Cautare

3423 de rezultate pentru "tariceanu" (2.59 secunde)
Calin Popescu-Tariceanu sustine ca Parisul si Roma sunt de acord cu schimbarea presedintilor Camerelor, fiindca nu apartin majoritatii.
Dupa mai bine de un an de concubinaj politic la guvernare alaturi de presedintele Traian Basescu, premierul Calin Popescu-Tariceanu vrea sa mai taie din atributiile sefului statului, militand pentru o republica exclusiv parlamentara.
Declaratiile taioase ale premierului Calin Popescu Tariceanu si-au gasit replica democrata la sfarsit de saptamana la Craiova, prin vocea senatorului PD Radu Berceanu.
Dupa cum era de asteptat, si cea de-a treia motiune de cenzura a PSD la adresa Cabinetului Tariceanu a fost respinsa ieri de camerele reunite ale Parlamentului.
Intalnirea de vineri seara a parlamentarilor si ministrilor liberali, in frunte cu premierul Calin Popescu Tariceanu, a avut ca rezultat doua decizii importante pentru viitorul politic al PNL. La sfarsitul intalnirii cu usile inchise care a durat aproape doua ore, Tariceanu a infatisat in cateva minute concluziile:
Liderii de partide si grupuri parlamentare si premierul Calin Popescu-Tariceanu au cazut de acord asupra datei de 13 mai 2007 pentru organizarea alegerilor pentru Parlamentul European (PE).
PRM cere destituirea din functie a presedintelui Basescu si a premierului Tariceanu si organizarea de urgenta a alegerilor anticipate, parlamentare si prezidentiale, a declarat presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor, aratand ca PRM va colabora in acest sens cu PSD.
Presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat, ieri, la Sinaia, ca propunerea PD privind un pact e neagresiune reprezinta "un fel de fariseism", sustinand ca deciziile in PD sunt luate de "presedintele informal al partidului, Traian Basescu".
Liderul PNL, Calin Popescu-Tariceanu, le-a cerut tinerilor liberali sa nu se lase pacaliti de succesul politic al "razboinicilor nimicului" si sa se tina departe de un model politic te tip conflictual pe care l-a catalogat ca fiind "de circ si opereta".
Ultimele declaratii ale presedintelui Traian Basescu, legate de demisia din functie in cazul suspendarii sale de catre Parlament, i-au oferit premierului Tariceanu ocazia de a califica un astfel de comportament al sefului statului ca expresie a unei disperari si cautarii de solutii politicianiste.
Sambata, la intalnirea de la Brasov, a fost prezentat raportul de activitate al ministrilor Cabinetului Tariceanu. ... Vreau sa vad daca mai avem incredere in actuala echipa, sa eliminam aceste comentarii si speculatii", a sustinut Tariceanu, inainte de inceperea reuniunii.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat vineri la Consiliile Nationale reunite ale PSD si PC, ca guvernarea Basescu-Tariceanu este corigenta la toate materiile.
Crin Antonescu (foto) este, de vineri seara, presedintele Partidului National Liberal, contracandidatul sau, Calin Popescu Tariceanu fiind invins in cursa pentru sefia formatiunii politice cu un scor detasat.
Vina pasata pe umerii liberalilor Premierul si-a inceput discursul din Parlament privind bilantul guvernarii acuzand din nou guvernarea PNL, pentru deficitul ridicat din 2008 in contextul unei cresteri economice de 8%, si a apreciat ca nu fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu este in masura sa critice actuala guvernare.
Liderul deputatilor PNL, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca unul dintre motivele aparitiei in presa a stenogramelor din dosarul Vintu l-a dezvaluit Elena Udrea, respectiv obturarea oricarui plan de rasturnare a Guvernului sau de suspendare a sefului statului.
Tariceanu nu are nevoie de "sustinere de pe margine" Presedinte PNL, Crin Antonsecu a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari, ca fostul presedinte al PNL, Calin Popescu-Tariceanu nu are nevoie de sustinerea de pe margine a niciunui membru din conducerea partidului.
"Daca Tariceanu va fi numit premier, toti liberalii se vor alinia in spatele lui!" Daca dupa alegerile parlamentare, presedintele Traian Basescu il va numi premier pe liberalul Calin Popescu Tariceanu, toata lumea din PNL se va alinia in spatele fostului presedinte de partid, afirma analistul politic Stelian Tanase.
Becali, atac la Tariceanu:
Tariceanu:
Jurnalul National publica articolul cu titlul "Tariceanu:
google-analytics.com