Oana Sorescu isi propune sa imparta cu tine, sambata si duminica de la ora 10 la ora 16 la hotelul Parliament, experienta sa de viata care te va ajuta sa evoluezi, sa depasesti conflictele si sa te vindeci sau sa previ bolile fizice.
Oana a fost diagnostica in urma cu mai multi cu o boala necrutatoare, i s-au dat doua luni de viata, dar fiind o luptatoare innascuta - a invins cancerul. Fara sa dezarmeze vreun moment, Oana Sorescu a inteles ca tot ceea ce se petrece in vietile noastre si, mai ales in corpurile noastre, depinde de felul in care noi percepem realitatea, deconvingerile si credintele noastre. Oana a studiat diferite domenii din medicina alternativa: medicina vibrationala, noua medicina germanica, s-a rugat si a crezut mereu ca se va vindeca definitiv.
La capatul acestei experiente si dupa ani de studiu cu profesori renumiti din strainatate, Oana te invita, in acest sfarsit de saptamana, sa participi la un curs practic in care vei invata tehnici de eliberare emotionala care te vor ajuta pe tine, dar si pe cei dragi de acasa, sa depasesti boala si suferinta.

Ce sunt Tehnicile de eliberare emotionala (EFT) si de ce iti pot veni in ajutor?

Tehnicile de eliberare emotionala (EFT)

Tehnicile de Eliberare Emotionala(EFT) reprezinta o combinatie intre acupresura chineza si psihologia moderna, un instrument extrem de eficient de imbunatatire a vietii pe multiple nivele: mental, emotional si fizic. Sunt o noua cale de abordare a sanatatii, una dintre cele mai revolutionare descoperiri din domeniulpsihologiei si medicinii din ultimul secol.
Cauza tuturor emotiilor negative este existența unei intreruperi in circuitulenergetic al corpului (G. Craig). Intr-adevar, corpul uman are o natura profund electrica, informatia se transmite de-a lungul nervilor prin semnaleelectrice date de depolarizarea din aproape in aproape a membraneineuronale. EEG si EKG se bazeaza intocmai pe inregistrarea activitatatii electrice a creierului si a inimii.
Simpla bataie” a meridianelor cu varful degetelor insotita de folosirea unorafirmatii are un efect vindecator asupra diferitelor probleme, de la evenimente traumaticepana la o simpla durere de cap ce apare spontan.
Asocierea acestor batai cu afirmatii are rolul de a elibera scurt-circuitul blocajul emotional - din campul bioenergetic cu scopul de a restabiliechilibrul corpului si mintii.
Cand experimentezi o stare emotionala negativa, de manie, suparare sauteama, creierul intra in stare de alerta. Reactia de tip lupta sau fugi” este oreactie tipica a creierului vechi sau reptilian, necesara omului de alta datapentru a se proteja de primejdiile de moarte. In zilele noastre, de cele maimulte ori acest mecanism este declansat nu de un factor extern, dar doarde perceptia noastra (emotie negativa, amintire, trauma, convingerilimitative).

In cazul caror afectiuni da rezultate EFT?

Dezechilibre emotionale (frica, furie, frustrare, tristete, gelozie,vinovatie, rusine, ura, dispret etc.);
Anxietate/ panica / frici / fobii (vorbit in public, inaltime, serpi,paianjeni si alte insecte, claustrofobie, dentist, ace, ascensoare, zbor, respingere, sex, apa, boala, singuratate, esec, caini etc);
Dureri fizice (cap, spate, gat, umeri, incheieturi, dinti, stomac,picioare, dureri generale etc);
Afectiuni ( migrene, probleme de vedere, alergii, psoriazis, tensiune,diabet, astm, disfunctii sexuale, problem urinare, sindrom de obosealacronica).
Traume, abuzuri emotionale - probleme feminine, depresii - probleme pediatrice; Controlul dependentelelor alimentare (dulciuri,gusturim tigari, alcool, droguri);
Blocaje financiare;
Probleme relationale.

Ce spun oamenii de stiinta despre EFT?

Universitatea de medicina Harvard arata ca stimularea punctelor deacupunctura de pe meridianele energetice reduce activitatea amigdalei,hipocampului si a celelaltor parti ale creierului asociate cu teama. In altecuvinte, E.F.T. opreste aceasta reactie de tip lupta sau fugi.
Studii stiintifice demonstreaza scaderea cu 25% a nivelului de cortisol,hormon al stresului, dupa doar 20 de minute de E.F.T. Aceste date devin simai incredibile daca consideram ca dupa 20 de minute de PsihoterapieCognitivo-Comportamentala, tehnica de psihoterapie moderna consideratastiintific a fi cea mai eficace, nivelul de cortisol a ramas nemodificat (Dr. Dawson Church).
Care sunt avantajele practicarii EFT?
1. Nu implica proceduri chirurgicale
2. Nu se folosesc ace
3. Nu se folosesc medicamente sau substante chimice
4. Nu se impinge si nu se trage de corpul uman
5. Sunt proceduri inofensive (bateri, murmurari, rotiri de ochi). Milioane de persoane auutilizat EFT si contestatiile sunt sub 1%!
6. Metoda EFT este usor de invatat, se poate face oriunde si adesea rezultatele suntimediate. Ea este aplicata si lucreaza pentru oameni de toate varstele.

Ce vei afla si experimenta in cadrul seminarului:
Vei primi argumentele stiintifice ale faptului ca nu genele iticontroleaza viata, ci perceptiile tale asupra mediului intern si externprintr-o scurta introducere in Epigenetica - biologia perceptiei (Dr. Bruce Lipton).
Vei invata testarea kinesiologica si cum o poti aplica in viata de zi cuzi.
Modalitatile de eliminare a barierelor autoimpuse si a convingerilorlimitative cu ajutorul puterii gandului si aafirmatiilor pozitive.
In completarea stiintei, natura ne aduce aminte ca ea este cea care neguverneaza viata si vei cunoaste si intelege beneficiile remediilorflorale Dr. Bach
Tehnici de baza de eliberare emotionala-EFT.
Cum a aparut EFT.
Vei afla de ce functioneaza EFT.
Legatura dintre meridianele energetice si emotii.
Pe ce situatii, emotii, sentimente functioneaza EFT.
Stiinta din spatele tehnicii.
Care sunt punctele din suita EFT.
Care sunt pasii de urmat in aceasta tehnica.
Cum sa aplici EFT pentru orice situatie.
Vei aplica metoda EFT pe probleme specifice din viata ta.

Cine va sustine acest seminar?

Oana Sorescu, consilier dezvoltare personala, formator, BFRP, Operatoravansat EFT, traieste cu bucurie fiecare clipa a vietii fiind perfect sanatoasa,dar asta nu inseamna ca asa a fost tot timpul. Cu ani in urma a fostdiagnosticata cu cancer si i s-au dat 2 luni de trait… Aici a inceput totul. Afost momentul cautarilor, a descoperirii, a acceptarii si a intelegeriicauzelor bolii. Au urmat ani de studiu, ruga si meditatie, precum sivindecarea totala.
Momentul culminant si declansator de vindecare a fost atunci cand a intelesca tot ceea ce se petrece in vietile noastre si, mai ales in corpurile noastre,depinde doar de noi,depinde de felul in care noi percepem realitatea, deconvingerile si credintele noastre.
In tot acest timp, a studiat diferite domenii din medicina alternativa:medicina vibrationala, noua medicina germanica a Dr. Hamer, studiile Dr.Hulda Clark, remediile florale Dr. Bach, calatoria lui Brandon Bays, lucrarealui Katie Byron, afirmatiile lui Louise Hay, despre Thetahealing, tehnica devindecare inventata de Vianna Stibal, terapia cu ingeri, Doreen si Charles Virtue, tehnici de eliberare emotionala(E.F.T.), precum si studiile si lucrarile: Dr. Hulda Clark, Dr. David Hawkins, Katie Byron, Wayne Dyer, Bruce Lipton,Eckart Tolle si Louise Hay.
Pasiunea studiului a fost data in mod deosebit de metamedicina, stiintacare ne invata cum fiecare simptom si boala aduc un mesaj despre lumeanoastra interioara si metodele ei practice, care ne ajuta sa evoluam, sa nedepasim conflictele, si sa rezolvam sau sa prevenim bolile fizice.
Cursurile au loc sambata si duminica in intervalul orar 10:00-16:00 la hotelul Parliament din Strada Izvor, nr. 106, Bucuresti.
Taxa de participare: Valoarea seminarului este de 350 RON (pensionarii, studentii, persoanele cu venit redus vor achita 200 RON)
Reducere de grup: 3+1 gratuit .
Cine revine a doua oara la aceelasi seminar va achita 50% din valoarea lui.
Pentru detalii si informatii:
Tel: 0723.860.560 sau [email protected]