Cautare

3423 de rezultate pentru "tariceanu" (2.82 secunde)
Tariceanu se insoara a cincea oara Pasiunea pentru mai tanara sa iubita, buzoianca Loredana Moise (35 de ani), nu-i da pace si gata fostului presedinte al liberalilor Calin Popescu Tariceanu (61 de ani), care, de frica sa nu o piarda, a hotarat sa cedeze presiunilor junei si sa accepte sa o ia de nevasta, cu acte.
Victoria la investirea in Parlament a Guvernului Tariceanu nu anunta nimic din convulsiile ce aveau sa vina foarte curand in interiorul Coalitiei. ... Dar, dupa modul rapid si concertat in care au fost puse la punct coordonatele colaborarii, Guvernul Tariceanu pornea la drum cu toate panzele sus.
Declaratia politica sustinuta de Calin Popescu Tariceanu in Parlament n-a starnit prea mare taraboi mediatic si politic. ... Calin Popescu Tariceanu a intervenit tocmai cand scandalul era pe sfarsite, epuizat politic si mediatic.
Si anul trecut a fost un scenariu dupa care Tariceanu isi dadea demisia si se organizau alegeri anticipate. Chestia era ca nu se ajungea la alegeri anticipate, pontul era sa demisioneze Tariceanu si sa fie inlocuit.
Sa fie oare rezultatele sondajelor care arata ca romanii nu apreciaza deloc modul de conducere a puterii executive practicat de Calin Popescu Tariceanu?
Reprezentantii platformei Stolojan nu s-au sfiit sa spuna direct, atunci cand au fost invitati sa se impace, ca vor reveni in partid doar daca premierul Tariceanu renunta la fotoliul de presedinte al liberalilor.
Calin Popescu Tariceanu, cu ajutorul noilor sai consilieri imprumutati de la PSD, si-a formulat noi obiective care au mai degraba legatura cu permanenta la putere a PNL, decat cu prioritatile tarii, de aceea legaturile sale cu aliatii democrati slabesc, iar cele cu social-democratii se intaresc.
Un promo inspirat preluat din repertoriul popularului cantaret Mihai Margineanu si difuzat de un post national de televiziune defineste sugestiv "noul guvern" anuntat, dar inca nedezvaluit de premierul Tariceanu:
Calin Popescu-Tariceanu a declarat intr-un interviu acordat Reuters ca alegerile anticipate nu sunt excluse, insa este de parere ca ele nu-si au rostul in perioada imediat urmatoare, ci in 2007, dupa aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Grupurile de interese care au fost sustinute de Guvernul Nastase ii fac probleme si Cabinetului Tariceanu. ... “Exista demersuri in acest sens din partea anumitor grupuri de interese, pentru a capata sprijin si influenta“, a spus Tariceanu.
In mod evident, bomba a detonat in PNL, partid a carei presedintie taman si-a adjudecat-o, statutar, actualul premier Calin Popescu Tariceanu. ... Dupa cum stim insa, Congresul PNL l-a inscaunat pe Tariceanu in fruntea partidului.
Dupa cum era normal, insistenta revenire prezidentiala asupra anticipatelor plus transformarea lui Theodor Stolojan intr-un contracandidat al premierului Calin Popescu Tariceanu a pus pe jar Alianta "D.A.”.
La o intilnire cu partenerii sociali desfasurata la sfirsitul saptaminii trecute, la Snagov, premierul Calin Popescu Tariceanu le-a cerut reprezentantilor patronatelor si sindicatelor sa finalizeze pina la sfirsitul lunii mai negocierile privind Codul Muncii.
Dupa anuntul facut de premierul Tariceanu, Coalitia de guvernare se afla intr-o situatie cu adevarat delicata. ... Decizie asteptata Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca guvernul sau demisioneaza, decizia fiind motivata de respingerea, de catre Curtea Constitutionala, a unor prevederi indispensabile reformei justitiei.
Decizia premierului Tariceanu de a renunta la demisie si de a cere sprijinul Parlamentului in probleme precum inundatiile, integrarea europeana, reforma justitiei, a dat nastere unor discutii aprinse in rindul celor ce formeaza coalitia de guvernare Dupa ce timp de o saptamina si-a tot anuntat demisia, primul ministru s-a prezentat in fata Camerelor reunite pentru a da asigurari ca singura sa grija este integrarea Romaniei in structurile europene.
Stolojan nu a uitat sa precizeze ca o astfel de solutie nu este pe placul lui Calin Popescu Tariceanu, insa a mentionat ca se asteapta ca unul din membrii Delegatiei Permanente sa o propuna ca subiect de dezbatere in forurile de conducere.
Relatiile dintre PNL si PD sunt din ce in ce mai tensionate dupa ce democratii s-au rastit la premierul Tariceanu, sustinand ca nu sunt „o anexa“ a acestuia.
Seful Executivului, Calin Popescu-Tariceanu, nu suspecteaza nici un membru al Cabinetului de a se fi lasat influentat de grupurile de interese economice si asteapta raportarile Serviciilor secrete.
Traian Basescu il ataca dur pe Calin Popescu Tariceanu. ... Mai mult, seful statului il acuza pe Calin Popescu Tariceanu ca stia exact despre ce este vorba, cu atit mai mult cu cit primise informari de la SRI in acest sens.
Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu. ... „Relatia mea cu Traian Basescu este una institutionala si de comunicare si prefer sa nu mai fac alte comentarii”, a punctat sec Tariceanu.
google-analytics.com