Cautare

625 de rezultate pentru "telefoane rom telecom" (3.13 secunde)
Numarul turistilor straini care vor vizita Rom‰nia in acest an ar putea creste cu circa 22% fata de anul trecut, c‰nd au sosit in tara noastra peste 1,7 milioane de turisti, potrivit unui studiu realizat de World Travel & Tourism Council (WTTC) si publicat de compania Peacock Hotels.
PENTRU TINE SUNT ROM, PENTRU MINE SUNT TIGAN! ... A declarat despre el, intotdeauna, ca este tigan si nicidecum rom. ... Spune ca de cand s-a apucat de politica si chiar dinainte, de cand era doar un activist civic, a adoptat denumirea de rom.
Dupa rezultatele financiare negative inregistrate in mai multe domenii, si producatorii de telefoane mobile se plang de micsorarea volumului de vanzari. ... Conform cercetarilor de piata, in primul trimestru al anului au fost vandute, la nivel mondial, 244 milioane de telefoane. ... 8% mai putine telefoane.
Veste buna pentru cei care au mai multe telefoane mobile sau le schimba des:
Potrivit lui Stephen Elop, urmatorii doi ani vor reprezenta o perioada de tranzitie pentru producatorul finlandez de telefoane.
Bit Telecom, Sebmar si Cablevision of Romania, firme pe care le controleaza, operatiunea avand ca scop simplificarea procesului decizional si reducerea costurilor administrative, prin formarea unei structuri unice.
In ciuda recesiunii economice, Digital Cable Systems investeste in Romania peste 5 milioane de euro, in Internet si telefonie Digital Cable Systems (DCS), unul dintre principalii furnizori de servicii de telecomunicatii din Romania, care detine brandurile AKTA si Dial Telecom, va investi anul acesta peste 5 milioane euro in serviciile de Internet si telefonie.
Este posibil ca statul roman sa nu incaseze macar ceva cat de cat de pe urma gazduirii unor giganti telecom care fac aici profituri uriase si constante? ... Piata telecom este guvernata de 3 jucatori mari si lati!
Deputatii au primit, marti, gratuit telefoane mobile noi, in baza contractului pe care Camera Deputatilor il are cu compania Vodafone, a anuntat secretarul Camerei Deputatilor Valeriu Zgonea.
Ne place sa muncim, dar nu avem ajutor", a declarat alt rom, aparent convins de ceea ce spune. ... La cuvant s-a inscris alt rom, care crede ca femeia de etnie roma nu are sanse in societate.
Cea mai atractiva oferta de pana acum Cu o rata de suprasubscriere de 16 ori, Alumil Rom Industry reprezinta cea mai de succes oferta publica primara de vanzare de actiuni desfasurata pana acum din Romania.
Surse apropiate negocierilor sustin ca italienii vor societatea fara datoriile la stat - de cinci milioane de euro si fara pretentiile sarbilor pe contractul Yu-Rom, de 9-10 milioane de euro.
Mobra Films, Asociația Untold Stories, Dinadins Scurtmetrajul Bilet de Iertare” prezinta povestea unui sclav rom al carui destin sta sub semnul iubirii a doua mame - mama sclava, cea care l-a nascut, si cealalta, mama boieroaica a carui proprietate este si care il iubeste ca pe propriul ei fiu.
500 grame faina, 125 grame zahar, 50 grame unt, 2 linguri ulei, 250 ml lapte, 3 oua , 1 lingura rom, esenta de vanilie, 25 grame drojdie instant, putina sare.
• Cum e corect, tigan sau rom? ... Politically correct sunt rom. ... Dar este exact cum e in America, unde intre noi doi daca suntem de etnie, putem sa ne spunem tigani, dar in afara etniei, cand vorbesti cu altcineva, iti spune rom", afirma Damian Draghici.
Localitatile cu mai putin de 400 de locuitori vor avea telefoane publice cu plata, potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare in Comunicatii (ANRC). Instalarea de telefoane publice cu plata face parte din pachetul de masuri ale serviciului universal prin care ANRC coordoneaza extinderea infrastructurii de comunicatii in mediul rural.
Pana acum, fabrica Nokia de la Jucu, Cluj, a produs telefoane mobile "entry-level", care dispun doar de functii de baza, insa in viitor vor fi fabricate aici celulare sofisticate, a declarat noul director al Nokia Romania, finlandezul Risto Meskus, intr-un interviu acordat ziarului "Ziua de Cluj".
Producatorul finlandez de telefoane mobile Nokia ar putea concedia circa 120 de angajati din centrul de Cercetare si Dezvoltare din Cluj, iar activitatea unitatii va fi "diminuata complet" pana la finele trimestrului al treilea, ca parte a procesului de aliniere la noua strategie a grupului.
O curte federala din California a interzis importul de telefoane mobile care au la baza anumite chip-uri produse de Qualcomm. ... Vor fi afectati astfel cei mai mari producatori de telefoane mobile din lume:
Cei interesati pot accesa internet 4G pe telefoane mobile compatibile impreuna cu abonamentele Pantera 39 si Pantera 49.
google-analytics.com