Cautare

3984 de rezultate pentru "strivit de tir la craiova" (2.90 secunde)
FRF a pierdut o prima disputa juridica in razboiul cu Adrian Mititelu, dar pregateste o noua lovitura pe care sa o aplice Universitatii Craiova.
Pe 15 septembrie 1982, "Craiova Maxima" castiga in fata Fiorentinei lui Antognoni, Passarella, Bertoni cu 3-1. Pe 15 septembrie 2006, "Craiova Minima" reusea un rezultat de egalitate cu Poli Iasi. Fara alte comentarii, trec direct la subiect, Universitatea - Poli Iasi 3-3.
Trimis in judecata pentru o evaziune fiscala de 2,8 milioane de lei, Viorel Calin, patronul SC Cavi Imexco SRL - firma care a modernizat Gara Craiova si a reamenajat Piata Garii, a fost condamnat de Tribunalul Dolj la trei ani de inchisoare Viorel Calin, patronul si administratorul SC Cavi Imexco SRL, a fost retinut pe 14 decembrie 2010 si acuzat de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Craiova de evaziune fiscala, fals in inscrisuri sub semnatura privata si nevirarea contributiilor cu retinere la sursa.
Nicolae Dica a zambit cand a fost intrebat de Silviu Tudor Samuila, moderatorul emisiunii Sport Center, daca fostul selectioner va merge la Universitatea Craiova.
Este de necontestat faptul ca Romania este intr-o situatie fara precedent si ca trebuie luate rapid decizii pentru ca statul roman sa nu intre in incapacitate de plata, sa poata plati in continuare salariile si pensiile, sa asigure indeplinirea functiilor sale de baza.
Cand ti se face favorul de a fi invitat la o receptie, in lumea buna, iti pui o camasa curata si te speli la subrat.
Oricat de mult ar dori alegeri rapide, opozitia ar trebui sa spuna "nu" comasarii alegerilor Vasile Dancu crede ca opozitia ar trebui sa respinga comasarea alegerilor, care genereaza disfunctionalitati din cauza multimii mandatelor ce trebuie alese, a politizarii scrutinului pentru administratie si avertizeaza ca PDL vrea sa organizeze alegeri pe actuala configuratie de primari.
Lucian Avramescu) Consultarile (nu negocierile, cum sta scris peste tot) initiate de Klaus Iohannis nu-s, cred, o crima constitutionala. ... Sunt, nu un atentat la Constitutie ci, eventual, o prostie.
Directorul general al ArcelorMittal Galati, Augustine Kochuparampil, a participat joi, la Luxemburg, la sedinta lunara in cadrul careia se discuta despre accidentele mortale de munca produse la combinatele aflate in proprietatea producatorului de otel numarul I din lume.
'V-ati intrebat vreodata de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastra par de necontrolat, de ce platiti rate insuportabile la banca, de ce nu va mai place nimic din ce aveti in casa, de ce va vine mereu sa va certati cu toata lumea, de ce va simtiti neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebui sa va serveasca, de ce nu sunteti fericit si nici macar multumit, sau pur si simplu de ce fetele poarta de aproape 2 ani cizme in miezul verii ?
Agerpres informeaza ca Presedintele Consiliului National al PSD, fostul premier Adrian Nastase, prezinta pe blogul personal, o serie de solutii ale unui guvern de criza. "Unii dintre colegi m-au intrebat cum vedem noi rolul unui eventual guvern de criza.
Cu prilejul incetarii aparitiei ziarului Gandul pe suport de hartie, CTP publica articolul "De sufletul Gandului" , pe care il puteti citi in continuare. ... Am dreptul sa ma gandesc la disparitia unui ziar ca la moartea unei fapturi omenesti, astazi, cand mor cu zile oameni tinuti la poarta spitalului?
"USL se va confrunta cu provocarea de a rambursa banii imprumutati de guvernul Boc" Presedintele PSD, Victor Ponta, considera ca Uniunea Social Liberala se va confrunta cu provocarea guvernului Boc de a inapoia banii imprumutati de Romania de la organismele internationale.
O tanara bloggerita din Romania, Livia Carbunescu, publica pe blogul ei, http://paradis-in-destramare.blogspot.ro, impresii despre una dintre cartile prozatoarei Areta Sandru (nascuta la 25 iulie 1953 - decedata la 18 mai 1991), intitulata "Valiza cu zapezi".
ADRIAN NASTASE, EXECUTAT SILIT Judecatoria sectorului 1 a admis cererea Inspectoratului pentru Constructii de executare silita a lui Adrian Nastase.
La aflarea cumplitei vesti, cele doua fete celebre ale Veronicai Bulai, Monica si Ramona Gabor, se aflau departe de tara, in Los Angeles, respectiv in Dubai. Trezita din somn, de un telefon primit la ora 3 dimineata in America, Moni a ramas socata.
O persoana a fost prinsa sub tramvai, in apropiere de Liberty Mall din Capitala. Un barbat de 40 de ani a fost prins sub tramvai, acesta avand piciorul strivit.
Dorada la cuptor Ingrediente pentru Dorada la cuptor • 2 pesti dorada • 4-5 cartofi potriviti • 1 ceapa mare (cca 150 gr) • 1 morcov • 1 legatura patrunjel • 5 catei usturoi • 1/2 lingurita turmenic • 1/2 lingurita vegeta de casa macinata • 6 linguri ulei masline • 2 lamai • sare, piper Dorada la cuptor - Preparare • Se taie cartofii rondele nu foarte groase, morcovii rondele mai subtirele, iar ceapa solzisori.
Asadar, se implinesc, azi, exact sase decenii de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.
Asadar, se implinesc, azi, exact sase decenii de la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial.
google-analytics.com