spus Toader.
Potrivit purtatorului de cuvant al DGFPJ Galati, George Marinescu, cea mai consistenta suma care a ajuns astfel la pusculita statutului a fost de 3 milioane de lei si a "provenit" din contul bancar al firmei CCE Blue Telecom.
In ceea ce priveste telefonia fixa, pana in prezent au fost portate 1.694 de numere, catre operatorii Atlas Telecom - 1, Dial Telecom - 26, Euroweb - 5, GTS - 7, RCS&RDS - 403, Romtelecom - 210, Telemobil - 62, UPC - 425, Vodafone - 555.
Studiul, care acopera primul semestru al anului, mentioneaza ca sectoare in care a scazut volumul investitiilor au fost cel financiar-bancar si cel auto, in timp ce cresteri s-au inregistrat pentru companiile din telecom (+75% comparativ cu aceeasi perioada din 2008).
Furnizorii de net sustin ca ACTA i-ar putea transforma intr-o politie online Aplicarea prevederilor Tratatului Comercial Anti-Contrafacere (ACTA) ar putea transforma furnizorii de servicii de acces la Internet in "Politia Internetului" si va "incarca investitional" bugetele operatorilor telecom, potrivit lui Mihai Batrineanu, presedintele Asociatiei Nationale a Internet Service Providerilor (ANISP).
Astfel, consortiul a preluat pachetul de 98% din actiunile Bancii Agricole, redenumita ulterior Raiffeisen Banca Agricola, aceasta fuzionand in iunie 2002 cu Raiffeisen Bank Romania. Telecomunicatii si industria auto O alta mare privatizare facuta de statul roman a constat in vanzarea Rom-Telecom.
Cu un an si jumatate inainte de arestarea lui Anderco de catre PNA, in noiembrie 2001, procurorul Ioan Moldovan, pe atunci seful Sectiei Urmarire Penala din cadrul Parchetului de pe linga Curtea de Apel Oradea, a avizat neinceperea urmaririi penale fata de primarul de Satu Mare intr-un dosar in care a fost cercetat pentru o parte din afacerile (Sala Polivalenta, Alfa Rom, Florisal) pentru care a fost arestat ulterior.
Geoana a subliniat ca aceasta conducere „facuta din comunisti, securisti si oligarhi“ nu are cum sa duca România intr-o directie buna si a amintit de cruciada declansata impotriva Opozitiei de catre guvernanti.
Basescu vrea "rom", nu "tigan" In luna decembrie, Traian Basescu a declarat ca nu va promulga legea privind revenirea la denumirea de "tigan" in loc de "rom", intr-un interviu publicat de Financial Times.
¥ara noastra are potential natural si uman pentru practicarea agriculturii ecologice, sunt de parere reprezentantii Federatiei pentru Dezvoltarea Agriculturii Ecologice in România - Ecofocus.
Tunurile financiare se pare ca sunt date de conducerea intreprinderii, care impreuna cu printul romilor, Leo de la Strehaia, si alt rom din lumea interlopa, Mitus, au pus pe drumuri cinci clanuri de romi, care au fost inselati de cei trei cu 400 de miliarde de lei vechi si 300 de galbeni mari, dati spaga directorului Oltchim.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) va sanctiona azi cele 16 companii de brokeraj care nu au respectat prospectul in cazul ofertei publice Alumil Rom Industry, dupa ce va Bursa de Valori Bucuresti (BVB) ii va oferi o pozitie in legatura cu legalitatea operatiunii.
Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a decis sa amendeze sapte societati de servicii de investitii financiare si a dat avertisment altor sapte brokeri pentru neregulile constatate in derularea ofertei publice derulate de Alumil Rom Industry.
Cele mai multe probleme au fost gasite la SC LEASING ROM IFN SA Oradea S-a urmarit cu precadere respectarea prevederilor Ordinului ANPC nr.
google-analytics.com