Cautare

1783 de rezultate pentru "suta" (4.18 secunde)
Ne-am propus un rezultat greu de imaginat si de crezut astazi, de 7 la suta. De asemenea, la alegerile locale, unde suntem decisi sa mergem tot singuri pe liste, ca si la europarlamentare, ne-am propus un rezultat de 12 la suta", a afirmat Voiculescu.
Secretarul general al democratilor, Vasile Blaga, le-a spus participantelor la Şcoala de vara a PD ca formatiunea nu a confirmat inca prin vot ca este un partid mare si ca va avea un astfel de statut cand va castiga la alegeri 39-40 la suta din voturi.
Dintre partidele care si-au anuntat prezenta la discutii, doar conservatorii sustin neconditionat si proiectul votului uninominal si o eventuala asumare a raspunderii Cabinetului Tariceanu pe acest proiect. "Suntem sustinatorii suta la suta ai votului uninominal, ca fiind singura varianta de reabilitare a clasei politice.
(...) Teoretic, exista posibilitatea ca un candidat independent sa obtina chiar si o suta la suta din voturile exprimate. Practic insa, el nu are posibilitatea sa se asigure ca operatiunea de centralizare a voturilor este corecta si ca rezultatul final va reflecta ceea ce decid alegatorii", a adaugat Szilágyi.
PRM aspira astfel la un scor de 15 la suta in alegeri, in contextual in care, potrivit sondajelor de opinie, trecerea pragului electoral de cinci la suta, ar putea fi considerata un rezultat bun pentru formatiune.
Presedintele PIN, Cosmin Gusa, a declarat ca va demisiona din functia de lider al partidului, deoarece partidul din care face parte a obtinut doar 2,64 la suta la alegerile pentru PE.
Marton sustine ca a demisionat intrucat este foarte greu sa se ocupe si sa fie eficient intr-un procent de suta la suta si in calitate de lider de grup in Camera Deputatilor si de presedinte executiv al organizatiei teritoriale.
Sindicatele au avut amendamente referitoare la contributiile angajatorilor la fondul de risc pentru accidente si boli profesionale, care de la 0,4 la suta s-au redus la 0,04 procente, ceea ce face ca sistemul sa nu mai poata functiona, cele referitoare la contributiile pentru sanatate, care s-au redus de la 6,5 la 5,5 la suta.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, vineri, ca ar fi "ipocrit" sa spuna ca se bucura de inregistrarea Partidului Civic Maghiar, adaugand ca nu crede ca PCM are vreo sansa sa obtina 5 la suta din voturi si sa intre in Parlament in 2008.
Aproape o suta de tone de cartofi, in valoare de un miliard de lei a dat Marghiol, iar lumea a fost multumita.
Prefectul de Suceava, Alexandru Baisanu, a declarat joi ca in o suta de localitati sucevene din cele 114 au fost inregistrate migratii politice ale alesilor locali cu ocazia depunerii candidaturilor pentru alegerile locale de la 1 iunie, in aceasta situatie fiind 17 primari si 30 de viceprimari.
Nastase a exclus din calcul reyultatul care ar urma sa fie obtinut la Bucuresti si a estimat la 30 la suta sprijinul pe care PSD il va primi in aceste alegeri.
In ceea ce priveste Consiliul General, Mitrea si-a exprimat speranta ca PSD va obtine un scor de 25 la suta, iar cum PD-L are in jur de 34 la suta este sigur ca majoritatile se vor negocia iar PSD va incerca sa obtina o majoritate cu celellate partide.
Candidatul PSD la sefia Consiliului Judetean Dolj, Ion Prioteasa, a castigat cele mai multe voturi pentru mandatul de presedinte al CJ, obtinand 41,98 la suta, fiind urmat de principalul sau contracandidat, Radu Berceanu (PDL), cu 33,78 la suta.
in 2004 si a obtinut cel mai bun rezulatat la votul politic, ceea ce confirma cresterea exploziva de la 15 la suta in 2004, la 31,16 la suta in 2008.
Potrivit lui Borbely, UDMR a avut un scor electoral de 5,52 la suta pe tara, a obtinut patru posturi de presedinte de consilii judetene, iar obtinerea celui de-al cincilea a depins de circa o mie de voturi.
"Nu trebuie sa creada ca pe ei ii nominalizam suta la suta. Dar, evident, unii dintre ei vor fi desemnati ministri.
PRM face apel la PDL si PSD sa depuna o motiune de cenzura care sa duca la caderea Guvernului daca acesta nu va gasi resurse financiare pentru majorarea cu 50 la suta a salariilor cadrelor didactice si a celorlalte categorii de bugetari, a anuntat, vineri, secretarul general al PRM, Gheorghe Funar.
Formatiunea politica a schimbat un candidat pe ultima suta de metri, a mai facut vreo doua miscari prin colegii si, intr-un final, cum nu era de ajuns, au avut probleme la depunerea unei candidaturi la BEJ.
La randul ei, Federatia "Spiru Haret" solicita presedintelui Senatului, Ilie Sarbu, printr-o scrisoare deschisa, introducerea pe ordinea de zi, in regim de urgenta, respingerea Ordonantei de Urgenta prin care se amana majorarea cu 50 la suta a salariilor cadrelor didactice de la 1 octombrie 2008 Sindicalistii apreciaza ca votarea respingerii OUG 136/2008 privind amanarea legii de majorare cu 50 la suta a salariilor profesorior, este unica solutie viabila pentru ca personalul didactic sa beneficieze de cresterea salariala votata de Parlamentul Romaniei, se arata in scrisoarea trimisa, luni, presedintelui Senatului.
google-analytics.com