Cautare

3984 de rezultate pentru "strivit de tir la craiova" (3.34 secunde)
Planul de Urbanism General al Craiovei este contestat in instanta. In cazul in care primaria pierde procesul, nu va mai putea fi aplicata nici o regula urbanistica pana la elaborarea unui nou PUG.
Majoritatea si-au conservat averile stranse cu truda de-a lungul anilor, iar unii au reusit sa puna deoparte si un banut cinstit. Cam cateva zeci de mii de lei, ca sa nu credeti ca au economisit doar cat sa-si cumpere o inghetata.
Administratia Financiara a Municipiului Craiova se mai apara in instanta cu un singur jurist. DGFP Dolj are sute de procese pe rol, iar firmele pot specula situatia creata. Seful Finantelor doljene spune ca oamenii care au mai ramas la Juridic sunt "incarcati la maximum".
Batalia pentru fotoliul de primar al Craiovei s-ar putea da intre un pedelist si un liberal.
Primarul Craiovei, Antonie Solomon, a convocat o conferinta de presa pentru a anunta ca nu e el de vina pentru lipsa apei calde, aruncand vina pe SNLO, guvern, justitie si chiar Fondul Monetar International Dupa ce, miercuri, i-a dat afara din primarie pe ziaristii care venisera la usa cabinetului sau, pentru a-l intreba de ce s-a sistat furnizarea apei calde in jumatate din oras, primarul Craiovei, Antonie Solomon, s-a gandit totusi sa convoace ieri o conferinta de presa, pentru a-si "pune cenusa-n cap".
Primarul Solomon se gandeste sa faca plangere penala impotriva consilierilor locali ai PDL, care au votat impotriva rectificarii bugetare in varianta ceruta de edil Razboiul dintre primarul Craiovei, Antonie Solomon, si colegii sai de partid - consilierii locali ai PDL - ar putea imbraca aspecte penale.
Bugetul Craiovei a fost adoptat fara amendamentele pedelistilor, dupa ce primarul Antonie Solomon a reusit sa atraga de partea lui 6 dintre cei 14 consilieri locali ai PDL Satul sa "joace"
Un audit al primariei a descoperit ca directorul Marinel Florescu si-a dat un salariu mai mare decat cel legal si s-a plimbat nejustificat prin Dubai in anul financiar incheiat cu o pierdere de 6,4 milione de lei de institutia pe care o conduce O echipa de control trimisa de primarul Antonie Solomon a picat pe nepusa masa, la inceputul acestei luni, pe capul lui Marinel Florescu, directorul general al Regiei Autonome de Transport (RAT) Craiova.
Primarul Craiovei il acuza pe un director din subordine ca, trecand peste ordinele sale, a propus consiliului local, in numele executivului, si a obtinut prelungirea unui contract de inchiriere pentru o cocioaba din Brazda lui Novac Cei care trec pe strada Brazda lui Novac nu pot sa nu observe, langa blocul 36B, o cocioaba ruginita care adaposteste un magazin de haine.
RAADPFL Craiova foloseste pavelele de beton nu doar la refacerea trotuarelor, ci si la... plombarea gropilor, considerandu-le mai rezistente decat piatra cubica Vremea s-a imbunatatit, asa ca angajatii Regiei Autonome de Administrare a Domeniului Public si Fondului Locativ (RAADPFL) Craiova s-au pus serios pe treaba.
Intentia grupului Renault si Nissan de a prelua fabrica de automobile de la Craiova este serioasa.
Preluarea de catre statul român a actiunilor detinute de partea coreeana la Daewoo Craiova ar putea sa nu se faca pâna la sfârsitul lui noiembrie, asa cum spera reprezentantii Ministerului Economiei si Comertului (MEC).
Controlorii financiari ai Camerei de Conturi Dolj au descoperit ca regia nu a facturat 1,3 milioane metri cubi de apa livrata in punctele si centralele termice ale Regiei de Termoficare Craiova.
Pana la sfarsitul anului, garantiile acordate IMM-urilor de catre Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) vor tine locul garantiilor ipotecare cerute de banci.
Participatia majoritara la compania Daewoo Automobile Romania Craiova, detinuta de firma sud-coreeana Daewoo Motor, va fi preluata de Automobile Craiova SA, actionarul minoritar la producatorul auto, saptamana viitoare sau cel mai tarziu peste doua saptamani, a declarat Codrut ßeres, ministrul Economiei, citat de Mediafax.
Sute de hectare de spatii verzi din Craiova sunt pe cale de disparitie, dupa ce, potrivit modificarilor recente aduse Legii mediului, proprietarii acestora pot obtine autorizatii de construire. Primaria Craiova a permis fara temei legal schimbarea destinatiei acestor terenuri, din zone verzi in cvartale de locuinte.
S-a afirmat de multe ori ca anumite grupuri de interese ar vrea sa dezmembreze Electroputere pentru a o inlocui cu un cartier rezidential. Cat ar valora terenul de acolo? Cel putin 124 de milioane de euro, afirma agentiile imobiliare.
Metro Cash&Carry a implinit anul acesta zece ani de cand a deschis primul centru de distributie in Romania si cinci ani de cand are reprezentare in Craiova.
Cele doua combinate de la Turceni si Rovinari au dezechilibrat stocurile de carbune ale Complexului Energetic (CE) Craiova prin furnizarea cu prioritate de carbune catre acestea de catre Societatea Nationala a Lignitului Oltenia, in detrimentul CE Craiova.
Anul acesta, Camera de Comert si Industrie (CCI) "Oltenia" ar putea sa primeasca o parte din banii necesari pentru infiintarea Centrului Expozitional Transfrontalier, un vis mai vechi al reprezentantilor Camerei.
google-analytics.com