Cautare

8276 de rezultate pentru "stirile pro tv constanta 16 10 2010" (3.80 secunde)
El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
In ultimii aproximativ doi ani, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a intrat intr-un amplu proces de modernizare si retehnologizare.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: ... Demersul "Constanta constantenilor" a reunit aseara mai multi reprezentanti ai mediului politic si de afaceri ai orasului, intr-o intalnire libera, fara discursuri dar cu perspective clare.
Astfel, peste 80% din sindicalistii care traiesc in urbea tomitana au anuntat ca il vor vota pe senatorul Onaca pentru primaria Constanta.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Astfel, potrivit datelor INS, in trimestrul I 2010, Romania, cu o rata de ocupare de 57,0% - se situa printre tarile cu valori sub media UE 27 (63,7%). ... in crestere cu 3,1% fata de T1 2010 si cu 0,9% fata de trimestrul II 2009.
Despre o decizie privitoare la transferul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC) din subordinea Ministerului Transporturilor in cea a administratiei locale constantene c.
La Constanta, exista si o echipa care a stiut sa-si promoveze tinerii, pe unii din considerentul ca "promit", pe altii pentru ca... ... Revenind insa la tineri, PSD are la Constanta, de cand a fost "cooptata" echipa Mazare in partid, si noi lideri la tineret.
conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta. Votul uninominal a presupus impartirea fiecarui judet in zone, iar dintre "codasele" la capitolul stabilirii colegiilor s-a numarat si Constanta.
Partidul Democrat-Liberal din Constanta are, incepand de sambata, doua structuri de conducere paralele, fiecare afirmand ca ea este cea statutara, iar cealalta ilegala.
google-analytics.com