Cautare

346 de rezultate pentru "soferul" (3.15 secunde)
In timpul conferintei de presa sustinuta pe terasa mai sus amintita, soferul unui automobil a incercat sa treaca prin multime, mai exact, printre mese, fapt care a infuriat mai multe persoane.
De asemenea, la sfarsitul lunii iunie, primarul Constantin Bragaru a fost depistat de un echipaj de politie in timp ce se afla intr-un autovehicul neinmatriculat pe drumurile publice, condus de soferul primariei, Mircea Cristian Cojocariu, din ordinul edilului.
Soferul s-a conformat, insa unul dintre pasageri s-a inflamat si a inceput sa tipe cand a vazut ca masina era filmata si fotografiata de ziaristi, desi totul se intampla intr-un loc public.
Cu o zi in urma, politistii de la Serviciul Rutier Vaslui stabilisera, in urma primelor verificari facute la fata locului, ca soferul autospecialei SMURD nu este vinovat, in conditiile in care autospeciala avea prioritate, fiind in misiune.
Cu o zi in urma, politistii de la Serviciul Rutier Vaslui stabilisera, in urma primelor verificari facute la fata locului, ca soferul autospecialei SMURD nu este vinovat, in conditiile in care autospeciala avea prioritate, fiind in misiune.
Potrivit proiectului, amenda se aplica numai dupa ce, anterior a fost acordat un avertisment scris iar avertismentul se anuleaza dupa sase luni, daca soferul nu mai comite nicio infractiune.
Jurnalistii au reusit totusi sa afle despre el ca are un comportament ciudat, ca e somer si face pe soferul sotiei sale, Cristina Udrea, mentionata drept secretar executiv al organizatiei PDL sector 6.
5, ca ma-ta se futea cu soferul primului secretar in magazia de la cantina partidului! O bagi pe aia cu anticomunismul.
5, ca ma-ta se futea cu soferul primului secretar in magazia de la cantina partidului! O bagi pe aia cu anticomunismul.
Soferul avea grija de ea cat eu eram in scena, pentru ca inlocuiam si cate un actor. A invatat foarte bine.
In aceste cazuri, vanzatorul, soferul de microbuz si de taxi sau oricare alta persoana ce se ocupa cu incasarea de sume in numerar de la cetateni se prevaleaza de motivatia ciudata potrivit careia banca nu i-ar primi bancnotele rupte sau chiar si pe cele lipite cu banda adeziva transparenta.
De remarcat ca, desi asigurarea de raspundere civila obligatorie auto (RCA) pentru urmatoarele sase luni se poate incheia in orice moment, in cazul in care soferul nu a facut acest lucru dupa expirarea vechii polite va trebui sa suporte consecintele.
Prevederile generale ale actului normativ, aprobat recent, nu se aplica in cazul transporturilor rutiere efectuate cu vehicule de marfa, a caror masa totala maxima autorizata nu depaseste 3,5 tone, cu vehicule pentru maximum noua persoane, inclusiv soferul sau cu vehicule ale institutiilor din sistemul national de aparare.
Mai rau este ca nota de plata suplimentara pentru reparatia masinii este suportata, de cele mai multe ori, de soferul nevinovat de producerea avariilor.
In ciuda greutatii sale de 1.950 de kilograme, autoturismul este usor de condus, fiind extrem de stabil, astfel ca la o viteza de 200 de kilometri pe ora se poate frana fara ca soferul sa isi puna viata in pericol.
Cei mai dezavantajati vor fi cu siguranta proprietarii de service si de firme de asigurari, pentru ca noul tip de autoturisme se vor parca singure, vor evita pietonii, chiar daca soferul este un pic distrat, vor mentine distanta de siguranta fata de celelalte vehicule si se vor opri in cazul in care conducatorul auto nu se simte bine sau a adormit.
In Franta, Politia rutiera are dreptul de a confisca masina in cazul in care soferul a primit amenzi de cel putin 375 de euro si nu le-a platit.
Soferul depistat in trafic conducand un autoturism cu instalatie GPL neomologata ramane fara certificatul de inmatriculare si se alege cu o amenda contraventionala.
Acestea vor fi primite inapoi numai dupa ce soferul face dovada incheierii politei RCA. Chiar daca multora li se pare foarte mare amenda, intr-un viitor apropiat, probabil chiar din vara acestui an, sanctiunea va fi mult mai aspra.
La interior, soferul va regasi aceeasi ambianta a postului de conducere si aceleasi comenzi existente pe versiunea break, Logan MCV.
google-analytics.com