Cautare

346 de rezultate pentru "soferul" (3.08 secunde)
Soferul unui autoturism Subaru Legacy cu numarul de inmatriculare DJ-35-LYS a intrat azi noapte, in jurul orei 1:00, in parcarea Combinatului Doljchim si a avariat trei autoturisme ale agentilor de paza, apoi a parasit locul accidentului.
In urma impactului, soferul si cei trei pasageri din Nissan - Cristina si Ionut Brancoveanu, Adrian Geanta si Florentin Lacatus, toti din judetul Teleorman, au fost raniti usor. Soferul sarb a fost testat cu aparatul etilotest de politisti, rezultatul fiind negativ.
Soferul unui autoturism a acrosat cu oglinda un mopedist care se deplasa regulamentar in aceeasi directiei, pe partea dreapta. ... Soferul vinovat va fi cercetat pentru vatamare corporala.
Unul dintre pasagerii accidentati in Muntenegru a declarat, pentru Stirile Pro TV, ca in momentul producerii accidentului soferul era intr-o depasire la intrarea intr-un viaduct si desi limita de viteza era de 50 km/ora, el avea in jur de 90 km/ora, informeaza Mediafax.
Soferul, audiat de politisti Ambulantele au transportat de urgenta la spitalele din Braila si Galati 25 de pacienti care au suferit fracturi sau lovituri puternice la cap, iar altii au primit ingrijiri la fata locului. ... Soferul autocarului a refuzat internarea si a fost audiat de politisti.
lucrurile se complica si soferul primeste o amenda mult mai mare. Daca insa, de cum se prezinta la masina, soferul are actele pregatite si le inmaneaza agentului, acesta fiind un semn clar de colaborare si supunere, dar si care spune:
Patru tineri cu varste intre 18 si 36 de ani au murit, iar altul de 16 ani a fost ranit, in noaptea de duminica spre luni, intr-un grav accident rutier produs in Bistrita-Nasaud, unde soferul de 18 ani al unui autoturism BMW inmatriculat in Italia a pierdut controlul volanului, masina izbindu-se de un stalp de electricitate, scrie timponline.ro.
Daca autoturismul din fata merge foarte incet, soferul, constient ca te tine-n loc, te incurajeaza sa-l depasesti.
Categoria G -vehicule de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune (inclusive soferul) si maxim 23 de locuri pe scaune. ... Categoria H - vehicule de transport persoane cu mai mult de 23 de locuri pe scaune (inclusiv soferul).
Soferul microbuzului ar fi declarat ca a primit sarcina de la primarul comunei sa-i duca pe cetateni la sectiile de votare.
Am trimis soferul meu, care i-a adus usile. Nu mi-a platit nici benzina, nici macar nu mi-a multumit. El era presedinte la Dinamo Ardud si I-am ajutat cu protocoale, pentru care probabil ca lua chitante de la restaurante din Ardud si Satu Mare.
Iar in conditiile in care comisarul Emilian Nicolae s-a implicat personal in campania derulata de Mariana Mircea impotriva primarului, facand pe soferul, apoi pe ghidul unor detractori popositi prin Cernavoda pentru a aduna date despre contracandidatul pesedistei, locuitorii orasului ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a-si da votul unei femei care s-a aliat cu un politist interlop.
Nimeni din Guvern nu a vorbit in ultimele zile de necesitatea ca seful fiecarei institutii publice sa aiba cel mai mare salariu, nu secretara sau soferul, o situatie care va conduce catre profesionalizarea institutiilor publice, o atitudine corecta in ceea ce priveste raporturile de munca, va crea premisele pentru construirea unor cariere pe merit, si nu pe relatii, si va duce in cele din urma la o functionare eficienta a statului, in folosul cetatenilor.
De cand ii platesc leafa si soferul, caraghiosul a devenit agresiv. Vrea mai multa bagare in seama. Si nu mai e in regula.
- Eu le spun tuturor, eu sunt aici, nu am SPP, sunt doar eu cu soferul, una baiat tanar destul de micut.
Ei au cerut documentele masinii si ale soferului, iar cand agentul de transport valori a coborat pentru a prezenta actele a fost amenintat cu un pistol mitraliera, iar intreg echipajul, format din trei membri (soferul, insotitorul si casierul), a fost fortat sa predea armamentul si valorile transportate.
Pedalai aplecat ii continuare pe sa, si-am ramas uitata de tine in mijlocul soselei, langa o broasca testoasa strivita, care incercase poate, in timpul noptii sa traverseze, ascunsa de noapte si neintelegand nimic atunci, in momentul cand cine stie ce masina o fi trecut pe-acolo, cu soferul adormit la volan, neintelegand nimic, spuneam, din visul din urma, si din faptul atat de simplu ca dincolo de sosea era acelasi camp, erau aceiasi copaci si sigur acelasi aer.
Deodata, soferul din fata mea a pus frina! Trebuia sa trec brusc pe banda din stanga pentru a evita sa lovesc masina din fata mea.
Soferul trebuie neaparat sa poarte ochelari de soare, categoria 3 si UV400, de culoare gri sau maro (nu estompeaza culorile, mai ales culorile semafoarelor).
nu facem noi din astea, oamenii din jur casca, curiosi, gura, soferul deschide usile, manglitorii sar de pe scari, apoi sar intr-un taxi si pe-aici le e drumul.
google-analytics.com