Cautare

2876 de rezultate pentru "taxa auto" (2.78 secunde)
Ca urmare, pentru masinile euro 3 cu o capacitate cilindrica de pana in 1.600 cm3 cu o vechime mai mica de sase luni, taxa de inmatriculare creste de la 250 de euro, propusa de Finante, la 612 euro, iar pentru cele cu o capacitate cilindrica de peste 3.000 cm3, dar cu o vechime de sase ani, taxa creste de la 4.436 la 5.070 de euro.
Una dintre societatile aflate pe lista neagra a datornicilor este SC IND BAVARIA SRL - cu o restanta de 131 de milioane de lei vechi, in contul taxei auto si al impozitului pe cladiri si terenuri.
Premierul Calin Popescu Tariceanu i-a multumit presedintelui Traian Basescu pentru ca este prezent la ceremonia de preluare a Automobile Craiova de catre Ford, apreciind ca acesta a inteles astfel, in final, ca taxa auto este utila si nu reprezinta o ambitie personala.
Colegiul Comisiei Europene a decis ieri sa declanseze procedura de infringement (incalcarea Tratatului de aderare) impotriva Romaniei, pentru ca taxa de prima inmatriculare auto contravine articolului 90 din Tratatul de aderare.
Taxa aceasta nu numai ca este aberanta, dar demasca intentia guvernantilor care au un singur scop: ... Aceasta taxa era valabila numai pentru autoturismele de lux.
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat ieri ca taxa de prima inmatriculare este legala si in opinia comisarilor europeni, singura problema fiind nivelul acesteia, care in unele cazuri este mai mare decat valoarea reziduala a masinii.
Taxa auto in varianta noua este cu 20-50% mai mica decat cea actuala pentru vehiculele mai vechi, cu motoare Euro 1 si non Euro, potrivit unor surse din Ministerul Mediului, citate de Mediafax.
Pe langa Johnson Controls, care a inceput chiar recrutarile de personal pentru fabrica pe care o va pune in functiune in incinta Ford, alti furnizori au ales sa isi deschida operatiuni in curtea fabricii auto din Craiova. Este vorba despre companii de calibru din industria componentelor auto.
Adrian Ciocanea, seful Departamentului guvernamental pentru Afaceri Europene, a anuntat ca procedura de recuperare a taxei auto va fi reglementata, probabil, si prin normele de aplicare a noilor valori, iar statul nu va introduce bariere administrative pentru a impiedica proprietarii de masini sa solicite restituirea unei parti din sumele achitate.
Taxa de poluare auto va fi redusa la un nivel inferior celui actual, existand si posibilitatea ca statul sa restituie diferenta de bani proprietarilor de vehicule care au achitat taxa la valoarea triplata, iar ulterior, pana in vara, va fi promovat un proiect de lege prin care va fi instituita o taxa anuala pentru toti poluatorii, a declarat ieri, dupa sedinta de guvern, ministrul mediului, Nicolae Nemirschi.
Taxa de prima inmatriculare descurajeaza achizitia masinilor mici, avantajand clar automobilele cu motorizare puternica. ... Accizele care se plateau pana anul trecut pentru un automobil cu motor "economic" erau mai mici decat taxa de prima inmatriculare intrata in vigoare de la 1 ianuarie 2007.
Secretele rovinietei auto: ... Rovinieta este taxa de drum pe care toti soferii o platesc inca din 2002. ... Orice tara incaseaza o taxa de drum, intr-o forma sau alta, iar acest lucru este firesc.
9/06.01.2012, privind taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule, prevede o reducere a taxei de poluare cu pana la 25%, dand posibilitatea ca, in cazul in care taxa de poluare platita de la 1 iulie 2008 este mai mare decat cea rezultata din aplicarea noii legi, proprietarii de masini sa poata solicita restituirea sumelor reprezentand diferenta de taxa platita.
Registrul Auto a inceput de azi evaluarea tehnica a vehiculelor pentru a stabili gradul de depreciere a acestora, tarifele percepute fiind de 243 lei pentru masinile care au pana in 3,5 tone si de 299 lei pentru cele care depasesc aceasta greutate, potrivit comunicatului transmis de institutie.
Asa cum a fost anuntat anterior, Executivul va introduce, incepand cu data de 1 iulie a.c., o noua modalitate de calcul pentru taxa de prima inmatriculare, transformata in taxa de mediu.
Noile prevederi legislative vor fi cuprinse intr-o lege care va inlocui taxa pe poluare auto.Dupa ce a fost schimbata de patru ori in mai putin de noua luni, taxa pe poluare va suferi noi modificari.
Cel mai spectaculos eveniment auto al anului se desfasoara intre 19 si 28 octombrie.
Fondata la inceputul anilor '90, Auto Schunn este una dintre primele entitati Mercedes-Benz din Romania, avand ca principii de baza constructia si consolidarea perpetua a relatiilor cu piata romaneasca.
Criticat si controversat înca de la aplicare, nivelul taxei auto nu i-a împiedicat pe românii cu dare de mâna sa-si înmatriculeze masinile.
Desi nu pot fi decat multumiti de afluenta de contribuabili, specialistii municipalitatii spun insa ca este imposibil ca impozitul pe cladiri si taxa pe teren sa creasca in anul fiscal 2009.
google-analytics.com