Infopress.tv informeaza: Gianina Corondan: "Imi doresc 5 copii!"

Gianina Corondan povesteste despre rolul sau de matusa. Are un nepotel in varsta de 4 luni, copilul fratelui sau mai mic. Vedeta spune ce cadouri le cumpara de copiilor din viata sa. Gianina dezvaluie cum ii place ei sa aleaga numele copiilor, spune cati copii isi doreste si ce planuri are pentru urmatorii cinci ani.
Reporter: Daca ar fi ziua ta de 1 iunie ce ai face?
Geanina Corondan: Nu mi-ar placea sa fie ziua mea de 1 iunie pentru ca vreau sa am doua zile: una numai a mea si una a tuturor. Adica sa ma serbez o singura data cu toata lumea?!
Rep.: Daca acum ai avea 5 ani ce ai face de 1 iunie?
GC: Nu stiu, cred ca as vrea sa schiez in primavara sau sa vad un spectacol in alta tara, adica ceva la care nu as ajunge atat de usor, saptamana de saptamana. Asa pot sa vad un spectacol la Tandarica. Dar mi-ar placea sa vad cum se distreaza copiii din alte tari.
Rep.: Ce faci de Ziua Copilului?
GC: De 1 iunie am sa vizitez toti copii prietenelor, rudelor si cunostintele mele. Bineinteles ca o sa-i vizitez pe cei mai apropiati de mine pentru ca unii pot fi plecati cu parintii. Prietenele mele care au copii stau in afara tarii si e mai greu sa-i intalnesc, dar o sa-i sun. E si ziua lor acuma, in zodia Gemenilor. Ii stiu pe toti. Ii am in suflet si in minte.
Rep.: Si ce le duci cadou ?
GC: Nu m-am gandit, merg si pe ideile spontane. De obicei le duc ce le trebuie. Ii intreb pe parintii ce le trebuie copiilor.
Rep.: Iti place sa le iei hainute sau jucarii?
GC: Imi place sa le iau muzica, sa le daruiesc CD-uri cu muzica clasica, eventual. De exemplu, nepotul meu se linisteste ascultand ABBA. Intotdeauna cand i se pune ABBA sau muzica anilor ’80 nu ai treaba cu el, chiar si adoarme. Le daruiesc copiilor lucruri mai putin vehiculate, adica jucari si jocuri poti sa-i iei oricand si par deja formale. Toata lumea zice "hai sa iau o jucarie" si cu un mutunache din benzinarie s-a rezolvat problema. Mie imi place sa fie o investitie pe termen lung, sa patrunda cumva in viata copilului ceea ce ii cumpar.
Rep.: Tu ai nepoti?
GC: Da, am un nepotel si un fin. Finul meu are 4 ani si se numeste Calin. Este fiul lui Alex Zeres si al Sabinei Zeres, fosti colegi din ProTv. Iar nepotelul se cheama Matei si are 4 luni. Este baiatul fratelui meu pe care il supraveghem indeaproape sa vedem cum creste zi de zi. Stiu totul despre el zi de zi. E primul nepotel al nostru, de asta este centrul universului pentru noi.
Rep.: Cum a ales fratele tau numele copilului? Tu te-ai implicat?
GC: Numai ei doi s-au sfatuit. In primul rand, au ales unb nume care sa fie simplu, usor de tradus in orice limba si sa fie nume de sfant: Matei - neaos romanesc.
Rep.: Tu le-ai dat vreo sugestie?
GC: Eu le-am zis sa fie un singur nume si sa fie scurt. Ca si daca stai sa scrii 7 nume cum am eu. Eu am doua: Geanina Gabriela. Si nu imi zice nimeni Gabriela, adica e o remorca in plus. Sugestia mea era sa fie un nume neaos frumos, de exemplu Iorgu. Un nume simplu, romanesc.
Rep.: Dar nu e dur pentru un copil sa-l strigi Iorgu?
GC: Nu, de ce sa fie dur? Daca toata lumea ar pune Iorgu si s-ar crea o moda. Cand strigi o data Andrei raspund sapte copii la locul de joaca. Nu mi se pare ok. Trebuie sa fie numele lui, cat se poate.
Rep.: Cum esti ca matusa?
GC: Pai, deocamdata sunt destul de saltareata. Il iau in brate si topai cu el si se linisteste ca are destul de mult de galcevit, de facut scandal. Dar ma cert cu el parte in parte. La botez a urlat tot timpul. Cred ca o sa ajunga un mare cantaret.
Rep.: Si o sa semene cu matusa, nu?
GC: Sper sa fie un cantaret mai mare decat mine, ca matusa nu e chiar asa de mare cantareata. Am fost foarte bucuroasa cand am auzit ca o sa am un nepot. Eu iubesc foarte mult copiii, imi plac, imi plac nespus si mai am si copiii unor prieteni.
Rep.: Dar nu copilul tau.
GC: Da, pentru ca nu s-a intamplat sa fie, nu ca as fi interzis eu. Nu s-a intamplat, nu a venit momentul.
Rep.: Dar iti doresti un copil?
GC: Da, of course.
Rep.: Nu, tu ti-ai dori sa ai o fetita sau un baiat?
GC: Nu stiu, n-am nicio dorinta. Baiat, na.
Rep.: Si sa-l cheme Iorgu!
GC: Nu. Am zis si eu la intamplare. Hai, mai, nu imi pune titluri d-astea, vorbe in gura. Nu stiu, asta e o chestie de gandit pentru ca ii pui stampila cumva pe viata. Nici sa fie sofisticat pana la maxim, nici rarisim cat sa nu poti sa-l traduci.
Rep.: Ai un plan? Vrei in urmatorii cinci ani sa devii mama?
GC: Nu poti sa-ti faci planuri aiurea. Da, imi doresc. O sa fie. Imi doresc cinci copii.
Rep.: De ce?
GC: Ca imi place sa fie, ca sa planga.
Rep.: Dar crezi ca o sa te descurci cu cinci copii?
GC: E foarte greu, stiu ca e foarte greu, dar daca au si tata e mai usor. Mai sunt si bunicii, mai sunt si prietenii.
Rep.: Ce sa fie: doua fete si trei baieti?
GC: Aoleo, nu vreau sa ... Imi place sa fie surpriza. Orice combinatie.
(Sursa : Prokid)