Cautare

1783 de rezultate pentru "suta" (4.13 secunde)
(...) Una din temerile noastre este ca, avand si administratia si banii in mana, PDL - chiar si cu doar 10 la suta - poate sa ne impiedice de a forma guvernul in 2012 si sa ne duca sub 50 la suta cum a mai facut (...)", a declarat, vineri seara, la Oradea, Adrian Nastase, referindu-se la modul in care PDL, dupa alegerile prezidentiale din 2009, a format o majoritate parlamentara prin crearea Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei.
Sa ne aducem aminte cum presedintele Basescu promulga legea majorarii cu 50 la suta a salariilor profesorilor, desi liberalii sustineau ca nu exista fonduri in acest sens. ... Salariile bugetarilor au fost astfel reduse cu 25 la suta, TVA a crescut, disponibilizarile au explodat.
Nu cred ca scutul de la Deveselu protejeaza suta la suta Republica Moldova, Chisinaul se situeaza, orice s-ar spune, intr-o zona de mijloc, iar prezumtivele rachete inamice ar trebui distruse chiar deasupra teritoriului acestei tari.
In fata acestui partid, care nu mai dispune in mod real decat de 20 la suta din electorat si de mai multi aliati nesiguri, sta o coalitie puternica al carei electorat depaseste 50 la suta.
Toate masurile astea de care vorbeam, si care sunt masuri gandite clar pentru actuala putere fraudarea alegerilor - voturile din strainatate, povestea cu CNP-ul si altele - toate astea, in opinia noastra, sunt incercari, ca de la un nivel de zece la suta cat are Guvernul, sau 15-20 la suta, cat are PDL-ul sa incerce o castigare a alegerilor fie prin atacuri impotriva noastra, fie prin crearea unor aliante, uitati-va ce face UNPR-ul, uitati-va la incercarile de creare a unor diverse partide, care sa ciuguleasca de la noi, din zonele de periferie, sunt o multime de chestiuni care intra in strategiile astea si le stim.
Ca dovada sondajul IMAS in care USL are sinistru de putine procente, doar in marja de eroare peste 50 la suta, iar Antonescu doar 27-28 la suta la incredere, ceea ce oricum nici nu coincide cu intentia de vot.
Televiziunea publica face din banii nostri, face concurenta neloiala si face politica suta la suta nici macar a Guvernului, ci a presedintelui, ceea ce este profund ilegal si imoral.
Chestionat de ce Adrian Nastase si Ion Iliescu nu il sustin suta la suta si neconditionat in acest demers de a-l sanctiona pe Mircea Geoana si de a-l exclude din partid, Victor Ponta a aratat ca acestia poate ca sunt mai prudenti.
Daca aceasta chestiune va fi remediata si daca USL va castiga peste 50 la suta din mandate, atunci se prognozeaza urmatorul scenariu.
Trebuie adusi la vot si cei 50 la suta, care de obicei stau acasa.
Cu atat mai interesant cu cat UNPR, dupa cum se stie, nu trece de 1 la suta in sondajele publice.
"Ma uit la TVR Info cum imi spune Mircea Marian ca indiferent daca PSD (deci partidul doar, nu alianta USL) ia 50 la suta, Basescu tot nu pune prim ministru PSD. ... 0,7 la suta de la Oprea?
In consecinta, in masura in care constientizeaza aceasta situatie, cu sau fara sprijinul presei, al societatii civile si al partidelor politice din opozitie, cetatenii nefavorizati, taxati drept saraci, care in Romania reprezinta oficial, conform standardelor europene, 40 la suta din populatie - suntem, din aceasta perspectiva, pe ultimul loc - ar trebui sa fie adversari electorali ai regimului Basescu.
In 2012 nu vor mai fi revendicari, pentru ca pe ultima suta de metri nu mai poti veni cu revendicari. ... Pe ultima suta de metri nu te apuci de astfel de lucruri.
In conditiile in care 90 la suta din populatie si-a pierdut increderea in Basescu, s-ar putea ca peste 50 la suta din numarul alegatorilor sa voteze pentru demiterea presedintelui.
Intotdeauna acesti parlamentari, care nu reprezinta, daca reprezinta, decat sub 1 la suta din electorat, au fost de partea castigatoare. ... Intrucat USL are toate sansele sa castige la parlamentare peste 50 la suta din voturi, ar putea guverna, pentru prima data, prin excluderea minoritatilor.
"Suta la suta", a raspuns senatorul liberal, intrebat daca senatorul democrat liberal Marian Rasaliu si-a dat demisia din PDL si s-a inscris in PNL.
Dupa anuntul din mai, 2010, cu taierile de tot felul, presedintele a devenit simbolul raului in Romania, avand astazi sub zece la suta favorabilitate in sondaje - ceea ce inseamna ca peste 90 la suta din populatie este impotriva lui Traian Basescu.
Intelegerea este socanta pentru electoratul UNPR, cel de pana la 1 la suta. ... Si poate aspira la mai mult decat 1 la suta la alegeri.
Trebuie sa explici de ce majorezi pretul la electricitate cu 5 la suta. Probabil ca Lificiu nu are probleme cu majorarea de 5 la suta.
google-analytics.com