Cautare

1246 de rezultate pentru "taxa" (4.20 secunde)
"Costul unei incarcari a bateriei pentru Fluence ZE este de 1,5 - 2 euro, iar cu taxa de 79 de euro/luna poti conduce maxim 10.000 km/an, iar tarifele sunt diferite daca doresti sa conduci pana in 15.000 sau 20.000 km/an", spune oficialul francez.
Taxa de 800 de lei pentru desfacerea unei casatorii pe cale administrativa a functionat ca o masura pentru a preveni divorturile in comuna gorjeana Alimpesti.
Asadar, in primul trimestru al anului in curs, firmele doljene platisera la stat o taxa pe valoarea adaugata mai mica decat cea incasata de stat pe primele trei luni ale anului 2010, cand TVA era 19%.
In ceea ce priveste decizia Curtii Europene de Justitie, Borbely a spus ca singura problema care trebuie rezolvata este cea a discriminarii indirecte din perioada pana cand s-a adoptat ultima varianta a Legii 50/2008, perioada in care masinile inmatriculate inainte de 1 ianuarie 2007 nu au platit aceasta taxa, ci doar masinile aduse din strainatate.
Consilierii locali au hotarat sa desfiinteze taxa de bariera de la intrarea in statiune. ... Pana acum, taxa se aplica din iunie pana in septembrie pentru masinile inmatriculate in alte judete. Taxa de 3 lei pe zi a fost introdusa in anul 2005.
Posesorii de autoturisme se inghesuie sa-si procure autocolantul care dovedeste plata taxei de parcare pe domeniul public al municipiului Craiova, insa, pana acum, doar jumatate din masinile inregistrate in Banie au vinieta Pana la 15 august, ultima zi in care posesorii de autoturisme din Craiova mai puteau sa-si procure vinieta de parcare fara a risca sa fie amendati, in evidenta Directiei de Taxe si Impozite figurau ca eliberate 37.850 de astfel de autocolante, dintr-un total de 57.000 de masini pentru care se platise initial taxa de parcare, alte 16.843 de viniete fiind procurate ulterior, odata cu achitarea taxei.
taxa TV, abonamentul la firma de cablu si contributia pentru drepturile de autor ale artistilor pe care ii vizioneaza clientii.
Autoritatile europene intentioneaza sa introduca, cel mai curand in 2013, o taxa de poluare pentru centralele de apartament, anunta in toamna lui 2011 Laszlo Borbely, ministrul mediului.
Pentru bovine si cabaline adulte, taxa este de 30 de lei pe cap de animal.
Taxa pentru centrala de apartament este impusa de Uniunea Europeana Prim- ministrul a anuntat ca din 2016, cei care au centrale termice de apartament vor fi obligati sa plateasca o taxa pe poluare.
In Mexic, o taxa scade consumul de bauturi carbogazoase, dar sporeste vanzarile de apa minerala javascript:;(Autoare: Magda Marincovici) In Mexic, taxa pe bauturile indulcite, valabila de aproximativ un an, a determinat scaderea consumului acestor lichide.
Cu toate acestea, occidentul a renuntat la a mai incerca sa masoare cantitatile de gunoi produse de cetateni iar salubritatea le incaseaza o taxa anuala forfetara, apreciindu-se ca efortul de a masura cantitatea de gunoi a fiecaruia este mult prea mare ca sa se justifice.
Ideea de a suprataxa automobilistii nu e noua, ea a fost aplicata si de fostul consiliu local care a ridicat la limita de sus permisa de lege taxa pe autovehicule, presupunind ca a lua de la cei care au o masina, deci un pic de cheag, e mai simplu decit din alta parte.
Surpriza anului la romani este, cum era de asteptat o alta taxa, mai mare si mai enervanta care va usca buzunarele romanilor mai ceva ca la 40 de grade celsius.
Acum, brusc, taxa poate tine cont de deciziile europene, taxeaza mai decent noxele si alte emisii poluante, ori chiar praful, si este direct proportionala cu valoarea masinii.
Adrian Caciu, a facut astazi noi declaratii in ceea ce priveste taxa de solidaritate. El a afirmat ca toate companiile vor fi nevoite sa plateasca aceasta taxa.
Astfel, incepand de astazi taxa ecologica va scadea de la 7 lei -la 5 lei pentru LCD-uri, televizoare, copiatoare, calculatoare sau monitoare.De asemenea, taxa va fi de doar un leu pentru telefoane mobile, DVD playere sau detectoare radar.
Duminica a fost ultima zi in care taxa auto de poluare s-a platit in forma nemajorata, dar oamenii nu s-au inghesuit la ghisee. ... Taxa de poluare se tripleaza incepand cu luni, 15 decembrie, precizeaza noua Ordonanta, publicata joi in Monitorul Oficial.
In memoriul inaintat, deputatul arata ca, in legea privind organizarea si functionarea Societatii Romane de Radiodifuziune si a Societatii Romane de Televiziune, "persoanele fizice cu domiciliul in Romania au obligatia sa plateasca o taxa pentru serviciul public de radiodifuziune si o taxa pentru serviciul public de televiziune, in calitate de beneficiari ai acestor servicii, cu exceptia celor care declara pe propria raspundere ca nu detin receptoare de radio, respectiv de televiziune, si a celor care, potrivit legii, beneficiaza de scutire de la plata acestor taxe".
Daca taxa pe lacomie este justificata sau e un pericol pentru economie? Iata rezultatele sondajului, care a inceput la 19-Dec-2018 20:00 TAXA pe LACOMIE este:
google-analytics.com