Cautare

3423 de rezultate pentru "tariceanu" (2.72 secunde)
Dincolo de aceste viziuni politice, ciudat este ca Viorel Catarama s-a lansat, practic, cu doar 24 de ore inaintea Congresului PNL, in demolarea lui Calin Popescu Tariceanu - liderul interimar liberal si, dupa toate datele existente, viitorul presedinte ales al PNL.
In timp ce premierul Tariceanu asigura, ieri, Bruxelles-ul ca autoritatile de la Bucuresti sunt ferm hotarate sa-si indeplineasca angajamentele luate in vederea integrarii „indiferent de evolutia situatiei politice interne”, politicienii autohtoni se pregateau pentru demisia prim-ministrului incurcand fel de fel de ite, mai mult sau mai putin la vedere.
Se numesc Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu. ... Calin Popescu Tariceanu si Traian Basescu sunt scutiti de cel mai mic efort de a se face cunoscuti. ... Aceste circumstante constituie pentru Tariceanu si Basescu un avantaj important.
Dupa cum era de asteptat, presedintele Traian Basescu l-a insarcinat ieri pe liberalul Calin Popescu-Tariceanu sa formeze Guvernul, considerand ca, din momentul desemnarii sale in aceasta calitate, ii revine exclusiv misiunea de a gasi solutii pentru sustinerea Cabinetului sau in Parlament.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu s-a saturat ca la fiecare intalnire intre oficialii romani si cei europeni acestia din urma sa puna pe tapet problema coruptiei la nivel inalt.
FND a fost constituit in 2006, de Guvernul Tariceanu, pentru a directiona catre investitii banii rezultati din privatizari 2.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a iesit ieri cu o afirmatie socanta. ... „Nu ar fi o situatie surprinzatoare ca Serviciul de Telecomunicatii Speciale (STS) sa inregistreze aceste convorbiri”, a sunat bomba lansata de Tariceanu.
Ba ca ar fi preferat sa delege pe altcineva la conducerea PNL, declaratie facuta la o emisiune televizata si cu bataie la Calin Popescu Tariceanu, ba ca ar fi pregatit sa accepte functia de premier, ba chiar de presedinte al liberalilor, chiar daca deocamdata nimeni nu i-a cerut-o.
Dupa o partitura devenita slagar politic, Ludovic Orban sare la gatul lui Basescu, in stil "Vacanta Mare", iar amazoana Elena Udrea reactioneaza instantaneu, altoindu-i o caraba usturatoare peste bot premierului Tariceanu. ... "Premierul Calin Popescu Tariceanu este un tradator inconjurat de grupuri de interese".
Liberalii care au fost exclusi din partid vor putea sa participe la Congresul Extraordinar numai daca vor obtine derogare din partea conducerii PNL, exceptie facand cei care au fost exclusi sub motivul ca au colaborat cu politia politica a fostei Securitati, a anuntat presedintele PNL, Calin Popescu-Tariceanu.
Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca ministrii PD nu fac parte din noua structura guvernamentala care va fi propusa parlamentului saptamana aceasta, iar portofoliile acestora vor fi preluate de PNL si UDMR.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a trimis ieri parlamentului lista Cabinetului restructurat format doar din PNL si UDMR. ... Pe lista lui Tariceanu figureaza nume controversate, cum ar fi Teodor Melescanu la Ministerul Apararii, Ludovic Orban la Transporturi sau Traian Remes la Agricultura.
Tariceanu vrea alegeri pentru desemnarea prezidentiabilului Calin Popescu-Tariceanu a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa ca desemnarea candidatului PNL la Presedintie sa se faca printr-un scrutin intern, asa cum se intalmpla in alte tari, mentionand ca cel desemnat va trebui sa aiba sansele cele mai mari de a obtine mandatul prezidential.
Fostul premier s-a inscris in PNL Satu Mare si spera in refacerea USL printr-un congres extraordinar alPNL Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a anuntat joi, la Satu Mare, ca revine in PNL.
Presedintele Senatului, liderul PLR Calin Popescu Tariceanu, propune initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Basescu, el avansand si un calendar, vizand suspendarea in preajma datei de 23 septembrie si referendum de demitere in 2 noiembrie, ziua primului tur al prezidentialelor.
Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca va cere partidelor din Coalitie sa inceapa procedurile interne de dizolvare a Parlamentului, in conditiile in care alegerile anticipate vor fi organizate conform procedurilor constitutionale, dupa demisii si investiri succesive pentru formarea Guvernului "Odata demisia noastra depusa, va trebui sa ne prezentam din nou in Parlament, dupa investiri succesive facute de presedinte pentru formarea Guvernului, conform procedurilor constitutionale", a spus Tariceanu, precizind ca s-a consultat cu liderii tururor partidelor din Coalitiei asupra alegerilor anticipate si ca Alianta isi va desfasura activitatea conform formulei actuale.
Presedintele interimar al PNL, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat miercuri seara, in cadrul unei dezbateri la GDS, ca Alianta D.A.
Investirea Guvernului propus de premierul desemnat Calin Popescu-Tariceanu a fost intarziata aseara cu mai bine de o ora.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ca va restructura aparatul guvernamental dupa semnarea Tratatului de Aderare a Romaniei in Uniunea Europeana, prevazuta pentru 25 aprilie.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu se simte mai puternic dupa ce a renuntat la demisie si se pregateste sa faca o remaniere guvernamentala rapida. ... Apele guvernamentale nu s-au linistit cu totul dupa renuntarea la demisie a premierului Calin Popescu-Tariceanu.
google-analytics.com