Cautare

620 de rezultate pentru "telefoane rom telecom" (13.03 secunde)
Banii românilor care muncesc in strainatate ar aduce beneficii numai in conditiile in care ar fi investiti si nu folositi pentru consum. Numai ca nevoia românilor pentru consum este de ani intregi in continua crestere si pare ca nimic nu o mai poate tempera.
Putem spune ca, in ultimii doi ani, alaturi de Eco-Rom Ambalaje am continuat sa consolidam bazele educatiei ecologice in Romania", declara Liliana Preoteasa, Subsecretar de Stat Ministerul Educatiei Nationale.  Protetia mediului inconjurator este o responsabilitate a tuturor.
Dupa cum am mai scris in cotidianul nostru, la propunerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor, pe 31 ianuarie 2006, la sediul ANPC, a avut loc intalnirea dintre reprezentantii Autoritatii si Astral Telecom SA.
Compania WND Telecom Distribution a lansat saptamâna trecuta primele doua modele de telefoane GSM cu doua fete.
Orange a iesit din vartejul marilor scaderi dupa cel mai mic declin din ultimii trei ani Orange Romania, cel mai mare operator de telefonie mobila de pe piata locala detinut de gigantul telecom France Telecom, a raportat venituri in scadere cu 2% in cel de-al treilea trimestru al anului dupa ce in anii de criza s-a confruntat cu scaderi trimestriale cuprinse intre 4 si 24%.
Faceti poduri cât mai multe peste Prut, impânziti Republica Moldova cu intreprinderi românesti si româno-basarabene, vindeti si cumparati unii de la altii si casatoriti-va copiii, tot asa de-o parte si de alta a Prutului.
Furnizorul roman de telecomunicatii si cablu Astral Telecom a fost preluat de firma americana Liberty Global. ... In prezent, acţiunile Astral Telecom se află ... de 7,8 ori nivelului fluxului operaţional de lichidităţi al Astral Telecom, calculat fără
Preluarea de catre statul român a actiunilor detinute de partea coreeana la Daewoo Craiova ar putea sa nu se faca pâna la sfârsitul lui noiembrie, asa cum spera reprezentantii Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
FUN MOM DINNER T.rom. ... AMERICAN MADE T.rom. ... GIRLS TRIP t.rom. ... LES AS DE LA JUNGLE t.rom. ... RENEGADES t.rom. ... VICTORIA AND ABDUL t.rom.
Societatea care se ocupa de mentenanta sistemelor de semnalizare urbana din municipiul Constanta, SC Marca Telecom SRL, a trimis prin fax celor de la CNSC o contestatie inregistrata sub numarul 18954/19.
GTS Telecom, liderul de calitate în furnizarea serviciilor de comunicaţii din Romania, anunţă ... Stabilitatea serviciilor de comunicaţii furnizate de GTS Telecom tuturor clienţilor în primul semestru al anului 2005 a atins valoarea de 99,91%.
Verizon Wireless, cea mai mare companie de telecom din SUA, va introduce transmisia de date video prin LTE pentru programe de divertisment si evenimente sportive incepand cu anul 2014. Telstra, cel mai mare operator telecom din Australia, va incepe testarea in beta a retelei sale in 2013.
Iata o selectie pentru cateva telefoane mobile care ne-au atras atentia si care sunt excelente din punctul de vedere al raportului calitate/pret.
Comisiile pentru drepturile omului si egalitate de sanse din Senat au avizat favorabil, miercuri, propunerea legislativa initiata de catre deputatul PDL Silviu Prigoana prin care denumirea "rom" este inlocuita cu "tigan".
Compania de reciclare Eco-Rom Ambalaje a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de 32,6 milioane lei, cu peste 40% mai mare decat cea inregistrata in anul 2007.
Actorul, aurul, cuprul si ciocolata Rom.
Rom - 49; ... Rom - 7 (5 goluri); ... Rom - 2; ... Rom - 2; ... Rom - 1; Esp - 0.
Cu exceptia celor de la UDMR si a unui democrat liberal, membrii celor doua comisii cred ca Romania nu ar trebui sa foloseasca termenul de rom in documente asa cum se intampla din 1993 incoace.
De la inceput, omul de afaceri si avocatii lui au exercitat presiuni asupra comisiei de licitatie, pentru excluderea societatii ROM BLIE INTERNATIONAL din Bucuresti, pe motiv ca s-a inscris cu o ora si cateva minute dupa termenul-limita.
SC Pesit Rom SRL si SC Bohlen & Doyen SRL, ambele din Bucuresti, au incheiat contracte cu Distrigaz Sud SA, in urma licitatiei.
google-analytics.com