Roxana Iordache publica pe blogul personal articolul intitulat ANTENA 3 CUMPARA PROFESIONISTI SI-I NEUTRALIZEAZA, in care face cateva observatii despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3.
In opinia blogeritei, "mogulii servesc patria ca nimeni altii si ca Basescu i-ar decora, daca n-ar bate la ochi". Ca argument, jurnalista crede ca modul in care au fost "lansati" la Antena 3 Oana Stancu (plecata din trustul lui Felix, in trustul lui SOV, apoi, returnata) si Adrian Ursu ilustreaza faptul ca Sebastian Ghita le-a suspendat emisiunea de foc, cu dublu scop: sa-i victimizeze si sa-i degajeze de la "Realitatea TV", ca sa se scoata Vantu fata de Basescu. Roxana Iordache nu crede o iota din "conflictul" Ghita-Vantu, la fel cum nu crede o iota din "razboiul" Basescu-Blaga. In realitate, nu-si permit altceva decat sa fie strans uniti.
Roxana Iordache relateaza ca Mihai Gadea ar fi organizat o emisiune in tarc, cu public, (cativa), in care promitea re-lansarea celor doua semi-noi doua achizitii. In realitate, jurnalistii au fost adusi ca ursul ca sa fie spectatori.
Reproduc si alte opinii mai mult sau mai putin discutabile emise de blogerita Roxana Iordache despre profesionalismul jurnalistilor de la Antena 3:

• Despre Carmen Avram:
Antena 3 a luat-o de la ProTv ca sa deprofesionalizeze un excelent reporter de politica externa si sa-l transforme in coordonator de emisiuni tip life. Bune, foarte bune, dar in contextul unei tari normale, adica al unei tari guvernate normal, nu in conditiile actuale. Politica editoriala a Antenei 3, daca nu e deliberat in favoarea puterii, atunci e catastrofala profesional. Sigur ca nici "Realitatea" nu-i mai breaza. Dar parca e mai tare in ultima vreme decat slabanoaga de Antena 3, desi i-a cedat mai multe vedete.

• Despre Razvan Dumitrescu:
Este excelent, dar el la Antena oficiaza deseori ca baiat de mingi al lui Vadim Tudor. Subiecte derizorii, teme livrate de propaganda portocalie.

• Despre Cristina Topescu, invitata alaltaieri seara la "Sinteza zilei":
A avut dreptate, degeaba se stramba Mircea Badea (fiindca nici n-avea rabdare sa vada ce spune). A spus ca presa nu mai stie sa faca anchete. Si ca doar lanseaza sau preiau niste teme, fara sa le duca mai departe. Teme de coruptie, de exemplu. Si are dreptate profesionista mass media, exista jurnalisti de investigatie, anchetele te duc la cauza ultima. Daca esti meserias. Daca nu, doar prestezi. Perfect a pus degetul pe rana Cristina Topescu. A zis ca fara anchete, "Dati din gura degeaba". Realitatea asta e.