Cautare

338 de rezultate pentru "stirile protv" (3.34 secunde)
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat, la ProTv, ca PSD nu-l va vota nici pe al doilea premier propus de Traian Basescu, el apreciind ca alegerile parlamentare anticipate sunt, chiar in aceasta situatie, "improbabile", Curtea Constitutionala trebuind sa se pronunte asupra acestui aspect.
Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune difuzata sambata de ProTV, ca nu poate accepta ideea ca decizii atat de importante ca formarea guvernului sa se ia intr-o firma privata, la Grivco, iar in capul mesei sa se afle "un fost securist", "un fost turnator la Securitate", "Felix".
Presedintele Traian Basescu a declarat ieri la ProTV ca exclude sansa unui candidat femeie la Presedintia Romaniei sau la presedintia PD-L.
In orice caz, experimentul Basescu cred ca va duce probabil la o modificare pe care o sustineau candva liberalii - presedintele sa fie ales de Parlament", a spus Iliescu, duminica, la ProTv, informeaza NewsIn.
Invitat la cea mai populara emisiune duminicala -"Dupa 20 de ani" - de la ProTV, fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, a raspuns la cateva intrebari legate de viitorul PSD si al tarii.
Mihai-Razvan Ungureanu incepe sa iasa cu interviuri, cel mai elocvent caz fiind cel de la ProTV, prin care incearca sa sublinieze o serie de calitati deosebite pe care le-a dobandit sau le-a pus in slujba spionajului extern.
ProTV informeaza : PSD va gazdui in mai 2012, la Bucuresti, reuniunea extraordinara a socialistilor europeni PSD a anuntat ca urmatoarea reuniune extraordinara a socialistilor europeni va avea loc la Bucuresti, in perioada 14-16 mai 2012.
In Realitate, Vantu a contribuit decisiv la al doilea mandat al lui Basescu, adica a determinat imaginea "intoarcerii a 5%" din electoratul schimbarii catre el, cum prin coincidenta tocmai ieri, intr-o emisiune reluata azi, semnala Dan Andronic la ProTV;
Presedintele Traian Basescu declara, in septembrie, la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la ProTV, ca amanarea localelor pana la generale ar fi justificata doar de reorganizarea administrativa, mentionand ca in lipsa acestei justificari el tratateaza subiectul ca pe o problema a coalitiei, pe care nu si-o asuma.
Emil Boc, la ProTv, pe 27 noiembrie, a afirmat ca daca Romania nu va respecta indeplinirea tintelor pentru echilibrarea economiei pe 2012, demisia sa va fi "pe masa".
"Nu, e prea devreme pentru asa ceva", a considerat duminica fostul sef de stat, in cadrul emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de ProTv, informeaza NewsIn.
"Acum un referendum pentru suspendarea si pentru incetarea mandatului presedintelui Basescu ar avea succes, pentru ca populatia este profund nemultumita", a spus Iliescu duminica la ProTV, citat de NewsIn.
Mai multe companii au fost foarte nemultumite de licitatii, au simtit ca procesul era fie incorect, fie imprevizibil", a explicat Gitenstein la emisiunea de la ProTV.
PROTV: Mihaela Triculescu, noul sef ANAF. Anuntul premierului Dancila Premierul Viorica Dancila a semnat joi decizia de numire a Mihaelei Triculescu in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), cu rang de secretar de stat.
Si nu putem sa iesim in lumea asta pentru nici macar un singur dolar sau un singur euro sa imprumutam, si noi suntem o tara dependenta de capitalul strain, pentru ca, oricat elan patriotic am avea, noi stim ca de foarte multa vreme noi nu ne putem descurca numai cu capitalul acumulat in aceasta tara, pentru ca este putin", a declarat Vasilescu la emisiunea "Dupa 20 de ani", difuzata de ProTV.
O poveste cutremuratoare despre cum a ajuns in stadiul de ruina industria romaneasca in ultimii 20 de ani, puteti vedea astazi, in reluare, la ProTV, in emisiunea "Romania, te iubesc!".
Invitatul ultimei editii din acest an al emisiunii "Dupa 20 de ani" difuzata de Pro Tv pe 19 decembrie, a fost Ion Iliescu.
Antena 3 a luat-o de la ProTv ca sa deprofesionalizeze un excelent reporter de politica externa si sa-l transforme in coordonator de emisiuni tip life.
Prima se face ca nu-i pasa, ProTV, la fel, desi amandoua sunt de partea cea buna a baricadei, ca si patronii lor au interese cu statul.
Este fiul lui Alex Zeres si al Sabinei Zeres, fosti colegi din ProTv. Iar nepotelul se cheama Matei si are 4 luni.
google-analytics.com