Cautare

1783 de rezultate pentru "suta" (2.53 secunde)
 Curtea Internationala de Justitie (CIJ) de la Haga a decis ca Insula Serpilor sa nu influenteze linia de delimitare, care isi va urma cursul de 12 mile in jurul acesteia, asa cum ceruse Romania.Ca atare, din cei 12.700 de kilometri patrati in disputa se va putea exploata pe circa 9.700 de kilometri patrati, 80 la suta din suprafata fiind in drepturile de exploatare ale Romaniei."Curtea a retinut deja ca Insula Serpilor nu poate fi considerata un punct de baza pentru delimitare.
Fostul prim-vicepresedinte al PD-L Gorj, Liviu Andrei, a fost instalat ieri in functia de subprefect al judetului, in prezenta a peste o suta de persoane.
Nu puteti sa periclitati locurile de munca a mii de oameni din cauza lipsei de responsabilitate, ma refer la achizitii, asa cum s-a intamplat in anii trecuti", a afirmat ministrul economiei.Un prim pas spre eficientizarea productiei de apa grea a fost majorarea pretului de vanzare al produsului catre rezervele statului cu 43 la suta, de la 1.428 lei/kg la 2.050 lei/kg.Datorii de 780 de milioane de leiPuritatea apei grele produse la Romag Prod este de 99,95 la suta.
"Din deconcentratele astea, 70 la suta erau functionari publici, iar 30 la suta erau functionari contractuali, unde se putea face mai usor schimbarea.
Din deconcentratele astea, 70 la suta erau functionari publici, 30 la suta erau functionari contractuali - unde se putea face mai usor schimbarea.
Este vorba de faptul ca azi Comisia Europeana declanseaza procedura de deficit impotriva Romaniei, ca urmare a faptului ca, in 2008, guvernul PNL a dus Romania la marginea prapastiei si, in conditiile unei cresteri economice de 7,8 la suta, a lasat tara cu un deficit de 5,4 la suta", a spus Emil Boc in discursul de raspuns la motiunea de cenzura depusa de PNL si UDMR.
Vreau sa stiti de pe acum ca niciodata nu veti reusi sa adoptati solutiile care convin 100 suta la suta Romaniei.
"Avem obligatii de incadrare in niste cheltuieli guvernamentale in acordul cu Fondul si avem obligatia de a scadea ponderea din PIB a cheltuielii cu administratia publica din Romania de la 8 si ceva la suta la 6,7 la suta, pana la un anumit interval.
Anuntul victoriei lui Mahmoud Ahmadinejad din primul tur la 12 iunie, cu circa 63 la suta din voturi, a generat in Iran una din cele mai grave crize politice de la instaurarea Republicii islamice in 1979, cu manifestatii ale sustinatorilor candidatilor invinsi care l-au acuzat de frauda electorala.
Hai sa fim seriosi. Daca dependenta PD-L de Traian Basescu este suta la suta, cum ar fi Traian Basescu independent?", a adaugat Duvaz.
Cu toate acestea, Cozmanca crede, totusi, ca nu ar fi indicat ca Nastase sa se alature echipei sale inca de la lansarea partidului, pentru ca "noi vrem sa facem un partid suta la suta de stanga, nici macar de centru-stanga, iar Nastase, ca multi alti lideri pesedisti, nu prea are imagine de om al stangii".
Pot sa-ti impozitez, daca ai o pensie de 10.000 de lei, cu 50 la suta sau cu 70 la suta;
"Nu in acest moment, dar ea poate sa devina o varianta in masura in care, iata, Traian Basescu ajunge la 10 la suta in sondajele de opinie si nu accepta niciuna dintre variantele la care pana la urma populatia ne impinge".
Nemultumirile acestora sunt nivelul si modalitatea acordarii stimulentelor, dar si reducerea salariilor cu mai mult de 50 la suta. ... Protestatarii s-au declarat nemultumiti de faptul ca le-au fost micsorate salariile cu mai mult de 50 la suta.
Nemultumirile acestora sunt nivelul si modalitatea acordarii stimulentelor, dar si reducerea salariilor cu mai mult de 50 la suta. ... Protestatarii s-au declarat nemultumiti de faptul ca le-au fost micsorate salariile cu mai mult de 50 la suta.
In eventuala decizie politica care se va lua in privinta exploatarii de la Rosia Montana cat la suta va conta, pe de-o parte lobby-ul companiei care este foarte puternic si care a reusit sa convinga o mare parte a mass-media sa i se alature si cat la suta va conta vocea societatii civile care se opune?
Iar ministrul internelor Tvetan Tvetanov s-a laudat luni ca Bulgaria a absorbit 100 la suta din banii pentru pregatirea de aderare la spatiul european fara frontiere.
Pentru ca Geoana nu mai e la conducerea PSD se poate vorbi de incredere, dar nu as recomanda incredere suta la suta in nimeni in plan politic.
• Sondajele din ultima vreme sunt ingrijoratoare pentru PDL, asa ca, acum, pe ultima suta de metri, "baietii destepti" aduna bani albi pentru zilele negre ce vor urma, ca furnicutele.
Potrivit acestuia, PDL va avea o cota de sapte la suta, la alegerile din 2012. "Parerea mea e ca PDL va ajunge de unde a pornit, in 2012, pe undeva pe la 7 la suta", a afirmat Sarbu.
google-analytics.com