Cautare

2876 de rezultate pentru "taxa auto" (4.35 secunde)
Cine nu dispune de resurse propriii suficiente are ca posibilitati de finantare creditele bancare pentru nevoi personale sau de tip auto sau leasingul.
Vanzarile Dacia in Romania au cazut cu 54,9% in luna decembrie a anului trecut, fata de perioada similara din 2007, la 3.622 de unitati, iar pe parcursul intregului an 2008 livrarile au totalizat 84.719 autovehicule, in coborare cu 16,7%, constructorul auto inregistrand astfel scaderi record.
Europarlamentarul PSD Victor Bostinaru a anuntat, vineri, ca, in 25-28 iunie, Comisia de Petitii a PE se va deplasa la Bucuresti, pentru a avea discutii pe tema taxei auto la nivelul Legislativului, ministerelor de Justitie, Mediului si Economiei, precum si cu petitionarii ACR.
Voi veni cu o nota in Guvern si vom analiza necesitatea modificarii OUG privind taxa de prima inmatriculare Ministrul Mediului si Padurilor, Laszlo Borbely, a declarat vineri la Targu Mures ca se va analiza in cadrul Guvernului daca se impune modificarea ordonantei privind taxa de prima inmatriculare, in urma hotararii Curtii de Justitie a Uniunii Europene, scrie Agerpres.
De la aceeasi data, românii care au platit pentru taxa respectiva o suma mai mare decât taxa "pe poluare" ar trebui sa-si primeasca banii înapoi de la finantele de domiciliu. O ordonanta de urgenta reglementeaza aceste aspecte legate de taxa pe poluare, dar degeaba.
De la aceeasi data, românii care au platit pentru taxa respectiva o suma mai mare decât taxa "pe poluare" ar trebui sa-si primeasca banii înapoi de la finantele de domiciliu. O ordonanta de urgenta reglementeaza aceste aspecte legate de taxa pe poluare, dar degeaba.
Propunerea ministrului Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian, de reducere a taxei auto pentru anumite autovehicule, n-a reusit sa-i multumeasca pe romani. Si asta pentru ca cei mai multi nu sunt de acord cu taxa de prima inmatriculare, dupa cum arata rezultatele unui sondaj comandat de Agentia de Strategii Guvernamentale.
Ministrul Varujan Vosganian a precizat ca in urmatoarea sedinta a Executivului modificarile privind taxa de poluare auto vor fi promovate prin ordonanta de urgenta.
De cate ori aud alaturate cuvintele "taxa" si "special", in ceea ce priveste fiscalitatea din Romania, imi dau seama ca este o noua inventie. ... Or, din cate imi aduc eu aminte din manualele de economie, acciza a fost inventata tocmai pentru a taxa luxul.
Daca nu am scapat inca de taxa de prima inmatriculare, atat de controversata, cel putin nu mai platim taxa de timbru social pentru masinile din import, cu conditia sa fie produse in UE.
Dupa ce a „uscat“ de bani românii care si-au cumparat masini second hand din import percepându-le o taxa de prima înmatriculare cu atât mai mare cu cât automobilul este mai vechi, guvernul ia în vizor potentialii clienti pentru masini noi, cu Euro 4.
Piata pieselor auto din Romania, estimata la un miliard de euro in 2011, este controlata de unele companii de asigurari.
De asemenea, accizele pentru electricitate vor fi majorate, de la la aceeasi data, cu peste 70%, iar in cazul benzinei cu plumb taxa va creste cu aproape 14%. ... Taxa pe viciu va fi aplicata inaintea accizei la alcool si tutun, iar TVA se va aplica pe amandoua.
Daca intentionati sa faceti astfel de achizitii, ar fi bine sa va grabiti, pentru ca dupa 1 aprilie veti fi nevoiti sa suportati pe langa pretul aparatului si taxa pe valoarea adaugata, si taxa de reciclare, adica taxa verde.
Desi introdusa oficial de la 1 mai, taxa verde pentru colectarea deseurilor de produse electronice si electrocasnice nu se aplica în majoritatea magazinelor din Banie.
Eduard Florea, seful Directiei Economice din cadrul Primariei Oradea a declarat ca noile reglementari impun o taxa cu retinere la sursa si se aplica turistilor, cu incasare de catre firme. Ca si calcul, confrom Codului Fiscal, taxa este de circa 5% (pana acum era de 2,5).
Romanii ar putea plati din 2011 o taxa pentru a circula pe cele 3 autostrazi (dintre care 2 sunt neterminate). ... Noua taxa va fi insa al patrulea bir impus romanilor pentru aceeasi autostrada, dupa rovinieta, taxa din combustibili si impozitul la buget.
care vor sa achite taxa de parcare au doar doua posibilitati: ... Acestora li se promitea ca, daca vin sa plateasca taxa de parcare in Craiova, vor achita doar pentru jumatatea de an ramasa, nu pentru un an.
Spre exemplu, taxa este mai mica pentru un automobil care nu este dotat cu ABS sau aer conditionat, ori daca masina este uzata. Formula dupa care se calculeaza acum taxa a introdus indici noi, un exemplu fiind rulajul anual mediu al masinii.
RCA-ul, taxa auto si biletele RATB. ... TAXA AUTO • Nici controversata taxa de poluare nu a ramas nemodificata. Astfel, incepand cu acest an, Guvernul a decis sa majoreze taxa auto, in incercarea de a stopa intrarea in Romania a unui numar prea mare de masini second hand.
google-analytics.com