Cautare

3984 de rezultate pentru "strivit de tir la craiova" (3.99 secunde)
Cu tot mai putine sperante de a deveni fluvii varsatoare in mare. Pe partea dreapta, seceta pare sa fi parjolit mai repede bruma de suvoaie revolutionare.
Sintem la un pas de a intra in mult rivnita Uniune Europeana, ne dam peste cap cu tot felul de implementari de legi sau norme cerute de-acolo, de la UE, dar linga noi mor zilnic oameni ucisi de cel mai mare si aparent imposibil de doborit inamic, saracia.
Saptamina aceasta un elev din Pechea a fost lovit in clasa de catre un alt adolescent, fost elev al scolii, inainte de inceperea orei, si a murit.
Saptamina aceasta un elev din Pechea a fost lovit in clasa de catre un alt adolescent, fost elev al scolii, inainte de inceperea orei, si a murit.
China se confrunta intr-o vara, pe vremea lui Mao, cu o invazie de vrabii care distrugeau culturile de orez. ... "Suntem multi si, daca fiecare chinez ucide o pasare, scapam de vrabii". ... In anul urmator insa, recolta de orez era si mai afectata.
Îmi amintesc ca am vazut vreo doua la show-ul auto din fata Teatrului National, acum ceva timp, un Opel GT si o Honda. ... O gasesc scaldata în soare, în parcarea Policolor, dealerul Honda în Craiova. Straluceste, chiar daca e putin murdara si ar avea nevoie de un „dus“.
Craiova pierde toti banii pe care guvernul anterior i-a acordat pentru repararea drumurilor, din cauza consilierilor PSD, PNL si UNPR, care au facut tot posibilul sa nu-si dea votul pentru primirea acestei sume.
Fostul premier, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca un oras cu pretentii legitime, cum este Craiova, trebuie sa-si asume un profil economic real si nu doar unul care sa profite din cand in cand pe seama investitorilor straini.
Fostul subprefect de Dolj, Ion Groza, a castigat sambata alegerile pentru presedintia organizatiei PNL Craiova cu peste 90% din voturile exprimate.
Pentru a-si plati datoriile de 60 de miliarde de lei, RAADPFL Craiova a decis sa contracteze un imprumut bancar, in luna iunie.
Gheorghe Popescu, directorul Regiei Autonome de Apa Craiova, si-a depus luni demisia, urmand sa ocupe functia de director tehnic in cadrul aceleiasi structuri. Dupa ce a fost atentionat in mai multe randuri ca nu are calitati de manager, Popescu a lasat liber scaunul de director general al regiei.
Spuma companiilor straine de profil se lupta pe doua dintre fabricile craiovene. AVIOANE Craiova este curtata de americanii de la Bell Helicopters, care vor vizita uzina maine, dar si de suedezii de la SAAB sau israelienii de la IAI.
O placa memoriala din 1913 a fost descoperita la statia de pompare a apei de la Facai, langa Craiova, in timp ce angajatii Regiei Apa defrisau un teren necalcat de zeci de ani.
Primaria Craiova a fost gazda Adunarii Generale a Asociatiei Municipiilor din Romania. 57 dintre cei 106 membri ai asociatiei s-au intalnit ieri la Craiova, pentru a discuta problemele reale cu care se confrunta orasele municipii. In premiera, la lucrarile adunarii au fost prezenti cinci ministri democrati ai guvernului Tariceanu.
Prima "mutare" pentru inlocuirea comisarului-sef Gheorghe Bica de la comanda politistilor doljeni s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, cand seful Politiei Municipiului Craiova si-a depus demisia.
Primaria Craiova a pierdut prima batalie pentru casa de pe strada Imparatul Traian, vizavi de Jandarmerie, revendicata de un mostenitor al boierilor Viisoreanu. Victime colaterale sunt cele noua familii de chiriasi care se chinuiesc de ani buni sa cumpere camerele in care locuiesc.
În Craiova nici o autoritate publica nu stie cu exactitate cate imobile s-ar putea prabusi in cazul unui cutremur. De cinci ani, judetul Dolj nu a mai primit fonduri pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic ridicat. Sute de cladiri din Craiova sunt vulnerabile in cazul unui cutremur.
Antonie Solomon si-a manifestat ieri, printr-un comunicat de presa, nemultumirea fata de relatia cu membrii din conducerea PD-L si i-a criticat pe parlamentarii portocalii din Dolj ca nu sprijina investitiile din Craiova. Solomon a dat de pamant cu pedelistii de frunte din judet, fara sa nominalizeze pe cineva anume.
Antonie Solomon si-a manifestat ieri, printr-un comunicat de presa, nemultumirea fata de relatia cu membrii din conducerea PD-L si i-a criticat pe parlamentarii portocalii din Dolj ca nu sprijina investitiile din Craiova. Solomon a dat de pamant cu pedelistii de frunte din judet, fara sa nominalizeze pe cineva anume.
O familie ar trebui sa scoata din buzunar in jur de 700 de euro pentru izolarea termica a locuintei. Primaria Craiova a prevazut in buget doar o "firimitura" din fondurile necesare reabilitarii.
google-analytics.com